Hiturile din cluburi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

MwBoY

caut sh eu o melodie gen Deep Dish-We gonna feel it.....tot asha cu sunte de chitara.....park e muzik de plaja
cn ma ajuta sh pe mn ? mellow.gif
aure2007
sal. sper sa nu fiu offtopic. caut si eu o melodie house. e de vre0 3 ani. nu stiu cine o canta si nici cum se numeste ci doar versu asta
"....and when I see you...." care se tot repeta. e o voce de barbat. o stie cineva ??? plz

Ghitzone
QUOTE (aure2007 @ Nov 9 2007, 17:48) *
sal. sper sa nu fiu offtopic. caut si eu o melodie house. e de vre0 3 ani. nu stiu cine o canta si nici cum se numeste ci doar versu asta
"....and when I see you...." care se tot repeta. e o voce de barbat. o stie cineva ??? plz

E cumva cam asa??? : And when I see you, you make me lose all control, like a fire burning deep in my soul.... asa e??? daca asta e FUNKY GREENDOGS - FIRED UP (enjoy) wink.gif
Ghitzone
Daca stie cineva vreun site ceva unde pot gasi si io melodia INTREAGA ...::: JAMES ZABIELA - HASHIS :::... ca peste tot gasesc numai cut-u ala de 3 minute va rog mult!!!!!
gaby_usky
salut tuturor fratilor care shtie cum ii zice la o melodie am auzito in CLub ii ceva cu iiiiiiiii shi ii un Dj Roman...pls help dati un PM daca o shtiti sau raspundetimi aicia ms mult tuturor pa pa
NEK
salut am nevoie de ajutoooorrr am auzit o melodie ieri in club si am intrebat cine o canta si mi-a zis adrian eftimie e cu ceva sunete de clape asa mai ascutite va rog ajutatima cred ca e dintr-un mix ceva
gaby_usky
pls recunoaste careva melodia???ms tuturor

kristofer93
QUOTE (gaby_usky @ Nov 10 2007, 19:00) *
pls recunoaste careva melodia???ms tuturor

MIKAEL WEILL vs DJ B NOISE - Silmarions - Prea Tristi (MC GIANY BRASOV NEW MIX) @ 7'15 ?
trexyz
mai noi si mai vechi smile.gif

Rui Da Silva - Touch Me
David Vendetta - Love to love you baby
Bee-Low - Horny As A Motherfucker (Window Version)
Mikael Weill - Silmarions (Claude VonStroke Mix)
The Young Punx - Fire (phonat mix)
Claude VonStroke - Who's Afraid of Detroit?
John Dahlback - Blink
Robbie Rivera - Feel This 2001
Mighty Dub Katz - Magic Carpet Ride (Claude VonStroke Sucker Free Piano Edition)
Shik Stylko - Black Jack
adi_sampon

salutare .daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o melodie am luat refrenul din melodia funky dj bounce dar stiu ca am auzit melodia in club si avea acelasi refren dar era cantata de altcineva deci miar trebui melodia originala sa zic asa nu cea a lui funky dj . si stiu ca in cea din club nu canta nici ovoce biggrin.gif
multumesc frumos anticipat
a_d_y
Va rog mult ..

Imi zice si mie cum se cheama EXACT PIESA ASTA?

dar sa fie exact aceasta versiune..

va rog mult

E difuzata pe ex deea f mult
maxy
QUOTE (a_d_y @ Nov 14 2007, 23:43) *
Va rog mult ..

