Sursa, Inger sau demon ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82

katcla77

mi-am comandat seasonicul de la dc shop, stau cu degetele incrucisate pana miercuri... revin cu pareri
opop
seasonicu ala in varianta retail e ceva sub 400 ron, deci nu cred ca se pune problema de calitate

katcla77
mie nu mi-e frica de calitatea sursei, mai mult am emotzii cu transportul, livrarea si garantia... deh nu am mai cumparat nimica online pana acuma
oare era mai bine daca mergeam la magazin, la depozitul de calculatoare sa intreb daca au sursa in stoc? laugh.gif
opop
Eu as fi cumparat de la magazinu din oras, sa mai dau bani si pe livrare ?smile.gif
wass
QUOTE (opop @ Feb 23 2009, 18:36) *
Eu as fi cumparat de la magazinu din oras, sa mai dau bani si pe livrare ?smile.gif

de obicei pretul din magazin este putin mai mare decat cel de pe site...deci e cam aceasi chestie..comanda online cu luatul din magazin..
stai linistit cu garantia, transportu si toate cele..cei de la dc shop sunt ok
katcla77
QUOTE (wass @ Feb 24 2009, 09:38) *
de obicei pretul din magazin este putin mai mare decat cel de pe site...deci e cam aceasi chestie..comanda online cu luatul din magazin..
stai linistit cu garantia, transportu si toate cele..cei de la dc shop sunt ok

da, si mai esi chestie de timp, trebuie sa te mai plimbi si prin oras... asa imi vine la usa..
katcla77
am primit sursa azi, pana acuma totul e ok, acum 5 minute am terminat de instalat (a fost greu pt ca am carcasa mica si cablurile sunt lungi si multe si am tinut sa le ascund cat mai bine)

prima impresie a fost buna, metalul carcasei pare de buna calitate, este si destul de grea, cablurile sunt lungi cum am mai spus (aici as mentiona ca unul din cablurile pci express l-am primit deteriorat, cu mufa zdrobita, ramanand totusi utilizabil cu putina imaginatie...)

primul lucru pe care l-am facut a fost sa adaug cateva zeci de coliere de plastic pe cabluri, in loc de sleeving smile.gif
dupa instalre am constatat ca o mufa de alimentare este de-a dreptul blocata in unitatea optica si in general sunt cam dezamagit de calitatea mufelor: un plastic tare, casant si unde mai pui ca nu au nici un fel de optimizare pt o prindere mai buna (sunt exact mufele pe care le aveam la o sursa de pe un pentium 1, acum 10 ani si ceva)

ca si zgomot, nu ma plang, eu am avut un no-name inainte (Premier 500w) si i-am schimbat ventilatorul cu 2X Antec tri cool 80 mm, pot sa spun ca era f silentioasa si aceea, nu se compara, stiu, dar vreau sa spun ca am restul sistemului mai galagios decat sursa.

un lucru inbucurator pentru mine este faptul ca nu are nici un sigiliu aplicat de producator, poate fi desfacuta si -sper- ventilatorul poate fi schimbat destul de usor, fara sa afectez garantia (daca am nevoie de service voi pune ventilatorul ei original la loc bine inteles)

in general, sursa nu aduce nici o satisfactie de moment, nu arata deosebit, nu este pretentioasa, cum era si de asteptat... eu sper sa reziste cam 5 ani (e mult?) avand in vedere banii pe care i-am dat pe ea si firma foarte laudata, ramane de vazut cum se comporta in timp

daca este cineva interesat sa achizitioneze seasonic ss-500et, va stau la dispozitie cu (unele) informatii

apollo_expert
QUOTE (burebista @ Dec 19 2008, 10:43) *
apollo s-o stapinesti cu placere. La pretul ala e best-buy absolut pentru 750W de calitate.
Felicitari si pentru alegerea video. wink.gif
Te asteptam cu ceva impresii dupa ce le ai gramada pe toate.

Pana la urma placa video nu a venit nici acum laugh.gif Multumesc Depozitului de Calculatoare pentru "rapiditatea" cu care mi-au adus placa video. laugh.gif Am comandat un BFG GTX285 OCX de la alt magazin din oras dar din pacate placa s-a dovedit a fi defecta. O sa revin cu mai multe detalii dupa ce soseste cealalta placa video de la garantie. rolleyes.gif
ady_chesnoiu
QUOTE (apollo_expert @ Feb 26 2009, 11:37) *
Pana la urma placa video nu a venit nici acum laugh.gif Multumesc Depozitului de Calculatoare pentru "rapiditatea" cu care mi-au adus placa video. laugh.gif Am comandat un BFG GTX285 OCX de la alt magazin din oras dar din pacate placa s-a dovedit a fi defecta. O sa revin cu mai multe detalii dupa ce soseste cealalta placa video de la garantie. rolleyes.gif

Cât costă placa ?
opop

QUOTE (katcla77 @ Feb 25 2009, 20:21) *
......

vezi, avatanjul cumpararii din magazin, pe fata wink.gif
este oem, deci ca si cand ti-ar da cineva o carcasa de exemplu P182 dar nevopsita si fara accesorii
faza cu mufa molex este adevarata, trebuie sa tragi de ea ca nebunu sa iasa, ma mir ca n-am rupt nimic pana acum
daca ar fi si Romania o tara notabila pentru domeniul it la importuri.... sa se aduca sleeving kits..
varianta cu sleeving, vopsita, tunata este peste 350 ron, deci asa iesi cu 200 ron + ~50 ron kitu de sleeving wink.gif
Merdiso
QUOTE (ady_chesnoiu @ Feb 26 2009, 11:42) *
Cât costă placa ?

