Hiturile din cluburi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

gilardino1899

Caut si eu o melodie ce o baga des in cluburi...mai exact in cele din Timisoara si este un mix nou de la cylsound-get drill and work dar nu se cheama asa,iar in timpu melodiei din cate imi aduc aminte nu mai tipa descreierata aia,e doar bitul de la "work".Stie careva?
cortez23
e de pe deea si rupe! stie careva cum se numeste? thnx

caduck
Nicola Fasano feat Pat-Rich - 75.Brazil Street

first.gif walkman.gif super tare
NEK
ceva nou nimica? haideti ca am auzit o groaza de melodii prin cluburi noi apropo este un mix de la angels morandi care stiti cum ii zice?
NEK
am auzit o melodie ceva cu hai pa nu esti de mine sau asa ceva pls help tongue.gif
neerolf
QUOTE (NEK @ Mar 2 2008, 03:32) *
ceva nou nimica? haideti ca am auzit o groaza de melodii prin cluburi noi apropo este un mix de la angels morandi care stiti cum ii zice?

Morandi - Angels (Dj Andi remix)

Propuneri:
Armand van Helden - I want your soul (original mix)
Alex Gaudino feat Shena - Watch out
Shantel & Ian Oliver - Bucovina

Mai propuneti si voi sleep.gif
NEK
am niste videouri pe car enu le pot uploada aici care ma ajutati? id meu dnlrzvn ms fain smile.gif
ajutor insemnand sa recunoasteti melodiile tongue.gif

AndReyutz90
QUOTE (NEK @ Mar 2 2008, 13:34) *
am auzit o melodie ceva cu hai pa nu esti de mine sau asa ceva pls help tongue.gif

New Efect -hai pa
kgula_cyp
Tot respectul pentru Emil Lassaria - Balada ... emotionant de tare ... o recomand cu placere
gyadytza

QUOTE (NEK @ Feb 17 2008, 12:56) *
care stiti cum ii zice la remixu melodiei lui akon-smack that o baga prin cluburi

salut. cred ca asta e piesa http://www.trilulilu.ro/kocsiserika13/2f17744bb9dcbb
am cautat-o si eu destul de mult
NEK
QUOTE (gyadytza @ Mar 4 2008, 12:15) *
salut. cred ca asta e piesa http://www.trilulilu.ro/kocsiserika13/2f17744bb9dcbb
am cautat-o si eu destul de mult

da asta e smile.gif

emil lassaria-inside superba defat recomand tot albumu smile.gif
cortez23
am si eu 2 inregistrari , una de pe Deea, alta de pe One FM ! help pls:)
kristofer93
QUOTE (cortez23 @ Mar 5 2008, 10:55) *
am si eu 2 inregistrari , una de pe Deea, alta de pe One FM ! help pls:)

1.Kaliber Feat. Elodie - Is This For Love (Original Club Mix)

urmatoarea data te rog sa postezi aici-> http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry4178662
ruthless
Caut si eu o melodie , care se asculta des prin cluburi . Are refrenu... I don't look back...
A mixat si Pete Tong cand a fost in Kristal aceasta melodie (chiar inainte de a pleca) .
mario84
Posibil Andreas Kleerup & Robyn - With every heartbeat...

Yves LaRock - By your side
Don Diablo & Tony Bell - Stand up [Jordy Lishious Rmx)
Telemode - What else [Fred Rister Club Mix)
The Bitch Hotel - Do you wanna dance [Ns Connexxion Rmx)
Noel Sinner - Pull over [Dabruck & Klein Rmx)
Mondotek - Alive [Ph Electro Rmx)
Micha Moor - Slip and slide [Original Mix)
Glamrock Brothers - That Sound [Club Mix)
Congaman - Speed Limit [Original Mix)
Chromeo - Needy girl [Zdar Dub Mix)
Campogrande - Samba sambei [Warren Clarke Club Mix)
Jordy Lishious - Raw [Dub Mix)
Mark Mendes - Born Slippy
Syke N Sugarstarr - Danz
Turbofunk - Gotta move [Trent Cantrelle & Chris Cox Mix)
cortez23
QUOTE (kristofer93 @ Mar 5 2008, 11:26) *
1.Kaliber Feat. Elodie - Is This For Love (Original Club Mix)

urmatoarea data te rog sa postezi aici-> http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry4178662

ok ms, dar nu e mixu asta. ce am auzit eu era fara vocal , doar instrumentalul ca sa zic asa
cortez23
QUOTE (cortez23 @ Mar 7 2008, 11:04) *
ok ms, dar nu e mixu asta. ce am auzit eu era fara vocal , doar instrumentalul ca sa zic asa

am gasit Kaliber Feat Elodie - is this for love (instrumental club mix) biggrin.gif 10x
Ruthie
Caut o melodie de gen club,house.Am auzit-o la radio si nu stiu titlul.O canta o femeie si atata am retinut din versuri cam asa ceva: ''He's falling he's falling in love'' si asa ceva '''don't hesitate''.Inceputul melodiei e instrumentala de gen club si seamana cu inceputul piesei de la Dj Sava feat Gic.&Connect-R:Sunshine.. PLS ajutat-ma ca-i foarte importanta pentru mine ca ador melodia si am auzit-o si intru-n magazin din mall.PLEASE HELP ME!!!!:((sad.gif((sad.gif(
Marelvinci
am auzit o piesa prin diferite cluburi , e cunoscuta si nu mai e extrem de noua. are o parte instrumentala care are un ritm mai latino in care se aude un instrument de genul unui saxofon/trompeta sau ceva de genul asta...mai multe detalii nu pot sa dau din pacate

help plz, daca stiti piesa
kristofer93
QUOTE (Marelvinci @ Mar 9 2008, 03:47) *
am auzit o piesa prin diferite cluburi , e cunoscuta si nu mai e extrem de noua. are o parte instrumentala care are un ritm mai latino in care se aude un instrument de genul unui saxofon/trompeta sau ceva de genul asta...mai multe detalii nu pot sa dau din pacate

help plz, daca stiti piesa

Ian Oliver - bucovina ?
Outwork - fiesta elektronika?
andi - rupturewort?
pitch_legend
Salut! Ma ajuta si pe mine cineva cu melodia asta prea tare?

http://www.zshare.net/audio/8644068ffc079b/

Multumesc anticipat!
Marelvinci
QUOTE (kristofer93 @ Mar 9 2008, 10:27) *
Ian Oliver - bucovina ?
Outwork - fiesta elektronika?
andi - rupturewort?

Ian Oliver - Bucovina ...ms mult biggrin.gif
johannklaus
fratilor daca sunteti draguti sa ma ajutati si pe mine::caut o piesa de ceva vreme si nush cum se cheama,dar in videoclip apar 2 tipe imbracate in piele,una canta in germana si cealalta in engleza si piesa seamana cu let go de la paul van dyk,are asa un ritm mai accelerat,refrenul seamana cu let go

mersi
elena_gabbe
Caut si eu o melodie de club..dar tot ce stiu e ca solistul zice la un moment dat she makes me happy,happy.stie careva cum ii zice?
twism007
http://www.trilulilu.ro/teooo4444/f8b619b4d35b04
caut melodia asta biggrin.gif aveti vreo idee cum se numeste?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.