Aprilia
31st January 2007, 18:45
Nu stiu daca se gaseste in Romania, insa eu am luat de la Paris cind umblam bezmetica pe strazi un strugurel de la Neutrogena. Efect rapid si de durata. S-ar putea sa se gaseasca prin farmacii.
Acum ma dau cu un ruj semipermanent peste care dau gloss si nu mi-au mai crapat buzele.
@bebeluska: Cam ieftin misto-ul, tie ti-au crapat vreodata celelate buze? Nasol momentul!
loreley_ink
27th February 2007, 23:08
Click pentru a vizualiza atașamentul buna , sunt noua pe aici dar in legatura cu buzele crapate , eu mi-am cumparat un ruj semipermanent care intradevar rezista pe buze maxim 24 de ore si de-asemenea un gloss foarte reusit , si va pot spune ca e la fel ca un tratament rujul acesta fiindca e facut din plante naturale si hidrateaza in permanenta buzele , e din america , daca va intereseaza va pot face rost la numai 33 de dolari de la o prietena de-a mea din los angeles . credeti-ma e super !!!daca doreste cineva contactati-ma pe adresa mea de mail lorena_kiss86@yahoo.com . mersi
Bimm3r
20th March 2007, 20:41
Ati incercat si ceva sperma ?
Jaqueline
20th March 2007, 20:43
QUOTE(Bimm3r @ Mar 20 2007, 20:41) [snapback]2596724[/snapback]
Sa inteleg ca tu ai incercat la greu si ne-o recomanzi?
amma
20th March 2007, 20:54
QUOTE(Jaqueline @ Mar 20 2007, 20:43) [snapback]2596734[/snapback]

Asa se numesc in limbaj de carter "butyrospermum parkii" si "cetaceum".
Recomand spalarea papilelor gustative dupa fiecare postare de acest gen cu minunatul si preaiubitul Protex, care oricum e zero barat.
v3lsatis
20th March 2007, 21:04
La buze ca la buze, dar eu am o prietena care candva se dadea pe fata cu o crema cu extract de sperma de casalot si nu stia pana i-am aratat eu ce scrie la ingredienti
))))))))) (pe bune ca facea magii, avea un ten
)
Bimm3r
20th March 2007, 21:09
QUOTE(Jaqueline @ Mar 20 2007, 20:43) [snapback]2596734[/snapback]

Nu men... Sa inteleg ca ai un ID de messenger ?
amma
20th March 2007, 21:21
QUOTE(v3lsatis @ Mar 20 2007, 21:04) [snapback]2596835[/snapback]
La buze ca la buze, dar eu am o prietena care candva se dadea pe fata cu o crema cu extract de sperma de casalot si nu stia pana i-am aratat eu ce scrie la ingredienti

))))))))) (pe bune ca facea magii, avea un ten

)
Numa' ce-am scris si au aparut expertii
.Nenea casalotu' e decapitat pentru crema lu' pretenara ta (C-E-T-A-C-E-U-M), nicidecum donator benevol. Nu-i asa ca iubesti animalele?
v3lsatis
21st March 2007, 12:11
QUOTE(amma @ Mar 20 2007, 21:21) [snapback]2596904[/snapback]
Numa' ce-am scris si au aparut expertii

.Nenea casalotu' e decapitat pentru crema lu' pretenara ta (C-E-T-A-C-E-U-M), nicidecum donator benevol. Nu-i asa ca iubesti animalele?
nu stiu cum sa spun dar parca as deschide o firma de asta de donare de sperma pentru fapte bune.
teodoca
30th March 2007, 21:27
subscriu si eu pentru miere!! e foarte buna si arata super pe buze, mai bine ca un gloss. si mai e si dulce
Outi
31st March 2007, 14:01
BLISTEX (se gaseste la HELP NET), lasat peste noapte pe buze. Si unguent cu galbenele si propolis.
redbloodedw
5th April 2007, 21:52
QUOTE(sihaya @ Nov 13 2006, 10:15) [snapback]2097281[/snapback]
mai este un balsam care se gaseste in farmacii, se numeste lipropol, este in mai multe variante, cu miere, cu arome nu stiu de care, ma rog, neinteresant. the point is ca hidrateaza extraordinar de bine, si ramane pe buze mult timp, chiar daca mananci, bei, fumezi, etc. mi se pare cel mai bun produs, si asta o spun dupa ce am incercat aproape toate produsele care exista pentru buze, de la nivea, la roc, vichy, etc.
si am spus pretul este 3 lei?

