Hiturile din cluburi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

alexz123

QUOTE (infern0 @ May 13 2008, 00:13) *
salz caut o melodie de ff mult timo biggrin.gif ma ajutati ?D:
am taiato dintr-un mix Dj Datex - Dreaming (Club Mix) e cam ff vechi am mai auzito la eftimie intr-un mix mai demult. ..

Melodia e un mix al piesei Eurythmics-Sweet Dreams
Incearca Steve Angello Remix nu e cel din cut'ul postat de tine dar suna frumos biggrin.gif
Loox
Ahh, p-asta trebuie sa o stiti... e foarte tare, o caut de vreo 3 zile... O tipa zice "seems i can't deny... some days just don't feel fine, i think i feel, i feel much better...at night" ?? :help: arigato.gif

septy_
Carlo Resoort - Musica (Extended Mix)
trolle_siebenhaar-sweet_dogs__groove_rebels_mix
paul_kalkbrenner-feature_me_(michael_mayer_rmx)
sheen_fen_-_essential_tune
deetron_feat._paris_the_black_fu_-_the_afterlife
Deetron & Ovasoul 7 - I Cling (Aril Brikha rmx)
Deetron Feat. DJ Bone - Life Soundtrack (Radioslave Remix)
Djuma Soundsystem - Orange Crayon
Jerry_Ropero_feat._Cozi_-_The_Storm__Inpetto_Vocal_Remix
Justin Martin - The Fugitive
Ludovic Vendi - 300 Titfunk
Ludovic Vendi - Limbo
luomo - tessio (hakan lidbo mix)
Nathan Fake - The Sky Was Pink (Hamster Mix)
Paul Kalkbrenner - Gebrünn Gebrünn
The Field - Over The Ice
tiefschwarz-no_more_trouble_(turntablerocker_remix)

nu`s noutatzi .. da` merita wink.gif smile.gif thumbsup.gif
kristofer93
QUOTE (Loox @ May 13 2008, 17:26) *
Ahh, p-asta trebuie sa o stiti... e foarte tare, o caut de vreo 3 zile... O tipa zice "seems i can't deny... some days just don't feel fine, i think i feel, i feel much better...at night" ?? :help: arigato.gif

Dj Groover vs Shakedown - At Night 2008
Loox
Ms Kristofer93, am gasit-o la un prieten prin pc la o jumate de ora dupa ce-am postat smile.gif
lazio1900
spuneti mi si mie cum se numeste melodia asta de are versurile cam asa 'we can have the sun, we can have the moon we can....'cam atat am retinut din ea
kristofer93
QUOTE (lazio1900 @ May 14 2008, 03:56) *
spuneti mi si mie cum se numeste melodia asta de are versurile cam asa 'we can have the sun, we can have the moon we can....'cam atat am retinut din ea

Lexter - Freedom To Love

septy_
some minimal .. minimal-tech in special smile.gif =>

tadeo-motor
ambivalent-cold_hands
SLAAF-Black Russian
Spincycle - Drug Games (Audiofly X Remix)
kaliber_-_kaliber
Jens Zimmermann - Razorblade
delon_and_dalcan-friend_(original_mix)
Easy Junkie - I Quit
Heckmann And Kauffelt - Kookaburra (Gabriel Ananda Remix)
Marc Houle - Techno Vocals - Original Mix
jesper_dahlback-no_boarding_(original_mix)

&some drum & bass .. techstep in special wink.gif =>

Lamb - Little Things (Klute Mix)
Breakbeat Era - Rancid
Total Science - Nosher (Baron Remix)
future_prophecies-illusion_of_time
future_prophecies-insomnia
stratus_-_you_must_follow(evol_intent_vip)
Moving Fusion - Chilli Pepper (Remix)
Breakbeat Era - Ultra-obscene
Breakbeat Era - Bullitproof
4hero - Mr. Kirk's Nightmare (Royal Sapien Body Shot Remix)
Black Sun Empire - Are You There

simplystimpy
ce melodii cu versurile in lb portugheza, italiana si greaca recomandati? de ex. cum ar fi Antonis Remos - Kardia Mov (Galleon Rmx)

si caut o melodie... la refren este ceva de genul "only because I love you" sau " because I only love you" nu are foarte multe versuri, partea instrumentala duce mai degraba spre minimal
Anonimul_0

Caut si eu o piesa house, de prin 2005 (cred) din ce imi aduc aminte suna cam asa: make love with you... atat imi amintesc... sau ceva i will make love to you... sa nu va legati de piesa de la boyz 2 men... nu are legatura tongue.gif
simplystimpy
am gasit melodia , era David - Sexy thing
Anonimul_0
QUOTE (Anonimul_0 @ May 17 2008, 19:02) *
Caut si eu o piesa house, de prin 2005 (cred) din ce imi aduc aminte suna cam asa: make love with you... atat imi amintesc... sau ceva i will make love to you... sa nu va legati de piesa de la boyz 2 men... nu are legatura tongue.gif

