Buze crapate
Pagini: 1, 2, 3, 4

Whiskey

CITAT (Dev @ 29th September 2009, 20:45) *
Cere strugurel biggrin.gif, asta zicea rox mai inainte, ca a cerut lipropol si se uitau alea ca la urs dar strugurel stiau ce-i. Si untul de cocos pt buze de la Body shop e foarte bun dar e cam scump (7 euro dry.gif ) si Blistex.

Pai si ii cer orice fel de strugurel, ca mi-e ca daca ii cer cu lipropol iar zice ca n-are mellow.gif

CITAT (Whiskey @ 29th September 2009, 20:00) *
Se uita alea la mine ca la poarta 9

Scuze pentru greseala, mi-a scapat un "u" tongue.gif
diorama
Cere strugurel de la Tis sau balsam de buze de la Tis. Ca se gaseste peste tot dar habar n-au ametitele de vanzatoare.

rox
CITAT (Whiskey @ 29th September 2009, 20:00) *
Nu gasesc nicaieri lipropol mellow.gif
Nici la plafar, nici la farmacie...
Se uita alea la mine ca la poarta 9

Deci, te duci la un plafar/ farmacie naturista/ whatever d-asta cu plante, intrebi daca au produse de la firma TIS, daca zic da intrebi daca au strugurel pentru buze cu propolis sau balsam de buze cu propolis sau ceva de dat pe buze cu propolis de la TIS... Ca tantile alea habr nu au ca se cheama Lipropol,eu am tot intrebat de lipropol si la un moment dat am zis " ce naiba, nu e nu e, hai sa iau altceva" si tanti aia imi zice " dar avem un strugurel foarte bun cu propolis, sa va arat"... si era Lipropol. E alb cu o eticheta cu galben si scrie cu albastru pe el "Tis".
Whiskey
Am gasit un strugurel de la TIS. Am dat 4 lei pe el. E mov, si la ingrediente scrie: hydrogenated palm kernel glycerides, cera alba, ricinus communis, petrolatum, cetyl alcohol, parfum. Nu zice nimic de lipropol, o fi bun?
rechinitza
Rar folosesc ir de buze.Cand e chiar foarte frig afara, folosesc unul de la Neutrogena.Si in general am observat ca ajuta -la aplicarea unei masti cu actiune de gommage- sa folosesc foarte putin si la buze.Dupa ,repede dau o crema hidratanta.
diorama
CITAT (Whiskey @ 21st November 2009, 11:58) *
Am gasit un strugurel de la TIS. Am dat 4 lei pe el. E mov, si la ingrediente scrie: hydrogenated palm kernel glycerides, cera alba, ricinus communis, petrolatum, cetyl alcohol, parfum. Nu zice nimic de lipropol, o fi bun?

Lipropol e o denumire, ca Popescu, Ionescu etc si e cel cu propolis. Probabil tu ai cu altceva. Fiecare are alta denumire, in functie de ce substanta contine. Tot de la Tis sunt toate.
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.