probleme citire dvd

ova stelistul
Am un dvd pe care windowsul nu i'l recunoaste.L'am bagat de mai multe ori in unitate si a mers, dupa care l'am lasat 1:30 ore pe masa kat m'am uitat la meci.Dupa aia kan l'am bagat din nou in unitate nu mi'l mai recunoaste.De ce? Ce as putea sa fack sa rezolv aceasta problema?
websitefinder
Incearca-l in alta unitate!
david2adrian
QUOTE(websitefinder @ Nov 11 2006, 17:26) *

Asta ar trebui in primu rand facut... Parerea mea e k ori dvd-ul s-a zgariat cat a stat pe masa, ori DVD-romul tau are o problema cu citirea...
Skizo
ori s-o fi kkt vreo musca pe el biggrin.gif
websitefinder
QUOTE(Skizo @ Dec 14 2006, 22:20) *
ori s-o fi kkt vreo musca pe el biggrin.gif

Continua cu astfel de remarci inteligente si cu raspunsurile offtopic... Sa vezi cat o sa-ti mearga...
Skizo
QUOTE(websitefinder @ Nov 11 2006, 17:26) *

very smart ! biggrin.gif

QUOTE(websitefinder @ Dec 14 2006, 22:50) *
Continua cu astfel de remarci inteligente si cu raspunsurile offtopic... Sa vezi cat o sa-ti mearga...

sta tranquillo, ca asa se face ulcerul perforat. biggrin.gif
stelistule, n-ai ce sa-i mai faci in afara de a te plimba cu el pe la diverse unitati optice si sa-ncerci sa recuperezi datele. de curiozitate, ce unitate ai ?
Andrey1
Mi-am luat un DVD-RW LG dar nu stiu sa va spun modelul exact acum. Am scris pana acum 3 DVD-R Sony. Pe unul in citeste fara probleme, dar pe celelalte 2 nu vrea de loc sa le citeasca. Le-am luat si le-am verificat in alte 2 unitati DVD si le citesc fara probleme, de unde deduc ca ele sunt scrise bine. Dar de ce tocmai unitatea care le-a scris nu vrea sa le citeasca?
DVD-ul ala pe care il citeste nu-i scris complet, a mai ramas ceva spatiu pe el. Astea 2 pe care nu le vede sunt pline. Am scris cu Nero 6, la 16x. DVD-RW e conectat ca slave pe IDE2, master este un CD-RW. Pe IDE1 am 2 HDD-uri.
worthy.gif
websitefinder
Lasa-l singur pe cablu si incearca din nou.
Andrey1
QUOTE(websitefinder @ Jan 29 2007, 10:48) *
Lasa-l singur pe cablu si incearca din nou.

Am facut asa si.....mi-a citit unul dintre cele 2 DVD-uri pe care nu le citea. Pe celalalt nu. Acum l-am conectat master si e tot asa, pe al treilea nu-l citeste. Ma gandesc sa incerc alt fel de blank. Daca cineva mai are vreo idee....
Am uitat sa zic, am vazut vreo 3 filme de pe DVD-uri cu filme cumparate si le-a citit fara probleme. Deci problema lui e numai cu DVD-urile scrise de el... cursing.gif
websitefinder
Pot fi si DVD-urile pe care scrii de vina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.