Bugus
10th March 2008, 21:13
nu stie nimeni melodiile din club montata(straja) de anu asta ?? in afara de aia de la emil lassaria-mama mea e florareasa(e beton).
era una cu "shack shackiriga shack shak shak" sau ceva de genu
pls ajutati-ma si pe mine daca stiti.
parcalabescualex
10th March 2008, 21:40
johannklaus Posted Yesterday, 22:36
fratilor daca sunteti draguti sa ma ajutati si pe mine::caut o piesa de ceva vreme si nush cum se cheama,dar in videoclip apar 2 tipe imbracate in piele,una canta in germana si cealalta in engleza si piesa seamana cu let go de la paul van dyk,are asa un ritm mai accelerat,refrenul seamana cu let go
mersi
Alex C Feat. Y-Ass - Sweetest Ass In The World incearca poate e asta...are si varianta in germana..
NEK
11th March 2008, 01:06
QUOTE (johannklaus @ Mar 9 2008, 21:36)

fratilor daca sunteti draguti sa ma ajutati si pe mine::caut o piesa de ceva vreme si nush cum se cheama,dar in videoclip apar 2 tipe imbracate in piele,una canta in germana si cealalta in engleza si piesa seamana cu let go de la paul van dyk,are asa un ritm mai accelerat,refrenul seamana cu let go
mersi
nena& kim wilde- any place anywere anytime cred nu stiu
johannklaus
11th March 2008, 10:22
QUOTE (NEK @ Mar 11 2008, 01:06)

nena& kim wilde- any place anywere anytime cred nu stiu

mersi fain,fratica
QUOTE (johannklaus @ Mar 11 2008, 10:19)

mersi fain,fratica
fratica raman dator, inca o data mersi tare fain-sanatate
QUOTE (parcalabescualex @ Mar 10 2008, 21:40)

johannklaus Posted Yesterday, 22:36
mersi
Alex C Feat. Y-Ass - Sweetest Ass In The World incearca poate e asta...are si varianta in germana..
mersi fain,numai bine
proxxxy
11th March 2008, 23:30
Backside Artists - Freed From Desire
Lexter - Freedom Of Love
Matt Caseli And Aston Martinez - Gonzalos Guestlist Kings
The Soundlovers - Run Away (Claudio Tignanello`s Disco Edit)
Dan Marciano & Michael Kaiser - Insanity (Dim Chris Remix)
Emil Lassaria - After The Sky
Glenn Morrison - No Sudden Moves (Original Mix)
Klaas - The Way
johannklaus
12th March 2008, 11:46
turcu_smokes_a_lot
12th March 2008, 18:05
salutare! am si eu o rugaminte la voi: va rog din suflet sami spuneti cum se numeste melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=Fr_NS9YRf-s...feature=related ......mersi frumos
turcu_smokes_a_lot
12th March 2008, 19:19
elutzik
13th March 2008, 14:14
Vreau sa gasesc o melodie, dar nu mai stiu decat cateva versuri. SI am impresia k e ceva dintr`un club, da nu mai stiu sigur. Mel e ceva de genu" Do you remember your first time? There`s a first time for everything, you know.. Your first kiss... the first time you fell in love, the first time you made love.. think about it" stie cineva?
Loox
13th March 2008, 21:16
Kobbe, Maurel & Fauvrelle - Talk to me (with your body) >> download aici
Nu stiu daca ati auzit-o recent in club, dar e foarte tare... Enjoy!
Nenea Zap
14th March 2008, 00:16
QUOTE (elutzik @ Mar 13 2008, 14:14)

Vreau sa gasesc o melodie, dar nu mai stiu decat cateva versuri. SI am impresia k e ceva dintr`un club, da nu mai stiu sigur. Mel e ceva de genu" Do you remember your first time? There`s a first time for everything, you know.. Your first kiss... the first time you fell in love, the first time you made love.. think about it" stie cineva?
Stiu ca era un a cappela pus pe un mix de-a lu Funky DJ's in 2005 peste piesa lu Tiesto - Adagio for Strings.
Acum nu stiu daca la asta te refereai sau la piesa full.
Blink87
14th March 2008, 05:35
am si eu o rugaminte la voi. caut de ceva timp o melodie care seamana cu cylsound - get drill... doar ca se aude numai work, poate sami spuna si mie cineva ce mela e?
beaucafea
14th March 2008, 13:54
QUOTE (Blink87 @ Mar 14 2008, 05:35)

am si eu o rugaminte la voi. caut de ceva timp o melodie care seamana cu cylsound - get drill... doar ca se aude numai work, poate sami spuna si mie cineva ce mela e?
Originalul e Masters At Work - Work si are cateva zeci de remixuri
Blink87
14th March 2008, 15:38
QUOTE (beaucafea @ Mar 14 2008, 13:54)

