Hiturile din cluburi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

e_X_tas_Y_

side dish - pressure (marcel woods remix)
Intre timp, puteti sa aruncati un ochi si aici.
Fr3ak
QUOTE(CiOLY @ Apr 1 2007, 12:11) [snapback]2645950[/snapback]
Am intrat pe topicu asta si am luat cateva melodii care nu prea mi-au placut, nici macar titlurile sau mixurile majoritatilor din melodii nu sunt de DJ`ii cunoscutii..

Omu, nu doar dj cunoscuți fac muzică bună. Crede-mă. Mulți sunt la prima apariție, apar cu un hit, încep să fie promovați, și când devin cunoscuți... p*la. Că nu mai au inspirație și scot melodii de kkt. Ex: eftimie rolleyes.gif

http://www.hotmixradio.fr/

e_X_tas_Y_
Vincent - Dont Hate On Me (Remix Version) wink.gif E super piesa.
e_X_tas_Y_
Player And Remady - Hype (Dj Dello Remix)
Vlad_Draku
nush daca s-a mai postat : Enur - Calabria feat. Natasha

Si pentru cei care au curaj sa mixeze vocea pe alte track`uri, sa caute enur_ft_natasha-calabria_2007_acappella-proper. Pot iesi mixuri super.
Bafta multa.
yr1
are cineva Delirium Silence (Nose Q remix)? hai va rog eu mult tare de tot biggrin.gif
e_X_tas_Y_
QUOTE(yr1 @ Apr 2 2007, 14:03) [snapback]2649986[/snapback]
are cineva Delirium Silence (Nose Q remix)? hai va rog eu mult tare de tot biggrin.gif

Esti sigur ca exact asta cauti?

PS: Delirium nu exista. Delerium is the name.

yr1
Corect, Delerium, sorry, greseala de tipar smile.gif
Am gasit si eu o gramada de remixuri, numai asta nu!
absolutul
Si cateva de la mine citire:

Sumantri Feat Plural - Tell Me (Rpo And Eric Entrena Remix)
Mat Zo - Rasashatan (Original Mix)
P Carrilho - Fascination (Shuffle Progression Remix)
Born Tricky and Mr Frisk - Let Me Out (Digital Filth Rmx)
Mario Ochoa - Lost Language (Original Mix)
david tort & dj ruff meets dj disciple - changes (la mix )
Tom Sawyer - Acid Veins (Mike Curcio Remix)

Astept pareri.
ichebau

QUOTE(CiOLY @ Apr 1 2007, 12:11) [snapback]2645950[/snapback]
Am intrat pe topicu asta si am luat cateva melodii care nu prea mi-au placut, nici macar titlurile sau mixurile majoritatilor din melodii nu sunt de DJ`ii cunoscutii.. nu vreau sa va supar dar pot sa zic ca imi stric playlistu daca incep sa i-au din ce postati pe aici... vreau sa aud parerea lui e_X_tas_Y_ despre playlist...

super tare, am vazut ca ai Morandi, Akcent w00t.gif , Activ.... da niste manele n-ai bagat??? bored.gif
iti spun eu parerea despre playlistu tau, o porcarie... ; e_X_tas_Y_ este prea finut si nici nu te-a luat in seama.. sunt sigur ca s-a amuzat copios la super playlistul tau.

nici macar titlurile sau mixurile majoritatilor din melodii nu sunt de DJ`ii cunoscutii.. nu vreau sa va supar dar pot sa zic ca imi stric playlistu daca incep sa i-au din ce postati pe aici... vreau sa aud parerea lui e_X_tas_Y_ despre playlist...

tocmai de aia s-a facut topicul asta, sa se posteze piese pe care le auzi doar in cluburi si dj necunoscuti(nu comerciali), nu Akcent sau Morandi.
cat despre piesele de aici care ti-au stricat playlistul tau, fa-ne si tu o bucurie si nu ne strica topicul cu un playlist de jdemii de melodii cu
cu Blondy Akcent sau Morandi.
no offense.... pt Morandi, Blondy Akcent... etc.
krissti
QUOTE(ichebau @ Apr 2 2007, 16:18) [snapback]2650567[/snapback]
... da niste manele n-ai bagat??? bored.gif

219. copilu de aur-doar pe mine tu - Track 08 (5:28) o fi hardcore mix biggrin.gif

on-topic:
Rulers Of The Deep feat. Capitol A - Next Sound (Spin Science Dub)
Tiger Stripes - Kayoko (Kiko Navarro Instrumental Mix)
Shur-I-Kan - Underground Soul (Milton Jackson Remix)
*si ceva (foarte)deep-tech-house: smile.gif
The Timewriter - Here comes the Sun (Stryke's Sunshine State of Mind Remix)
Forteba feat. From P60 & Virag- Relax (de fapt recomand tot albumul lui Forteba, Space Between Us . Preview aici)

ichebau
QUOTE(krissti @ Apr 2 2007, 17:14) [snapback]2650797[/snapback]
219. copilu de aur-doar pe mine tu - Track 08 (5:28) o fi hardcore mix biggrin.gif

