Whiskey
29th September 2009, 20:55
CITAT (Dev @ 29th September 2009, 20:45)

Cere strugurel

, asta zicea rox mai inainte, ca a cerut lipropol si se uitau alea ca la urs dar strugurel stiau ce-i. Si untul de cocos pt buze de la Body shop e foarte bun dar e cam scump (7 euro

) si Blistex.
Pai si ii cer orice fel de strugurel, ca mi-e ca daca ii cer cu lipropol iar zice ca n-are 
CITAT (Whiskey @ 29th September 2009, 20:00)

Se uita alea la mine ca la poarta 9
Scuze pentru greseala, mi-a scapat un "u"
diorama
29th September 2009, 21:48
Cere strugurel de la Tis sau balsam de buze de la Tis. Ca se gaseste peste tot dar habar n-au ametitele de vanzatoare.
Whiskey
21st November 2009, 11:58
Am gasit un strugurel de la TIS. Am dat 4 lei pe el. E mov, si la ingrediente scrie: hydrogenated palm kernel glycerides, cera alba, ricinus communis, petrolatum, cetyl alcohol, parfum. Nu zice nimic de lipropol, o fi bun?
rechinitza
21st November 2009, 12:04
Rar folosesc ir de buze.Cand e chiar foarte frig afara, folosesc unul de la Neutrogena.Si in general am observat ca ajuta -la aplicarea unei masti cu actiune de gommage- sa folosesc foarte putin si la buze.Dupa ,repede dau o crema hidratanta.
diorama
21st November 2009, 15:23
CITAT (Whiskey @ 21st November 2009, 11:58)

Am gasit un strugurel de la TIS. Am dat 4 lei pe el. E mov, si la ingrediente scrie: hydrogenated palm kernel glycerides, cera alba, ricinus communis, petrolatum, cetyl alcohol, parfum. Nu zice nimic de lipropol, o fi bun?
Lipropol e o denumire, ca Popescu, Ionescu etc si e cel cu propolis. Probabil tu ai cu altceva. Fiecare are alta denumire, in functie de ce substanta contine. Tot de la Tis sunt toate.