Buze crapate
Pagini: 1, 2, 3, 4

Jaqueline

Ca tot a venit sezonul...voi ce faceti ca sa evitati deshidratarea buzelor? huh.gif
Pana acum eu foloseam Nivea Lip Care repair & protection, dar nu prea mai face fata... sleep.gif
Tabu
Jaq, iti recomand cu draga inima crema de galbenele. Mai vorbim dupa ce incerci. Buze fine, numai bune de sarutat. biggrin.gif
Eu mai folosesc si Nivea hydrocare (strugurel). Foarte bun.

FelixTheCat
Balsamurile de buze de la Nivea le consider frectie la picior de lemn. E o inventie ieftina...cu o suta de arome si fara nici un rezultat concret. Daca vreti ceva mai evoluat, incercati balsamul de la Eucerin.
cris85_cfc
Si eu am aceeasi problema toamna si primavara. De unde pot cumpara balsamul Eucerin? Se gaseste in Sensi Blu-uri? Si...cat costa?
Tabu
QUOTE(FelixTheCat @ Nov 8 2006, 11:48) *
Balsamurile de buze de la Nivea le consider frectie la picior de lemn. E o inventie ieftina...cu o suta de arome si fara nici un rezultat concret. Daca vreti ceva mai evoluat, incercati balsamul de la Eucerin.

Nivea hydrocare n-are nici o aroma. Eu sunt foarte multumita de el. Restul nu mi-au placut.
Uitasem ca Eucerin are si balsam de buze... cremele mele de suflet.
FelixTheCat
Se gasesc la orice farmacie care are in stoc si cremele Eucerin, deci si la SensiBlu. E in jur de 90 de mii.
PuiutZ ;)
Eu sunt multumita de balsamul de la Nivea. Ma dau si cand nu am ce face, de [foarte] multe ori pe zi [ are si o aroma placuta ]. Si am incercat azi un balsam de buze [ sau un fel de gloss ...] de la The Body Shop, cu o aroma superba de capsuni, intr-o cutiuta mica rotunda. foarte bun si ca nivel de hidratare si ca aroma naughty.gif

florina
miere de albine blush.gif eu n-am folosit niciodata balsam, si nu mi se crapa
amma
Sunt foarte bune produsele din farmacii, gen Eucerin sau Vichy, chiar hidrateaza, dar acelasi lucru il obtii daca aplici un strat de gel/crema contur de ochi inainte de un balsam obisnuit.Carmex-ul americanilor mi s-a parut aiurea, are acid salicilic, mentol si camfor, vara e ok, iarna deadtongue.gif .
floby

Va recomand o crema de la SensiBlue.. se numeste "Repair". Costa cam scump in jur de 350.000 dar are efect. Eu o folosesc deoarece fac un tratament cu Sotret(pentru acnee) si ca reactie adversa a tratamentului : este uscarea mucoaselor si implicit a buzelor...EXCESIV (pana la crapare-->sangerare).Sper sa va fie de folos biggrin.gif peacefingers.gif
Dida
Folosesc balsam de la Nivea Lip care Repair & Protection (bleu) și cel roșu și miere de albine inlove.gif
Și eventual, când e vânt puternic înfășor fularul de 3 ori (e destul de lung tongue.gif ) iar ultima infășurare o las mai largă pentru a-mi acoperi buzele smile.gif
rox
de la body shop balsam de pepene, intr-o cutiuta mica, asa cum zicea cineva mai sus. are si gust bun, si-si face treaba , deci e ok din punctul meu de vedere. nivea mi se par destul de proaste....mai mult coloreaza decat hidrateaza/emulsioneaza, singurul cat de cat eficient e cel albastru...oricum, imi aduc aminte ca bunica mea ma dadea mereu cu miere sau cu unt cand eram mica , si nu mi se mai crapau buzele....
Mosotti
io dau cu limba. se pare ca saliva contine substante mult mai bune pentru protejarea limbii decit o crema de 2 zilioane de dolari. ca dovada, uitati-va sa vedeti daca gasiti vreun animal cu buzele crapate. cautati doar printre animalele care au buze. pa pa wave.gif
atras
de acord cu tine.in rest ce faci cu limba no coment
Dida
QUOTE(Mosotti @ Nov 9 2006, 16:40) *
io dau cu limba. se pare ca saliva contine substante mult mai bune pentru protejarea limbii decit o crema de 2 zilioane de dolari. ca dovada, uitati-va sa vedeti daca gasiti vreun animal cu buzele crapate. cautati doar printre animalele care au buze. pa pa wave.gif