Imi zice si mie cum se cheama EXACT PIESA ASTA?

dar sa fie exact aceasta versiune..

va rog mult

E difuzata pe ex deea f mult

Steve Angello ft. Sebastian Ingrosso - Umbrella (original mix)
Iti recomand Marcus Schossow remix!
kristofer93
QUOTE (adi_sampon @ Nov 14 2007, 20:40) *
salutare .daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o melodie am luat refrenul din melodia funky dj bounce dar stiu ca am auzit melodia in club si avea acelasi refren dar era cantata de altcineva deci miar trebui melodia originala sa zic asa nu cea a lui funky dj . si stiu ca in cea din club nu canta nici ovoce biggrin.gif
multumesc frumos anticipat

Vali Barbulescu - Addicted - habar nu am ce remix
adi_sampon
si as mai dori o melodie in care o tipa canta in refren foarte frumos people look again excesiv de mult cred ca de vreo 20 de ori lejer. daca stiti careva va rog frumos sa ma ajutati biggrin.gif
Houdin
Caut o melodie: tot spune in ea ceva de genu " feel dj.." au dansat bebelusele la cronica saptamana asta pe aceasta melodie..vreo idee ?
Andrey29
QUOTE (Houdin @ Nov 16 2007, 19:14) *
Caut o melodie: tot spune in ea ceva de genu " feel dj.." au dansat bebelusele la cronica saptamana asta pe aceasta melodie..vreo idee ?

E cumva Che'nelle Feat. Cham - I Fell In Love With The Dj
saintrush
@ adi_sampon : cred k ohmna - people get lost
adi_sampon
nu este aia din pacate multumesc oricum saintrush cool.gif
ElMundo
este o piesa prin cluburi care are la un moment dat in refren o tipa care spune: "... change my mind" si se repeta de vreo 2-3 ori...stie cineva cumva cum se numeste? Multumesc anticipat

Cateva piese mai noi si mai vechi:
    Enur feat. Natasja Calabria 2007 (Club Mix)
    Deep Dish - We gonna feel it
    Samim - Heater (Claude VonStroke Remix)
    Bob Sinclar ft Fireball - What I Want (Club Mix)
    Djuma Soundsystem - Les Djinns
    Tune Brothers - Serenata
    Argy - Malena
    Sharam - Party All The Time
    starkillers - discoteka
    Till West - Rockin [Benjamin Bates mix]
    Tv Rock - Flaunt It
    84 king street - so many men so little time
    Disco Bee - From Paris To Berlin (Ext Mix)
    Paris Avenue Feat Robin One - I Want You (Original Mix)
    Tom Novy - Your Body (Original Mix)
    KMC ft Sandy - Get Better(vision ext mix)
    Technotronic - Like This
    Sabor Ft Jaqueline - Coraçao(Club Mix)
    Martin Solveig vs. Salif Keita-Madan(Exotic Disco Edit)
    +++
giksy
Giuseppe Ottaviani - Through your eyes
divini & warning - 4LB
Dave spoon - Won't Do It Again (Sunrise) (Funkagenda's "Who Wants An Anthem" Dub)

joachim_garraud-streets_sound_(original_mix)
gaby_usky
care imi zice shi mie pls cum ii zice la mel asta pls help is disperat dupa ea ms mult tuturor
ElMundo
The Migrants - I Thought That (Boris Douglosh Remix)
ps. parca in cluburi era un mix mai reusit la melodia asta (in care nu-i tremura asa vocea la tipu ala...ma rog...)
anca_arsene
Buna

Caut si eu de cateva zile o melodie care are prin refren "say it aint so" si "open your eyes, i'm looking right at you"

Stie cineva cum se numeste?
Va roooggggg

Multumesc
cortez23
QUOTE (cortez23 @ Nov 28 2007, 10:55) *
salutare..e marfa topicul...
OFFTOPIC : cunoasteti vreun hub unde se gasesc in mare parte melodiile astea? daca da postati! biggrin.gif bafta! cool.gif

Boosta - Dance Is Dead (Tocadisco Remix)

John Dahlback -blink

Gui Boratto - Mr decay

Pryda - Remember

Sharam - be the Change bestialaaaaa cool.gif

trentemoller - beta boy

trentemoller - physical fraction

tom sawyer - the message
maxy
Ceva proaspat
Duderstadt & Kirsty Hawkshaw - Beatitude

Tracklisting:
01. Beatitude (Duderstadt Uplifting Mash Up)
02. Beatitude (Duderstadt Progressive Mix)
03. Beatitude (Store n Forward Remix
04. Beatitude (Marcus Schossow remix)
05. Beatitude (Mat Zo Remix)
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.