Toate problemele legate de aeroporturile din România
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

HAZ_MY

bine ca s-au trezit si astia sa mute exact in perioada asta zborurile iar la tg. mures.

intrebarea mea e cum se poate ajunge de la autogara la aeroport?
zborul e la 12 spre dortmund si voi ajunge la apros 9:00 la autogara (venind din cluj).
herlino
Vreau sa-mi iau bilet pe ruta Timisoara-Istanbul.Cel mai bun pret e Tarom-ul, cu exact o ora intre avioane. Ajunge? Nu am mai avut asa pauza scurta si nu as vrea sa ratez zborul de Istanbul, ca de acolo o iau mai departe.

amandigi
Otopeni e un aeroport mic, deci nu cred ca o sa ai probleme daca primesti ambele carti de imbarcare la Timisoara. Ca comparatie, eu am prins o data o legatura pe CDG (Paris) cand aveam 55 minute intre zboruri, iar avionul pleca de la un alt terminal.
Freddie
QUOTE (herlino @ Apr 22 2008, 18:53) *
Vreau sa-mi iau bilet pe ruta Timisoara-Istanbul.Cel mai bun pret e Tarom-ul, cu exact o ora intre avioane. Ajunge? Nu am mai avut asa pauza scurta si nu as vrea sa ratez zborul de Istanbul, ca de acolo o iau mai departe.

Da, iti ajunge timpul fara probleme in OTP. Mai ales ca Tarom opereaza ambele segmente, nu vei avea nici un fel de problema, daca checkin-ul se face la TM, nu pleaca fara tine smile.gif no worries.

Zbor placut!
herlino
Multumesc la amandoi.
mai am de sperat sa nu fie intarziere sau probleme de vreme.
herlino
Inca o chestie :

Au timp sa-mi mute si bagajele in aceasta ora?
ciocoflendar
QUOTE (herlino @ Apr 23 2008, 14:47) *
Inca o chestie :

Au timp sa-mi mute si bagajele in aceasta ora?

Asta cred ca ar fi o problema. Eu am avut un zbor Malaga - Barcelona - Palma de Mallorca si aveam cam 2 ore intre zboruri, dar zborul din Malaga a intarziat si ne-a ramas undeva la o ora pana zburam spre palma. Normal ca bagajul a ramas in Barcelona, si a ajuns abia a doua zi in Palma.
In mod normal ar fi suficient o ora sa mute bagajul.
In cel mai rau caz il recuperezi a doua zi thumbup.gif

herlino
In cel mai rau caz, ma duc spre Asia in aceeasi zi si bagaje canci.Asta m-ar durea mult. Pana acum nu am avut probleme cu Taromul nici la bagaje nici la intarzieri, sper sa nu incep de acum.
amandigi
Asta depinde de lucratorii de la aeroport. In cazul deja mentionat de la CDG (am venit de peste ocean, cand am ajuns la avionul spre Bucuresiti, imbarcarea a inceput deja), bagajul meu a fost mutat. Si au fost multe cazuri cand n-am primit bagajul desi am avut mai multe ore intre avioane...
ciocoflendar

Eu nu am avut probleme la CDG, dar o persoana cu care am zburat, nu s-a mai trezit cu bagaj la BUD, si l-a primit undeva peste 3 zile acasa
LittleBig
sistemul electronic de rezervare/vanzare a biletelor nu permite rezervare pentru zboruri intre care nu exista un interval de timp de siguranta, care depinde de timpul minim cu care ce face check-in-ul.
daca sistemul a eliberat biletele, este ok, atat dpdv al timpului de imbarcare cat si transfer al bagajelor (teoretic vorbind).... practic, depinde de vreme, de ora de decolare/aterizare a primului zbor, si de factori umani (daca te pierzi intre terminale biggrin.gif)
in rest, drum bun
ozrind
Eu fac destul de des urmatoarea cursa: Iasi- Bucuresti-Istanbul cu TAROM si de acolo mai departe.
De la Iasi nu am reusit sa pun bagajul direct pentru destinatia finala, poate doar pana la Istanbul dar atunci e nasol ca trebuie sa iti iei viza de Turcia (pe aeroport) si sa iti ridici bagajul si apoi check in again (am patit-o odata cu bagaj pus la Bucuresti, multumesc TAROM).
La Bucuresti ajungi la sosiri interne, in cazul meu ma ia cu autobuzul de la avion si ma duce sa-mi ridic bagajul apoi de acolo la plecari internationale, nu e mult de mers. Toata treaba asta dureaza un pic.
Daca totul decurge OK o ora e suficient si oricum daca intarzie tot ei trebuie sa rezolve sa ajungi la Istanbul in timp util.
S-a intamplat ca avionul sa plece de la Iasi cu o ora intarziere dar nu am avut probleme pentru ca legatura era mai tarziu.
Vezi de asemenea ce timp ai la Istanbul, ultima data (de Pasti) plecarea la Istanbul a avut intarziere, parca vreo ora.
Sincer nu recomand intervale scurte de timp intre legaturi, eu cel putin sunt cam stresat pe faza asta.

