Buze crapate
Pagini: 1, 2, 3, 4

diorama

Rox, are la farmacia de la Sebastian are (ca stiu ca parca stateai in Rahova), parca Pharmaline sau ceva de genu asta o cheama. Sau la magazinul de naturiste de la Unirea, ala de langa biserica Sf. Anton, care se numeste exact cum zice Mianna mai sus.
charme
QUOTE (s3ction31 @ Jan 18 2009, 15:22) *
Cel mai bun imi pare insa uleiul de masline, marele dezavantaj fiind ca nu poti umbla cu sticla dupa tine. smile.gif

chiar cu sticla nu, da' c-o sticluta gen rinofug or smth...

Jaqueline
QUOTE (s3ction31 @ Jan 18 2009, 15:22) *
Din cosmeticele care m-au multumit: exista, pe vremuri (o mai fi si-acu', asta nu stiu), o panarama de crema de la Oriflame care mirosea cumplit, intr-o cutiuta mica-mica si roz. *edit: cam acelasi efect il are si crema de galbenele.

Cutiuta cu minuni, parca asa se numea. laugh.gif Eu mai am una si acum, dar cred ca a expirat. sleep.gif
adrianatoma
am si eu una si e faina. eu dau numai seara la culcare si asta cand imi amintesc, iar dimineata buzele sunt super moi si roz, ff faine. e singurul lucru cu care am ramas din perioada avon-oriflame de acum 6-7 ani tongue.gif
desi cred ca daca m-as apuca sa ma uit la ingrediente acum as renunta la ea laugh.gif dar prefer sa n-o fac, pentru ca imi place efectul

eu pe langa uriage, care ramane iubirea vietii mele thumbsup.gif mai folosesc unul cu struguri parca de la boots. doar ca-l mananc cam repede ca e bun la gust
s3ction31
QUOTE (charme @ Jan 18 2009, 21:00) *
chiar cu sticla nu, da' c-o sticluta gen rinofug or smth...

Mercic de idee. Acu astept sa termin Quinax-u' motanului, ca sa-i fur flaconu' bigyellowgrin.gif
diorama
Sau un flacon din ala cu bila. Sau chiar un tub gol de gloss happy.gif
charme
daca mai cauta careva lipropol, am gasit azi la plafarul din obor, la etaj. conversatia a fost stranie:

- buna ziua. aveti cumva balsamul de buze lipropol?

- nu, n-avem. (ma pregateam sa plec). dar avem alt strugurel cu propolis, de la TIS.

(cand aud TIS, mi se-aprinde beculetul).

- pot sa-l vad?

- da, uitati-l (mi-l arata).

- ok, doamna, in caz ca va mai intreaba cineva sa stiti ca aveti lipropol.

- eh, de unde sa stiu eu ca dumneavoastra ii spuneti asa? noi ii spunem strugurel.

- nu-i spun eu, ii spune producatorul, uitati ce scrie aici, dupa "lipstick cu propolis"... Li-pro-pol!

- ei, noi si pe factura scriem strugurel

laugh.gif

nu-s convinsa ca data viitoare cand va fi intrebata daca are lipropol va spune da tongue.gif

diorama
EXACT acelasi tip de situatie am trait si eu la plafarul din Mall Timisoara.
eu: Aveti Lipropol?
ea: Nu.
eu: Pai si asta ce e? (vazusem pe masa in secunda imediat urmatoare intrebarii mele, ca daca vedeam de la inceput, evitam discutii)
ea: Aaaaa huh.gif .... @#$%^&*
Niste tute, ce sa zic...
rox
L-am gasiiiit!!!
La plafarul din coltul strazii, azi, 3,6 lei.
Am cerut Lipropol si mi-a zis vinzatoarea ca nu are, apoi am intrebat de ceva pentru buze cu propolis si mi-a zis ca au un strugurel. Si cind mi l-a aratat.... ala e!
Oricum, sunt incintata!

Mi-am mai luat si o crema de la Himalaya Herbals, pentru cei 3 monstri care mi-au iesit. Sper ca e ceva de ea, ca n-am folosit niciodata produsele lor... o sa postez la cremute totusi.
diorama

Dar totusi femeile astea habar nu au ce vand??? Sau e o denumire atat de greu de tinut minte?
Whiskey
Si mie mi se crapa buzele de cand ma stiu.
Inca din vara incepe sa mi se crape si ma tine pana in primavara. Cum bate putin vantul gata mi se crapa, si ma ustura de nici nu pot sa casc gura.
Nu exista ceva cu care sa ma dau exact cand imi apare si sa imi treaca intr-o zi maxim?
rox
CITAT (Whiskey @ 3rd September 2009, 11:12) *
Si mie mi se crapa buzele de cand ma stiu.
Inca din vara incepe sa mi se crape si ma tine pana in primavara. Cum bate putin vantul gata mi se crapa, si ma ustura de nici nu pot sa casc gura.
Nu exista ceva cu care sa ma dau exact cand imi apare si sa imi treaca intr-o zi maxim?

lipropol biggrin.gif
Whiskey
CITAT (rox @ 6th September 2009, 00:29) *
lipropol biggrin.gif

Si cu asta ma dau inainte sau dupa ce imi crapa?
Dev
Si-nainte, si in timpul si dupa laugh.gif

E un strugurel care-ti tine buzele hidratate.
furculita_cu_luneta
CITAT (Whiskey @ 23rd September 2009, 21:49) *
Si cu asta ma dau inainte sau dupa ce imi crapa?

incearca sa nu-ti mai "lingi" buzele mereu pentru ca de-asta se usuca si se crapa. mai ales cand e frig, te poti da chiar si cu o crema hidratanta si sa nu mai dai cu limba cat timp esti afara.
Whiskey
CITAT (Dev @ 23rd September 2009, 22:20) *
Si-nainte, si in timpul si dupa laugh.gif

E un strugurel care-ti tine buzele hidratate.

