Sursa
asta, considerata de multi pocnitoare, a dus un windsor 6000+ in combinatie cu un 8800GT, chiar in regim de overclocking.
Langa cele doua componente mari mancatoare de curent au mai stat 3 harduri, tuner tv, placa sunet creative, dvd writer si vreo doua ventilatoare de sistem.
Acum cara in spate tot windsor-ul, dar cu un 7900GS overclockat in draci si tot trei harduri.
N'are nici pe dracu! Nu se incinge, nu restarteaza, nu arde nimic.
O folosesc de trei luni si a trecut prin niste variatii de tensiune a la electrica de nu se poate.
Trust me, cumpara Sirtec-ul care ti l-am pus in link ca e pomana la banii aceia.
Daca mai pui 40-50 lei ai putea cumpara
asa ceva cu PFC activ si multe altele.
Puteti aduce argumente?
Nu zic ca sunt supersurse dar in banii lor isi fac foarte bine treaba.
Vazut cu ochii mei la un RAIDMAX 500W RMX-500W8 de 50 lei:
Pe un sistem la care site-urile imi recomandau sursa de 400W (unele chiar mai mult) a dus cu brio vreo doua saptamani fluctuatii de tensiune care-mi restartau modemul dar calculatorul continua sa functioneze.
Doar cand fluctuatiile mari stingeau televizorul aveam probleme si cu calculatorul.
Atentie! Calculatorul se oprea, nu se restarta.
La cata reclama proasta i-au facut "atotcunoscatorii" pe forum va spun sincer ca nici nu ma asteptam sa se descurce cu un windsor si un 8800gt sau 7900GS, mai ales in conditiile in care am 3 harduri in fiecare sistem, ventilatoare fara numar si cam tot ce trebuie unui home user pentru divertisment (placa audio buna, tuner, DVDWriter).