Uite aici am citit eu despre lipropol. L-am incercat si e foarte bun. Tine si destul de mult pe buze, mai ales ca la mine nu prea rezista niciun ruj sau balsam pt ca le cam mananc..
Anyway, fff bun lipropolul. Se gaseste si la magazinele tip plafar.
Little Miss Vixen
3rd June 2007, 15:58
eu raman fana balsamurilor de la Lush... Honey Trap imi place cel mai mult, rezista pe buze si hidrateaza intr-adevar, iar Lip Lime are un finish lucios, e mai mult ca un gloss cu un gust foarte bun, Carmex si Tis. (: am incercat multe, multe chestii pt buze... enorm de mult, trust me, insa astea chiar au avut efect. Neutrogena m-a dezamagit profund, iar Nivea.. sunt chiar ok, pentru ingrjire, nu pt tratament. mmm, cel de cirese.. e yummy rau.
Priscila
13th January 2008, 23:52
Pentru buze crapate recomand fara ezitare cea mai banala si iefina crema din farmacie:crema cu galbenele.Aveam buzele crapate de la frig,am folosit nivea cateva zile si nu a avut nici un efect,dar dupa cateva aplicari cu crema cu galbenele mi-au revenit buzele miraculos.
deena01
19th January 2008, 11:43
la mine merge mai orice balsam de buze, asta daca il aplic mai mereu. citeam pe undeva ca poti deveni dependenta de balsam de buze ... eu cred ca am devenit
wanna-fly
7th January 2009, 23:58
Strugurel d-ala cel mai ieftin, 1,5 lei (
) ) , dat preventiv.. De fapt il fol. mai tot anu, cand ies din casa. E chiar bun. Da poate ale voastre fac minuni in plus, cine stie
) A, da, si crema de galbenele. Si miere, cum ziceati:D da p-astea nu prea poti sa le fol. in public mereu..
CRYSSA
12th January 2009, 13:52
QUOTE (cyder @ Dec 3 2006, 18:55)

Eu cand am buze crapate si ma ustura folosesc un produs de la TIS Farmaceutical cu miere si propolis parca. Este destul de gras si anul trecut si-a facut foarte bine treaba. Am inteles ca a aparut unul cu echinaceea de la acelasi producator... Cand o sa fie cazul, tot de la ei o sa cumpar.
Si eu am poduse de la TIS, folosesc strugureleul cu propolis(galben) si pe cel cu echinacea(rozaliu). Se gasesc la orice plafar,sunt extraordinare. si costa numai 3,5 lei
Mai folosesc si unguent cu echinaceea ( echinacea este f. buna pt. regenerare) dar si crema de galbenele.
Si asa... de 1 an nu mai am probleme cu buzele.
QUOTE (redbloodedw @ Apr 5 2007, 21:52)

Uite aici am citit eu despre lipropol. L-am incercat si e foarte bun. Tine si destul de mult pe buze, mai ales ca la mine nu prea rezista niciun ruj sau balsam pt ca le cam mananc..

Anyway, fff bun lipropolul. Se gaseste si la magazinele tip plafar.
lipropol este ca un ruj ??? Am vazut in mai multe topicuri scris despre acesta, dar am crezut ca este lipropol-ul meu de la TIS (balsamul de buze galben, cu eticheta galbena). De fiecare data ziceam ca il stiu, il folosesc. Dar se pare ca NU...ESTE ALTCEVA 
detalii : marca, eticheta ...pls
diorama
12th January 2009, 21:19
De unde ai tras tu concluzia ca e ca un ruj?
CRYSSA
13th January 2009, 09:35
pai fetele au spus ca "ramane pe buze mult timp, chiar daca mananci, bei, fumezi"
Strugurelul/balsamul intra imediat in buze nu ramane pe buze chiar daca mananci. De asta ma gandeam ca e "ca un ruj"... sau ma rog.
In fine... Intrebarea mea era daca lipropol-ul de care ziceti este acelasi cu cel gasit de mine
diorama
13th January 2009, 10:27
Evident ca e acelasi. Galben, cu propolis, de la Tis. Ramane pe buze, nu intra, nu dispare asa usor, nu se mananca asa usor. Asta si e ideea, sa stea pe buze si sa protejeze de agresiuni. Nu stiu ce unturi au bagat in el la banii aia dar l-au nimerit si nu-l dau pe niciun alt balsam de buze.
CRYSSA
14th January 2009, 15:26
si mie imi place f. mult.
Sa il incerci si pe cel roz (roz deschis) - cu echinacea. e foarte bun si ala, mai ales daca ai buzele deja crapate. E si rozaliu pe buze si, in plus echinacea are proprietati de regenerare.
Parca as face reclama
))
diorama
14th January 2009, 23:10
Am mai incercat cu aloe vera. Cand se termina asta cu propolis, iau si roz sa vad cum e
.
rox
18th January 2009, 13:21
Bai mi-ati facut "pofta" si nu gasesc pe nicaieri!!!
charme
18th January 2009, 13:55
QUOTE (rox @ Jan 18 2009, 13:21)

Bai mi-ati facut "pofta" si nu gasesc pe nicaieri!!!

google-este dupa el, ca sa nu fac reclama, si primul link ar trebui sa fie al unui magazin on line de la care mi l-am luat eu. pare-mi-se ca poti merge si la sediul lor.
s3ction31
18th January 2009, 15:22
Pe mine nu ma prea satisface TIS-u' (am si cu echinacea, si cu propolis) 
Din cosmeticele care m-au multumit: exista, pe vremuri (o mai fi si-acu', asta nu stiu), o panarama de crema de la Oriflame care mirosea cumplit, intr-o cutiuta mica-mica si roz. *edit: cam acelasi efect il are si crema de galbenele.
Cel mai bun imi pare insa uleiul de masline, marele dezavantaj fiind ca nu poti umbla cu sticla dupa tine.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.