Help!TV-Philips.....

fany22

Salutare tutror!Ajutati-ma worthy.gif si pe mine cu menu service la TV-Philips 21gr2750(sasiu-G90B).Am tot cautat-o pe net si n-am gasit nimic despre el!!!... worthy.gif Va multumesc anticipat! cheers.gif
mister_rf
QUOTE(fany22 @ Nov 10 2006, 00:09) *
Salutare tutror!Ajutati-ma worthy.gif si pe mine cu menu service la TV-Philips 21gr2750(sasiu-G90B).Am tot cautat-o pe net si n-am gasit nimic despre el!!!... worthy.gif Va multumesc anticipat! cheers.gif

Poate te ajuta:
Click pentru a vizualiza atașamentul

miniteh
Salut
Nu are meniu de service.Pentru reglare dimensiune, pozitie, frecventa cader si pozitie orizontala, precum si reglaj R,G,B exista semireglabili dedicati pe sasiul tv sau pe placa de pe cinescop.
tehnics
Ma bag si eu cu o intrebare ... legata tot de un philips in schimb sasiu g110 ...si anume: Cand folosesc telecomanda de ex pt volum , nu imi apare nici un indicator de volum pe ecran ...si odata nu stiu cum am facut...nu stiu ce combinatie de taste am apasat..si a aparut un mic OSD pe ecran...care dupa ce am scos TV-ul din priza a disparut. Acest mic osd aparea si pt luminozitate, saturatie, balans, joase si inalte. Acum nu imi mai apare. Stie careva cum sa pot sa il fac sa apara din nou..?
miniteh
@tehnics
Nu mai retin bine cum e cu acest sasiu, ca de mult nu mi-a mai trecut prin miina si nici nu-mi doresc, pentru ca sint pacatoase la reparat, dar cred ca pe telecomanda are un buton de display sau osd. Daca exista acest buton apasa-l si va trebui sa apara nr. program, care cred ca va ramine permanent pe ecran. Cind se vede acest numar pe ecran, apasa volumul si poate ai noroc si se vede o dunga. Repet nu sint sigur ca functioneaza, dar ce te costa sa incerci. O sa ma mai documentez si daca aflu ceva nou, voi reveni.
fany22
QUOTE(mister_rf @ Nov 10 2006, 00:53) *

Salut tuturor,ce mai faceti?Am revenit!Multumesc mister_rf,imi cer scuze ca nu ti-am raspuns imediat worthy.gif ,am fost plecat o perioda si na-m mai intrat pe net.Am downloadat schema trimisa,este foarte buna,dar lipseste chiar ce ma intereseaza-SUNETUL.Oricum iti multumesc,daca ai nevoie de ceva,o shema,un sfat,ceva...poate te pot ajuta si eu... cheers.gif
fany22
Deatfel,au aparut si alte probleme cu acest TV bandit.gif ,cred ca o sa deschid un nou topic (Ajutati-ma,mare belea de TV...)cu acest TV worthy.gif ....!O sa revin! wink.gif

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.