Originalul e Masters At Work - Work si are cateva zeci de remixuri
sincer nu cred ca e de la masters at work. melodia contine numai cuvantul work si in rest nu seamana deloc cu masters at work. melodia am auzito destul de des in twice si maxx in bucuresti
ruthless
15th March 2008, 15:10
Duvar - photon
Emil Lassaria - Deep
Glamrock Brothers - That Sound [Club Mix)
Congaman - Speed Limit [Original Mix)
Chromeo - Needy girl [Zdar Dub Mix)
pitch_legend
16th March 2008, 10:30
QUOTE (Blink87 @ Mar 14 2008, 15:38)

sincer nu cred ca e de la masters at work. melodia contine numai cuvantul work si in rest nu seamana deloc cu masters at work. melodia am auzito destul de des in twice si maxx in bucuresti
O voce de barbat? La un moment dat zice ceva de genul baby i love you?
O caut si eu de mult...
Daca stie cineva, as fi recunoscator.
elutzik
16th March 2008, 17:21
QUOTE (Nenea Zap @ Mar 14 2008, 00:16)

Stiu ca era un a cappela pus pe un mix de-a lu Funky DJ's in 2005 peste piesa lu Tiesto - Adagio for Strings.
Acum nu stiu daca la asta te refereai sau la piesa full.
Nu-mi amintescu sa fi fost ceva de la tiesto. Titlul sunt aproape sigura k era ceva cu un club, dar nu mai stiu ce si cum..
o sa mai caut i guess
johannklaus
16th March 2008, 20:36
As mai avea nevoie de o informatie,daca se poate.Acum cativa ani buni,mergea o piesa prin cluburi,era o piesa ruseasca,ca lumea,o cantau niste baieti si se auzea parca vorbeau prin statie,parca erau niste piloti sau astronauti,o caut de ceva vreme dar nimeni nu o stie
alexz123
17th March 2008, 00:51
QUOTE (johannklaus @ Mar 16 2008, 20:36)

As mai avea nevoie de o informatie,daca se poate.Acum cativa ani buni,mergea o piesa prin cluburi,era o piesa ruseasca,ca lumea,o cantau niste baieti si se auzea parca vorbeau prin statie,parca erau niste piloti sau astronauti,o caut de ceva vreme dar nimeni nu o stie
PPK -Resurection
costyliniar
17th March 2008, 20:10
Stie cineva melodia asta?
Am auzit o piesa la unu in masina, seamana putin cu "Call on me" de la Eric Prydz.
Un tip canta (subtire) ceva de genu, "take me with you" dar nu-s sigur. Oricum seamana cu "Call on me".
Se poate ca titlul sa inceapa cu "Take".
Sper sa o stie cineva.
johannklaus
18th March 2008, 20:45
QUOTE (alexz123 @ Mar 17 2008, 00:51)

PPK -Resurection
mersi tare frumos
QUOTE (alexz123 @ Mar 17 2008, 00:51)

PPK -Resurection
Am cautat-o tare de mult
si iti multumesc k mi-ai zis
djbogdy4u
18th March 2008, 21:08
Dj Project vs Faithless - Printre Vise 2008 (Insomnia Mix)
bestiala
alexz123
20th March 2008, 01:47
QUOTE (costyliniar @ Mar 17 2008, 20:10)

Stie cineva melodia asta?
Am auzit o piesa la unu in masina, seamana putin cu "Call on me" de la Eric Prydz.
Un tip canta (subtire) ceva de genu, "take me with you" dar nu-s sigur. Oricum seamana cu "Call on me".
Se poate ca titlul sa inceapa cu "Take".
Sper sa o stie cineva.
http://www.youtube.com/watch?v=T6pQt8GQpVU
Cosmos Take me with You ---- e asta cumva?
costyliniar
20th March 2008, 12:48
QUOTE (alexz123 @ Mar 20 2008, 01:47)

http://www.youtube.com/watch?v=T6pQt8GQpVUCosmos Take me with You ---- e asta cumva?
Nu e, am gasit-o si eu pe asta dar nu e.
Skelet
22nd March 2008, 00:16
vro 2 care le-am auzit la radio
Ida Engberg - Disco Volante (Original Mix)
ron carroll-walking down the street
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.