Poate ma ajuta si pe mine cineva cu piesa asta...
auras3590
o "provocare" din partea mea biggrin.gif... http://www.youtube.com/watch?v=hE2saVsM-RQ melodia d o pune blonda wink.gif dak stiti cum se cheama ar fi super.. mersi wink.gif
Loox
Tare aia auras, as vrea si eu sa vina un salvator sa ne zica smile.gif

Mai am si eu o rugaminte... in afara de originala Babylonia/Born in a system, care o stie toata lumea, stiu sigur ca mai exista un remix tech-house..dar nu reusesc sa-l gasesc, l-am auzit in club! Daca stiti cineva... arigato.gif
alexz123
QUOTE (Loox @ May 18 2008, 23:15) *
Tare aia auras, as vrea si eu sa vina un salvator sa ne zica smile.gif

Mai am si eu o rugaminte... in afara de originala Babylonia/Born in a system, care o stie toata lumea, stiu sigur ca mai exista un remix tech-house..dar nu reusesc sa-l gasesc, l-am auzit in club! Daca stiti cineva... arigato.gif

Try this
ricky l feat. mck - born again (funkerman remix)
Ricky L feat. Mick - Born Again (Jojo Flores Dub Edit) NO VOCALS
ricky l - born again ft mck pastaboys main mix

Cam toate seamana intre ele...poate te ajuta cu ceva

Loox
QUOTE (alexz123 @ May 19 2008, 03:54) *
ricky l feat. mck - born again (funkerman remix)

God bless you! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
marce
QUOTE (Anonimul_0 @ May 17 2008, 18:02) *

cumva Room 5 & Oliver Cheatham - Make luv ??
marius_yo21
salut. caut si caut si caut...dar nu gasesc...help...CUM SE NUMESTE PRIMA PIESA DIN SETUL May Flower Dj Optick 2006....suna ceva de genu "i`m in loove with u....i`m in love with u"....va voi fi tare recunoscator..ms rolleyes.gif tongue.gif
Jackz0rN
Un video ceva ? Un fisier audio?
auras3590
QUOTE (marius_yo21 @ May 20 2008, 20:51) *
salut. caut si caut si caut...dar nu gasesc...help...CUM SE NUMESTE PRIMA PIESA DIN SETUL May Flower Dj Optick 2006....suna ceva de genu "i`m in loove with u....i`m in love with u"....va voi fi tare recunoscator..ms rolleyes.gif tongue.gif

poi dak ai zis optik e clar.. atrium - in love with you k nu stie omu sa puna dekt melodii d la radio smile.gif)
infern0
care poate sa ma ajute cu un playlist de muzica mai comerciala ? adik mai pt manelisti smile.gif house placut lor .. am eu minimal si techno , progressive dar nu am comerciala biggrin.gif
marius_yo21
QUOTE (auras3590 @ May 21 2008, 07:53) *
poi dak ai zis optik e clar.. atrium - in love with you k nu stie omu sa puna dekt melodii d la radio smile.gif)

hmmm...nu e asta...am gasito si eu inainte....da` e alta...sau cel putin asa pare....ascultati si voi setul may flower....e chiar prima piesa....nush...se poate sa fie "creatie" proprie ...dj optick....eu am incercat sa trec la fapte sa`l intreb direct pe id de mess pe marele dj da` se pare ca omu e prea bizi pt mine si nu`mi ramane decat sa`i zic sunt dezamagit da`t`dreq
el_bandito
Am auzit o melodie .. Versurile sunt in portugheza parca si imi amintesc cam atat " un noche de amor ... che me di pur amor" e house
septy_
poate kreva sa puna niste track`uri minimal .. minimal-house .. si minimal-techno , insa sa fie cu vocal ? .. msy msy kisstogether.gif thumbsup.gif
dxtinct

Buna...
Una din cele mai tari compilatii Club ale momentului o consider melodia urmatoare :

Pineska Club vol.34

are 22 de minute si sunt numai meloddii bestiale.. plus ca sunt mixate pentru un show de zile mari !!!!

totusi am o intrebare .. e cineva ce poate lista toate melodiile cuprinse in aceasta compilatie ??

Daca nu macar a 2 melodie.. va rog foarte mult... imi batuie gandurile.. si nu siu cum o cheama.. versurile sunt ceva de genul "i love this tensssion" in refern.

Va rog mult.. elucidatimisterul meu.. si pentru cei ce nu au ascultat aceasta compilatie.. e beton rupe.. e cea mai tare !!!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.