Hiturile din cluburi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

jacson

superi tari!

WestBam & The Love Committee - Love Is Everywhere (New Location) (Plastik Funk Remix)
Royksopp - What else is there (Trentemoller Remix)
Ulysse - Sometimes
Trentemoller feat. Ane Trolle - Moan

enjoy!
Curcubitaceu
David Guetta-When the lights go out walkman.gif Imi place la nebunie vocea tipei wub.gif

DjValy
QUOTE (Curcubitaceu @ Oct 20 2007, 15:36) *
David Guetta-When the lights go out walkman.gif Imi place la nebunie vocea tipei wub.gif

E faina tare piesa, imi place mult David Guetta & Fred Rister Remix
tiberiusss
stiti vreun site cu muzica house? unde pot gasi melodiile de care aiti zis , as putea sa le iau de pe dc++ dar trb sa astept ceva pana sa dau iar search
Curcubitaceu
www.alldj.org > Gasesti zilnic zeci de mixuri noi...iar in acele mixuri gasesti si melodiile alea wink.gif
tiberiusss
QUOTE (Curcubitaceu @ Oct 20 2007, 18:55) *
www.alldj.org > Gasesti zilnic zeci de mixuri noi...iar in acele mixuri gasesti si melodiile alea wink.gif

klumea site-ul
ms!
sNap_13
mai vechi ...

coco_fay_-_this_is_my_sound_(original_vocal_club_edit)
frederico_franchi-cream
eddie_thoneick_feat._bonse_-_together_as_one
Super8 _ Tab _ Suru _Martin Roth Nu_Style Remix [Trance]
seqentia - id (ASOT320 rip) [Trance]
Rene_Amesz_vs_Federico_Franchi-My_Favourite_Cream
Ida Corr Vs Fedde Le Grand - Let Me Think About It superba piesa.. unde isi baga fedde le grand coada tongue.gif
Armand Van Helden - The Funk Phenomena Slice Case
eric_prydz_vs_david_guetta_-_phabulousphunkstuff_original_mix
ANDREW SPENCER & THE VAMPROCKERS - Zombie ( 2-4 GROOVES R-MIX)
Ferry_Corsten_-_Loud_Electronic_Sensation
Marco V. - Any Better, Or..
Eric Prydz pres. Pryda - Armed

have phun! cool.gif

Curcubitaceu
Ba frate...nu se leaga de topic,...dar nu prea stiu unde sa intreb. De fapt ce sa intreb...ca ce intreb eu e cam aiurea! biggrin.gif Am eu o nedumirire...care stiti cum o cheama pe aia care face intro-urile, outro-urile, anunta pauzele, invita dj-ii, etc - de la Club FG/Radio FG? E o frantuzoaica ... "Clab Efjiii" sau "Beunii Benasiii" (ce cititi voi este cum se aude pe franceza). Aaa...stie careva? tongue.gif
mr_czr12
sal...am auzit aseara o melodie in masina la radio 21. m-a innebunit de atunci. Azi am cautat-o vreo 4 ore prin topuri ( gen hit 40 ,20 si alte d-astea) si tot n-am gasit. Am ascultat la radio tot timpul azi si n-au mai bagat-o. Era o voce de femeie si niste sunete ascutite pe beat.. foarte misto melodia. Parca se intalegea ceva de genul "i can do anything" sau "i would do everything". melodia e alerta. ..mai mult de atat nu am ce detalii sa mai dau . nu stiu....cred ca nu dorm la noapte ca o sa ma gandesc numai la asta
death.gif
zerookool

E cumva Offer Nissim feat Maya - For your love (I would do anything) ?
Curcubitaceu
Up frate! Chiar nimeni nu stie? tongue.gif
NEK
inca o data vin cu multumiri celor ce posteaza aici melodii eu nu mai am ce pune se pare ca aveti tot smile.gif
sNap_13
here`s some more :

This summer beats:
Another Chance - Sound Of Eden (Laidback Luke Rework)
Cerf And Mitiska And Jaren - Light The Skies (Retrobyte Light The Sidechain Mix)
7 Bump - I'm Rushin (Dave Spoon Vocal Mix)
Spoonface - Here For You (Jason Rooney & Paul Sander Edit)
OFFER NISSIM&THE DRILL-First time of the drill (Nissim Drill Mix)
si dak tot suntem in sectiune remixuri la the Drill :
The Drill - The Drill (nu_electro_mix-pulse)

New shhht.. kinda:
PAUL VAN DYK - Let Go [Martin Roth Nu Style Remix]
Paul Van Dyk Feat. Rea Garvey - Let Go _Tv Rock Remix
Armin van Buuren - Control Freak (Sander van Doorn Remix)
Blank & Jones - CATCH (Martin Roth RMX)
VALI BARBULESCU - Nicotini [RmX]
Robert M. - Coco Shady (Sweno N Remix)
Sander Van Doorn vs MC Pryme - B.A.D. (By Any Demand) (Peter Gelderblom Remix)
Dj Adrian Eftimie - Don't stop the music [club mix]
dj_antoine_and_mad_mark-eskalation__sandy_vee_rmx
CirezD-Knockout_ThorisDaftPunkRemix
Axwell and ingrosso- its true (dabruck and klein mix)
andrew_spencer_vs_the_vamprockerz_-_zombie (A.Spencer respray)
ferry_corsten_-_forever_(dub_remix)...