Eu știam că dacă ai buzele uscate și le umezești se crapă mai tare. Asta daca ești afară atunci, bate vântul, e frig, etc smile.gif Eu una însă nu mă pot abține când le simt uscate deadtongue.gif
berlinish
balsam de buze de a roc -super hidrateaza
sihaya
mai este un balsam care se gaseste in farmacii, se numeste lipropol, este in mai multe variante, cu miere, cu arome nu stiu de care, ma rog, neinteresant. the point is ca hidrateaza extraordinar de bine, si ramane pe buze mult timp, chiar daca mananci, bei, fumezi, etc. mi se pare cel mai bun produs, si asta o spun dupa ce am incercat aproape toate produsele care exista pentru buze, de la nivea, la roc, vichy, etc.
si am spus pretul este 3 lei? tongue.gif
veverita
am incercat si eu marea cu deshtu' si mi-am luat Nivea Lip Care cu aroma de cirese. si din crapat buzele numai afara de la vant/frig am ajuns sa-mi crape buzele intr-o zi de stat in casa. si asta dupa numai cateva zile de folosinta neintensiva. asa ca am renuntat rapid. azi mi-am luat un Lip-repair balm de la Klorane, pare ceva mai decent. e adevarat, e si de vreo 3 ori mai scump decat strugurelul de cirese, aka 19,3 RON.
diorama
eu am incercat si crema de galbenele, si nivea lipcare, si labelo... niciuna nu rezolva problema definitiv. trebuie sa ma dau tot timpul cu ele, altfel ma ustura buzele, le simt uscate, mai ales iarna cand se inrautateste problema. ca urmare, am langa mine tot timpul crema de galbenele, respectiv balsamul de buze.
Jaqueline
QUOTE(diorama @ Nov 24 2006, 18:42) *
eu am incercat si crema de galbenele, si nivea lipcare, si labelo... niciuna nu rezolva problema definitiv. trebuie sa ma dau tot timpul cu ele, altfel ma ustura buzele, le simt uscate, mai ales iarna cand se inrautateste problema. ca urmare, am langa mine tot timpul crema de galbenele, respectiv balsamul de buze.

Labello nu mai exista de mult. Acum e Nivea... practic te-ai dat de doua ori cu aceeasi chestie. rolleyes.gif
diorama
QUOTE(Jaqueline @ Nov 25 2006, 19:51) *
Labello nu mai exista de mult. Acum e Nivea... practic te-ai dat de doua ori cu aceeasi chestie. rolleyes.gif

da, ai dreptate. labello nu mai e, l-am folosit la vremea lui, acum cativa ani. am mai incercat si o crema cu arnica, ceva asemanator cremei de galbenele. degeaba... sad.gif
igraine
Interesanta chestie cu labello asta: in Romania nu mai este si e Nivea peste tot, in Germania (tara de origine Nivea) este NUMAI Labello si nu Nivea.

On-topic: Balsam hidratant de la Oriflame
cyder
Eu cand am buze crapate si ma ustura folosesc un produs de la TIS Farmaceutical cu miere si propolis parca. Este destul de gras si anul trecut si-a facut foarte bine treaba. Am inteles ca a aparut unul cu echinaceea de la acelasi producator... Cand o sa fie cazul, tot de la ei o sa cumpar.
Irys
De la Nivea sunt porcarii in afara de Hydro Care care chiar foloseste. Dar pentru cunoscatori/oare:

-balsamul de la Neutrogena cu formula norvegiana e cel mai bun si e in forma de stick/ruj, numai ca nu au chiar la toate farmaciile

- crema Vichy Nutrilogie Levres care are dezavantajele ca e mai scumpa si e in forma de tub, tre sa ti-o dai pe buze cu degetul, dar oricum are efect.
Bebeluska
Dar despre care buze vorbiti? tomato.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.