Nu prea pot sa ma dau inainte, ca se vede urat si ma simt si eu nasol tongue.gif.
Dar daca ma ajuta sa ma dau in timp ce le am crapate e bine.

CITAT (furculita_cu_luneta @ 23rd September 2009, 22:38) *
incearca sa nu-ti mai "lingi" buzele mereu pentru ca de-asta se usuca si se crapa. mai ales cand e frig, te poti da chiar si cu o crema hidratanta si sa nu mai dai cu limba cat timp esti afara.

Stiu ca nu e bine sa imi ling buzele. Tocmai de aceea nu le-am mai "lins" de nu stiu cand. Si de fiecare data cand vad ca e vant afara mi le verific sa vad daca sunt ude si am grija sa nu le ud. Dar degeaba, tot se crapa.
Folosesc o crema cu echinacea, care mai reduce din "crapaturi", dar tot le am rosii de parca le-am dat cu ruj tongue.gif
Dev
QUOTE (Whiskey @ 24th September 2009, 11:14) *
Nu prea pot sa ma dau inainte, ca se vede urat si ma simt si eu nasol tongue.gif .

Ideal ar fi sa le ai "inmuiate" cand iesi la vant afara ca sa previi aparitia crapaturilor. Nu se vede nasol pentru ca intra in piele destul de bine, nu e ruj si nici nu-i colorat!
Whiskey
CITAT (Dev @ 24th September 2009, 12:24) *
Ideal ar fi sa le ai "inmuiate" cand iesi la vant afara ca sa previi aparitia crapaturilor. Nu se vede nasol pentru ca intra in piele destul de bine, nu e ruj si nici nu-i colorat!

Dar daca, sa zicem, m-as saruta cu cineva? Ar simti respectiva, ca am ceva pe buze tongue.gif
Dev
M-am uitat la profil sa vad ca-ti ani ai dar nu m-am lamurit biggrin.gif. Eu zic ca nu-i o rusine sa fii barbat si sa te ingrijesti, daca gasesti vreuna care crede asta fugi cat poti de repede. punk.gif

Da, e posibil sa-l simta daca esti dat de curand, si ce?! Daca-i gagica nu vad ce probleme ar avea cu asta (ba chiar ar trebui sa-i placa ca ai buzele moi si fine nu smirghel), daca-i vreo fufa nou agatata ce-ti pasa?!
Whiskey
CITAT (Dev @ 24th September 2009, 12:42) *
M-am uitat la profil sa vad ca-ti ani ai dar nu m-am lamurit biggrin.gif. Eu zic ca nu-i o rusine sa fii barbat si sa te ingrijesti, daca gasesti vreuna care crede asta fugi cat poti de repede. punk.gif

Da, e posibil sa-l simta daca esti dat de curand, si ce?! Daca-i gagica nu vad ce probleme ar avea cu asta (ba chiar ar trebui sa-i placa ca ai buzele moi si fine nu smirghel), daca-i vreo fufa nou agatata ce-ti pasa?!

Bine atunci, mersi de ajutor biggrin.gif.
Dev
QUOTE (Whiskey @ 24th September 2009, 11:47) *
Bine atunci, mersi de ajutor .

Sa traiesti laugh.gif . Nu stiu daca te-am ajutat dar eu am un fix cu buzele (daca e sa vorbim strict fizic la barbati sleep.gif ), trebuie sa fie moi si (preferabil) mari. Deci...
furculita_cu_luneta
CITAT (Whiskey @ 24th September 2009, 12:29) *
Dar daca, sa zicem, m-as saruta cu cineva? Ar simti respectiva, ca am ceva pe buze tongue.gif

gandeste-te ce simt baietii in gura cand saruta o fata data cu ruj+gloss de au buzele ca un discoball... fata cu care te saruti ar trebui sa inteleaga problema ta daca ii spui dinainte si pe langa asta, am mai vazut multi baieti care foloseau balsam, ce sa-i faci... e o necesitate wink.gif
Whiskey
CITAT (Dev @ 24th September 2009, 13:22) *
Sa traiesti laugh.gif . Nu stiu daca te-am ajutat dar eu am un fix cu buzele (daca e sa vorbim strict fizic la barbati sleep.gif ), trebuie sa fie moi si (preferabil) mari. Deci...

"Brad Pitt fan", nu? tongue.gif
Whiskey
Nu gasesc nicaieri lipropol mellow.gif
Nici la plafar, nici la farmacie...
Se uita alea la mine ca la poarta 9
Dev
QUOTE (Whiskey @ 29th September 2009, 19:00) *
Nu gasesc nicaieri lipropol mellow.gif
Nici la plafar, nici la farmacie...
Se uita alea la mine ca la poarta 9

Cere strugurel biggrin.gif, asta zicea rox mai inainte, ca a cerut lipropol si se uitau alea ca la urs dar strugurel stiau ce-i. Si untul de cocos pt buze de la Body shop e foarte bun dar e cam scump (7 euro dry.gif ) si Blistex.
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.