Cam ATAT costa varianta OC, deci OCX-ul e pe la 1700 lei.
katcla77
QUOTE (opop @ Feb 26 2009, 15:40) *
este oem, deci ca si cand ti-ar da cineva o carcasa de exemplu P182 dar nevopsita si fara accesorii
faza cu mufa molex este adevarata, trebuie sa tragi de ea ca nebunu sa iasa, ma mir ca n-am rupt nimic pana acum
daca ar fi si Romania o tara notabila pentru domeniul it la importuri.... sa se aduca sleeving kits..
varianta cu sleeving, vopsita, tunata este peste 350 ron, deci asa iesi cu 200 ron + ~50 ron kitu de sleeving wink.gif

acuma s fiu sincer eu nu am doua placi video sau o placa video care sa necesite 2 alimentari (si as spune chiar ca cine are una din aceste variante ar merge ceva mai sus si cu sursa decat ss-500et) deci ma descurc f bine cu una singura, chiar as vrea unele cabluri sa nu fi fost incluse deloc pt ca ocupa mult spatiu...
un sleeving s-ar putea sa incerc cat de curand, cred ca ar arata mult mai bine si mai profesional, dar deocamdata colierele de plastic sunt la putere... de cumparat se gasesc si kituri de sleeving , si lte accesorii pt modding, eu am gasit la diverta
Blackhawk
QUOTE (opop @ Feb 26 2009, 15:40) *

Nu e cine stie ce avantaj. Poze gasesti pe net si poate nici lor nu le convine sa desigileze un produs ca sa te uiti tu la fiecare coltisor.
Apoi se mai pune problema stocului, nu stiu ce magazin are toate produsele din oferta pe stoc, ar trb o magazie imensa.
Dukuletz
Care e diferenta intre Spire Jewel SP-ATX-420WB si Spire/Speeze RockeTeer II 420W?

Pe care recomandati? Si are PFC pasiv?
alexxveres
sunt fix aceeasi sursa. se zvonea ca spire e mai silentioasa dar nu prea cred.
opop
QUOTE (katcla77 @ Feb 26 2009, 18:57) *
acuma s fiu sincer eu nu am doua placi video sau o placa video care sa necesite 2 alimentari (si as spune chiar ca cine are una din aceste variante ar merge ceva mai sus si cu sursa decat ss-500et) deci ma descurc f bine cu una singura, chiar as vrea unele cabluri sa nu fi fost incluse deloc pt ca ocupa mult spatiu...
un sleeving s-ar putea sa incerc cat de curand, cred ca ar arata mult mai bine si mai profesional, dar deocamdata colierele de plastic sunt la putere... de cumparat se gasesc si kituri de sleeving , si lte accesorii pt modding, eu am gasit la diverta

ce ai gasit ? poze ceva ?

QUOTE (Blackhawk @ Feb 26 2009, 19:02) *
Nu e cine stie ce avantaj. Poze gasesti pe net si poate nici lor nu le convine sa desigileze un produs ca sa te uiti tu la fiecare coltisor.
Apoi se mai pune problema stocului, nu stiu ce magazin are toate produsele din oferta pe stoc, ar trb o magazie imensa.

Daca nu stiai Seasonic-ul acela se "preda" asa cum este, iti dau o plasa, nu are nicio protectie
renato_man
In legatura cu Seasonic SS-500E puteti citi cateva cateva pareri si aici http://translate.google.com/translate?prev...sl=ko&tl=en
A gasit cineva un review complet pt. sursa asta?in afara de linku-ul din pagina precedenta.
Ps:greseala mea este varianta ET tongue.gif
vEcTrA17
Ma indoiesc ca ar face cineva review la o sursa OEM. Oricum electronica din ea e folosita de ex. la S12 500w (Seasonic), la SS500 (SilverPower) si mai erau, mi-e lene sa caut. Oricum, multe surse!
apollo_expert
QUOTE (ady_chesnoiu @ Feb 26 2009, 11:42) *
Cât costă placa ?

1734 Ron a costat. Azi maine soseste, cel putin asa au zis cei de la garantie.
Chevelle
Salut. Am urmatorul sistem: CPU: P4 630 @ 3Ghz, Mobo: Foxconn P4M8907MA-KRS2H, HDD: 160 Gb ATA 133, RAM: 2x1Gb (Patriot & Kingmax @ 533), Video: Nvidia 7100 GS, Sunet: Audigy SE, DVD-RW NEC, 2 ventilatoare (80 si 120 mm) si sursa asta : http://shop.elsaco.com/ais2002/shop/page.php?product=1405113. O am de aproape 2 ani si nu mi-a facut probleme. Intrebarea este daca mai tine inca un HDD WD 640 GB? Cam cat consuma HDD-ul respectiv? Am folosit programe de calculat puterea sursei necesare in functie de componente (rezultatul ar fi ca tine inca un HDD) dar nu prea am incredere in ele.
Ms
burebista
QUOTE (Chevelle @ Feb 27 2009, 15:48) *
Cam cat consuma HDD-ul respectiv?

1A in seek si juma' din amperu' ala in idle.
katcla77
QUOTE (opop @ Feb 27 2009, 13:06) *
ce ai gasit ? poze ceva ?

http://www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servle...27-11310--image
opop
alea le stiam, ma refeream la asa ceva

katcla77
QUOTE (opop @ Mar 1 2009, 09:12) *
alea le stiam, ma refeream la asa ceva

pai tot acolo se gasesc si "cable sleeving" si mufe molex, separat, da pagina acolo la produse... nu inteleg care e diferenta
Dukuletz
Dintre Spire Jewel 420W si Rasurbo SilentPower DLP-435 pe care recomandati? Pe mine ma intereseaza sa fie fiabila!!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.