T Irina
7th November 2006, 09:35
Buna! Am si eu o intrebare. Cum pot sa ajung mai convenabil la aeroport destul de devreme (pe la 7 - zborul e la 8.30)? Vin cu masina si stau undeva in Bucuresti (cred ca pe langa gara). Cu ce se poate ajunge (il ultima instanta cu taxi dar e cam scump) la ora aceea pe Otopeni? Multumesc anticipat!
twisterme2003
7th November 2006, 13:23
expresul 783 care circula de pe la 5.30 cred
numai sa ai biletul cumparat dinainte (sau apelezi la spaga la sofer..2 ron)... piata victoriei sau piata unirii...ca statii
T Irina
7th November 2006, 16:12
Multumesc! Si biletele astea de unde se iau? Tot din Piata Unirii? Si cu cat timp inainte se pot lua? Eu mai ajung in cateva zile in Bucuresti si as avea timp sa iau daca nu e prea devreme. Ase mi-e sa nu ajungem prea tarziu seara si sa fie inchis!
TIC
7th November 2006, 16:24
auzi irino, ori ai 5 ani si ti-e frica de bau bau?? ia taxiul (cheama-l prin telefon, suni cu 20 min. inainte de ora la care vrei sa pleci spre aeroport!! sau si aici ti-e frica sa nu dai prea multi bani??), cu aparat, cu chitanta, cu tot tacamul. te costa, la ora aia, ~ 50RON!
twisterme2003
7th November 2006, 16:43
eu unul nu as da atat pe un taxi...e drept nevoit am dat si eu un 20 ron de la baneasa la gara de nord, dar nu inteleg de ce sa cheltuiesti aiurea banii cand exista optiunea ff ieftina ratb 783! ca sa fac cu bani pe un brutos de taximetrist??? no tks...lumea merge pe conceptul low cost nu ai observat???
in fine poti sa iei acea cartela (bilet) din gara de nord. nu conteaza cand o cumperi ca are perioada de valabilitate mare . e valabila pt 2 calatorii si parca e 5 ron. si dacat tot vii inainte nu poti sa rogi pe cineva sa iti cumpere? in fine..nu e asa de complicat
plus ca eu am mers pana la baneasa cu 2ron ca era dupa 9.30, imi intarziase trenul si nu am avut de unde sa cumpar... rezolva soferul... bafta!
T Irina
7th November 2006, 23:11
auzi irino, ori ai 5 ani si ti-e frica de bau bau??
Nu mi-e frica, iar ani am de multe ori cate 5!
Insa, fara suparare, taximetristii din Bucuresti, mai ales cei din Gara de Nord sunt niste specimene foarte agresive! Am dat acum cativa ani de 6 ori mai mult pe o cursa de la Gara-Ministerul Invatamantului decat invers! Asa ca nu stii cine apare la comanda! Iar 50 RON e destul, avand in vedere ca ma mai si intorc (sper!), mai e si hotelul si drumul pana si de la Bucuresti asa ca numai transferul casa-aeroport mai ajunge cat jumate' de bilet de avion macar (daca nu mai mult!)
twisterme2003, multumesc pentru raspuns! Asa voi proceda mai ales ca avem bagaje putine (nu stam mult)!
Irishman
22nd December 2006, 19:23
Care stie de unde se ia exact 783 din Romana?
cutler
22nd December 2006, 19:47
intre intrarile de metrou Piata Romana
nutzi.m
31st December 2006, 12:53
Salutare! Am si eu o intrebare. Eu sunt din nord-estul tarii si nu prea le am cu Bucurestiul... Cu ce pot ajunge de la Gara de Nord la Aeroportul otopeni? va rog ajutati-ma! Spunetimi si mie un mijloc de transport bun, in afara de taxiuri! Va multumesc! Sarbatori fericite!
Dana_H
31st December 2006, 13:00
1) Metrou Gara de Nord - Piata Victoriei (o statie).