muzica de trezit dimineatza .. enjoy gunsmilie.gif
mr_czr12
Gata , am gasit in sfarsit melodia. <<Nicole Scherzinger - Whatever You Like (Feat. T.I.)>>
lexdeejay
salut.caut si eu o mel club am auzit-o la radio pe one fm ceva cu TIME OF THE TIME canta o tipa care numele ei incepe cu S. nu prea am inteles ce a zis aia..multumesc wink.gif
dxtinct
Gata am si eu o lista noua :

Every Move A Picture - Signs of Life

Mikael Weill - Silmarions (Claude Von Stroke Mix)

Spoonface - Here For You

Starsplash - Cold As Ice 2007

Ricky L Feat. Mck - Born Again (Pastaboys Radio Edit)

Masters At Work - Work (Riffs & Rays Extended Mix)

Michael Mind - Ride Like The Wind (Klaas Rmx)

Ida Corr vs. Fedde Le Grand - Let Me Think About It (Club Mix)

Another Chance - Sound of Eden (Laidback Luke Rework)

Voltaxx & Lissat feat. Skyler - I Don?t Wanna Work Today (L&V Rmx)

Claude Vonstroke - The Whistler

Dj Rhino ft. Silvia - Feel (Gossip Club)

Fedde Le Grand - Put Your Hands Up For Detroit (The Discount Rhinos Remix)

Jimmy James - Kissing A Fraud

Rhino Drum - Underground Sound [ELECTROFLY]
DjKre8oR
Audiofly & Steve Lawler - Black Russian (Original Mix)

IIO - Chastity (Frank Bailey Remix)

Sweno N Feat. Nik Felice - Black Sun (Swen Weber Mix)
kgula_cyp
O melodie care pur si simplu m-a zapacit coolspeak.gif Spit--Falling ...prea tare melodia !!!
kgula_cyp
Apropo...caut disperat titlul unei melodii...am auzit-o la cineva p un telefon Nokia,dar nu are titlu si nici nu e intreaga ...dar e beton melodia...parca se aseamana putin cu partea de inceput de la DJ Mirel--Best sumer party mix...dar e mai misto...nici nu am cuvinte sa o descriu...stiu k nu asta e topicul destinat pt asa ceva,asa k daca vreti sa o asc o gasiti aici : http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=3619154
HELP PLSSS...
jacson
QUOTE (kgula_cyp @ Nov 6 2007, 23:54) *
O melodie care pur si simplu m-a zapacit coolspeak.gif Spit--Falling ...prea tare melodia !!!

si pe tine? si eu sunt nebun dupa ea, e super tareeeeeeee!!!
Dr^^Dree
am auzit o piesa intr-un club in care la un moment dat se aude un sunet de eroare ca de la windows si se opreste piesa si dupa vreo 2 secunde se reia cu niste sunete ca si cele de la windows.stie cineva cum se numeste?ms
deey
Ma scuzati ca intru asa in discutie, defapt ce vreau eu sa intreb acuma nush cata legatura are cu ce discutati voi........dar sunt disperata dupa melodia asta si habar n-am cum se numeste! Seamana mult cu partea instrumentala de la noua melodie a celor de la VOLTAJ - N-AJUNGE!!! Si melodia care o caut e numai instrumental si parca seamana cu muzica arabeasca, are asa ritmurile alea! Va rog sa ascultati aia d la voltaj si sa-mi spuneti daca stiti melodia pe care o caut! PLEASEEEEE!!!!
infern0
cum se numeste melodia asta ?

http://www.youtube.com/watch?v=V3aXT_gWenQ
Ghitzone

DACA POATE SA MA AJUTE CINEVA...... AM ASCULTAT O MELODIE PE RADIO DEEA SI AVEA REFRENUL CAM ASA:

LISTEN TO THE PEOPLE SOUND... LISTEN TO THE PEOPLE!!!! LISTEN TO THE PEOPLE SOUND.. LISTEN TO THE PEOPLE

CAM ASA CEVA!! O VREAU NEAPARAT!!!!
kristofer93
QUOTE (Ghitzone @ Nov 8 2007, 21:15) *
DACA POATE SA MA AJUTE CINEVA...... AM ASCULTAT O MELODIE PE RADIO DEEA SI AVEA REFRENUL CAM ASA:

LISTEN TO THE PEOPLE SOUND... LISTEN TO THE PEOPLE!!!! LISTEN TO THE PEOPLE SOUND.. LISTEN TO THE PEOPLE

CAM ASA CEVA!! O VREAU NEAPARAT!!!!

Tony Martinez & Josepo - People Sound
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.