Zbor lin.

LE: Mi-am amintit ca am avut odata la Viena vreo 35 de minute intre zboruri si nu au fost probleme, adevarat, parca nu aveam bagaj la cala smile.gif
narcisluca
Trebuie sa ajung la aeroport Baneasa (plecam din Iasi) la ora 5 am sa prind avion de 7.15 am - unde pot lasa masina pentru 3 zile? Costuri?
Multumesc!
g07
Tocmai ce mi-am cumparat si eu primele bilete cu ryanair biggrin.gif la superoferta cool.gif
spuneti-mi, va rog, cei care ati mai fost prin arad cum se ajunge de la gara la aeroport cel mai repede? probabil cu taxi, nu? exista si varianta de autobuz local?
Multumesc
HAZ_MY
Nu cred ca exista vreun autobus. Este f. aproape, am luat taxi dar nu mai stiu cat a fost pt. ca nu am platit eu. Recomandare: fereste-te de cei din aeroport care te asteapta afara, cheama un taxi de la o companie cu tarife normale.
Iuliux
Cu un taxi cinstit faci 10 minute si te costa 10 lei. Pe jos faci 1h.
dennis67
QUOTE (narcisluca @ Jun 6 2008, 08:12) *
Trebuie sa ajung la aeroport Baneasa (plecam din Iasi) la ora 5 am sa prind avion de 7.15 am - unde pot lasa masina pentru 3 zile? Costuri?
Multumesc!

Anul trecut in aeroport era 90 RON/zi. Cauta niste cunostinte si las-o la ei. Emai rezonabil.
floterminator
Eu cand am fost in Barcelona si am stat 6 zile am lasat masina pe str Ficusului( f aproape de aeroport) pe prima banda- folosita de altfel pentru parcari. Nu m-a costat nimic si am gasit-o la intoarcere nevatamata.
Succese
sfinxx
stie cineva cum ajung de la cluj la budapesta in aeroport? ceva microbuz sau asa ceva... ms
Iuliux
Cu wizz nu e mai ieftin?
HAZ_MY
Te duci frumos la o agentie de turism si in functie de ora la care trebuie sa fii in aeroport iti rezervi cu o firma anume. Pleaca cam tot la o ora din Cluj sau Budapesta. Eventual zi orele zborului ca poate te pot ajuta.

Wizz zboara din Mures si sigur trece de 70 lei (120 lei dus-intors)
ozrind
Salut,

Ceva posibilitati de a lasa masina vreo 10 zile, in siguranta? Nu e obligatoriu sa fie gratis smile.gif
xwh
Un peco , imediat la intrare
ozrind
Merci, e o varianta dar nu prea ma incanta. Vreau ceva cat de cat sigur, ma refer sa nu ajung acolo si poate dau peste un angajat care nu are chef si nu accepta sa las masina acolo.
jay333
Cred ca te poti intelege cu vreun localnic sa-ti lasi masina in curtea lui. Sau la vreo spalatorie auto; vorbesti cu patronul.
Cea mai buna metoda e sa mearga cu tine o ruda sau un prieten caruia sa-i lasi masina pe inventar pana te intorci.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.