2) La Piata Victoriei, te dai jos si te duci in statia de autobuz de vis-a-vis de sediul Orange (Europe House, e o cladire de sticla, imposibil sa nu o vezi) sau intrebi pe cineva unde e statia expresului 783 catre aeroport. Vezi ca in statie e chiosc RATB care vinde cartele pentru expres, 2 calatorii = 5 RON.
Expresul 783 circula la fiecare 15-20 min. in zilele lucratoare si la fiecare 17/37 min. in week-end, intre 05:30 si 23:10.
nutzi.m
31st December 2006, 13:28
Multumesc din suflet! Inca o data sarbatori fericite!
beibicris
19th January 2007, 20:39
taxi - SUPER PROASTA ALEGERE !!!!!!!!
a trebuit sa iau taxi-ul la aeroport cam de 5 ori , de 4 ori au incercat sa ma pacaleasca !
prima calatorie - 160 RON !!! - nu stiam - i am dat .. am zis ca bucurestiul e scump
a doua calatorie - 80 RON - am zis ca nu e asa de rau .. e mai bine decat prima data
de la a 3-a calatorie ... m-am invatat minte ... Era un taximestrist "dragut" care mi-a zis " pai si mie cine-mi plateste benzina inapoi in oras? " ... pe chitanta era 25 de RON ..am platit 27 de RON !! si am plecat
.. in aeroport ma simteam vinovata dar am intrebat un Security guy si mi-a zis ca e suficient cat i-am dat pentru ca atat ar trebui sa faca o cursa in mod normal..
Alegerea cea mai buna - Metrou pana in Piata Romana -> RATB 783 pana la aeroport !
Alinita
20th January 2007, 22:15
Buna !
Ma ajuta si pe mine cineva va rog? Eu nu sutn din Bucuresti si nu stiu ...
imi spuneti cum ajung invers , adica de la Otopeni la Bucuresti ?
Ajung cu avionul la 8:15 in Otopeni si as vrea sa ajung in Bucuresti . Ce modalitati exista ? In afara de taxi ?
Mersi anticipat
Byt
20th January 2007, 23:08
Citeste postul de mai sus si aplica varianta inversa! 
RATB 783 pana in piata Romana si de acolo cu metroul la gara, autogara, etc.
Alinita
20th January 2007, 23:38
Mersi mult :-)
Las ca o sa va mai intreb eu una alta inainte de data plecarii 
Mersi din nou
unnamed_0001
1st April 2007, 12:51
buna. am si eu o intrebare....cam cit timp merge expresul de la bucuresti spre otopeni.eu am avion la ora 8.adica trebuie sa ajung la aeroport la 6.si eu o sa fiu la 5:10 la gara de nord.si vroiam sa shtiu daca o sa reushesc sa ajung la timp la aeroport.si ce firme de taxi is mai ieftine....si care is numerele lor de telefon..multumes anticipat....
Dan
1st April 2007, 12:57
pai firme de taxi: sheriff taxi, sprint taxi - 021 -9495
nu stiu daca circula expresul asa devreme, dar e posibil sa circule.
infinitul8
1st April 2007, 13:02
La 05.30 pleaca de la Unirii iar la ora aia face cam 30-max 40 de minute pana la aeroport. Totul este sa ajungi cat se poate de repede la Victoriei.
In nici un caz sa nu iei taxi de la gara. Sunt multi tepari in fata. Unii vor cere tarif dus intors pentru aeroport deoarece nu au voie sa preia calatori de la terminal. Singura firma acreditata era Fly. Mai scumpi putin fata de ceilalti dar nu platesti cursa dubla macar.
andrei_tj
3rd April 2007, 01:42
Atentie tuturor celor care vor sa mearga cu prealaudatul "express" 783. Merg cu el zilnic si sa zicem ca o medie saptamanala, rablele 783 se strica cam 2/7 zile . Nu ii doresc nimanui sa pateasca ce au patit multi, sa ramana pe jos pe la baneasa sau ceva de genu. Aveti mare grija cand mergeti cu 783'ul , faceti va si un "back-up" in orice caz. Daca aveti norocul sa ajungeti pana la Baneasa si sa zicem ca ramaneti pe acolo, aveti noroc, de acolo plec multe altele mijloace de transport spre Otopeni, intrebati de maxi-taxi sau uitati va dupa autobuze care merg inspre otopeni, sunt vreo 3.
Bafta!
infinitul8
3rd April 2007, 09:50
QUOTE(andrei_tj @ Apr 3 2007, 01:42) [snapback]2652705[/snapback]
Atentie tuturor celor care vor sa mearga cu prealaudatul "express" 783. Merg cu el zilnic si sa zicem ca o medie saptamanala, rablele 783 se strica cam 2/7 zile . Nu ii doresc nimanui sa pateasca ce au patit multi, sa ramana pe jos pe la baneasa sau ceva de genu. Aveti mare grija cand mergeti cu 783'ul , faceti va si un "back-up" in orice caz. Daca aveti norocul sa ajungeti pana la Baneasa si sa zicem ca ramaneti pe acolo, aveti noroc, de acolo plec multe altele mijloace de transport spre Otopeni, intrebati de maxi-taxi sau uitati va dupa autobuze care merg inspre otopeni, sunt vreo 3.
Bafta!
Din păcate nu-l laudă nimeni. Tot este adus în discuție dintr-un singur motiv: o unicul, si singurul ce leagă centrul de aeroport
. Asta până va face Videanu metroul
amandigi
3rd April 2007, 10:23
Am mers de 3 ori cu metroul + expresul, exact cu a scris Dana_H. Daca ai noroc, o ora este destul. Cand ajungi in Gara de Nord, sa cobori cat mai rapid din tren si sa mergi direct spre metrou (cum ajungi ca capatul sinelor e spre stanga), cumperi cartela de metro si mergi pe peron (este spre dreapta cum ajungi jos la casierii). La Victoria nu mai stiu unde trebuie sa iesi, acolo poti pierde cateva minute daca iesi la suprafata la partea cealalta a drumului.
Oricum e de recomandat sa faci rost de cateva numere de telefon ale companiilor de taxi in caz ca ai probleme.
Intoarcerea e la fel, pastreaza cartelele magnetice, ca amandoua sunt cu doua calatorii.
adryyan
4th April 2007, 21:30
Cel mai bine e sa iei METROUL de la Gara de Nord in directia Victoriei (una statie), la Piata Victoriei NU URCI LA SUPRAFATA si intrebi pe cineva sau vezi si tu pe acolo unde e transferul catre P-ta Romana. Iei metroul spre Romana si de acolo urci la suprafata. Exact de acolo de la Romana iei autobuzul Expres 783 (care circula la interval de 15 minute), cumperi cartela de expres de la casa de bilete din statie.
* cartela metrou : 2 lei (2 calatorii)
* cartela Expres : 5 lei (2 calatorii)
E cea mai simpla varianta.
drumaru
5th April 2007, 09:38
Adica schimbi metroul la Victoriei, mergi o statie pina la Romana si de aici te urci in 783, care te duce inapoi la Victoriei si de aici mai departe spre Otopeni. Intr-adevar, e cea mai simpla solutie. Nici nu pierzi timp, nici nu te plimbi de-amboulea prin oras
unnamed_0001
7th April 2007, 10:17
buna....multumesc tuturor care au raspuns la intrebarea mea.....eu am inteles ca merg un pic la risc daca merg cu expresu dimineatza....adica exista sansa sa il pierd...ori acus se strica......mai pe scurt pot intirzia la aeroport....
....asa ca ori o sa merg de cu seara....
.....ori o sa merg cu taxiul.....da care e numarul la fly....adica acesta e taxi care poate sa vina sa ma ia si de la gara de nord?.......
adryyan
7th April 2007, 10:29
Cu taxi te costa cel putin 40 RON
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.