pe asta o ratasem laugh.gif
absolutul
Dousk - Acrobatics
Da Fresh - Tattoo (Vedrenn Rmx)
Zinfandel - Galivan (Jacob Todd Mix)
Oliver Koletzki - In Between (Original Mix)
Gabriel Marchisio - Cokane (Electro Mix)
Peter Gun - Damn Words (Original Mix)
Thomas Schumacher - Kickschool 79
Joy Marquez - Feeding Time
Denis Naidanow - Ascension (Original Mix)
Marc Leaf & Drew Scott - That Sound (Dub)
Marcelo Castelli - La Vaina (Tom Sawyer Remix)
Alex Bass - Deeper (Peak Hour Mix)
Sander van Doorn - Back By Any Demand (Dope Mix)
Mat Zo - Rasashatan (Original Mix) [NU POT SA NU O REPET! DEMENTIALA!]
Adr.
Andy Moor vs. Orkidea - YearZero
Eric Prydz pres. Pryda - Shadows (Original Mix)
Tiesto-In The Dark (Tiesto Trance Mix)
e_X_tas_Y_
Luetzenkirchen - Daily Disco
e_X_tas_Y_
Mark Knight - A New Reality (& MTV Feat. E-Man)
CiOLY
Ah.. Scuzati-ma... dar ar trebui sa va cereti scuze dupa acest post deoarece nu este o manea... Asa am primito, asa am tinuto... deoarece nu stiu artistu si nici titlul melodiei. Fisierul e "fall in love.mp3" si apropo a fost trimisa din partea unei fete si am luato ca atare, simpatica melodia
ID3v1/2 Tag:
Title: Track 08
Artist: copilu de aur-doar pe mine tu
Album: Changing Lanes (ma gandesc ca manele nu au titluri dinastea de album)
Ascultati si voi melodia: http://rapidshare.com/files/24262424/fall_in_love.mp3
Si este una dintre melodiile de caterinca... ca si Holly Dolly sau Waterman... si DA ascult manele dar playlistu pe care l-am postat contine hituri din cele mai tari cluburi din tm (heaven, park place, zambara poate ati auzit) si de la sensation white sau mai stiu eu ce alte evenimente de club importante care nu imi mai vin la momentul de fatza in minte... Sa nu apreciati gestul meu, pt ca nu dau decat la foarte putine cunostinte de-ale mele aceste melodii pt ca altfel le-ar avea tot fraierii, iar eu mam chinuit sa le gasesc singur... dar motivul pt care leam postat a fost ca am fost curios parerea lui e_X_tas_Y_ pe langa titlurile de melodii ce le postati aici... si mai ceva ar trebui sa postati melodii din cluburi care le-ati aflat titlurile pt ca iubitorii acestui gen ar fi mult mai incantati decat sa postati hituri personale care sunt pe gustul vostru... el eu zic sa luati niste melodii de acolo poate va aduceti minte de melodiile ce va placeau in cluburi si nu stiati cum se numesc... Ca mai sunt si comerciale sau nu , nu ma intereseaza atata timp cat is pe gustu meu... Genurile difera de la Dance de Ibiza la House Progressive ce se asculta si in UK sau USA.
PS Nu imi place genu drum`n`base... nu am mai luat melodii sa ascult poate asta e genu despre care se discuta aici si nu miam dat seama cand am luat melodiile ca is d`n`b si de asta nu miai placut cine stie... scuze daca e asa...
SI TE ROG e_X_tas_Y_ SPUNE PAREREA CARE O AI CU ADEVARAT DESPRE PLAYLIST SA NU MAI FIE DISCUTII PT ICHEBAU DACA ARE SAU NU DREPTATE CE A ZIS MAI SUS....
krissti
Da , imi cer scuze ca ai indus lumea in eroare! sleep.gif
Era chiar asa de mare lucru sa modifici denumirea piesei din Copilu de Au. in whatever vrei sau macar sa treci, cand ai postat, in paranteza undeva de ex. "Atentie nu e o manea asa ca nu dati cu paru'!"?
De unde sa stiu eu ca aia nu e o manea ? Si apropo piesa in cauza se numeste Refflex - Obsession si nu are nici cea mai mica legatura cu albumul Changing Lanes dar mai cu Copilu'.
PS: chiar sunt curios ce piese ai luat tu de pe thread-ul asta de spui ca-s drum'n'bass.
e_X_tas_Y_
QUOTE(CiOLY @ Apr 4 2007, 12:21) [snapback]2658237[/snapback]
SI TE ROG e_X_tas_Y_ SPUNE PAREREA CARE O AI CU ADEVARAT DESPRE PLAYLIST SA NU MAI FIE DISCUTII PT ICHEBAU DACA ARE SAU NU DREPTATE CE A ZIS MAI SUS....

Overall e un playlist bunicel.

Sunt si piese bune, si piese mai putin bune... e firesc.

Sa iti faci o parere mai buna despre ce cred eu (w00t.gif ) ii dau si o nota: 3.5/5. Acum depinde si unde este folosit playlistul respectiv... pentru majoritatea discotecilor (cluburi care sa fie CLUBURI sunt foarte putine) din .ro e un playlist bun chiar. In schimb, pentru ceva mai "elevat", nu tine.

So, final verdict: 3.5/5.
yr1
esti indulgent extasy biggrin.gif

Gutterpunk - 'Up to 11' (Granite & Phunk Mix)
Extrawelt - Doch Doch
Audiofly - 4 Play
Bodzin & Huntemann - Rubin
Depeche Mode - Everything Counts (Oliver Huntemann & Stephan Bodzin Dub)

off: a gasit cineva Delerium - Silence (Nose Q remix) ?

ichebau
Ginos and Snake - Red Moon (French Kisz Remix)
Gorillaz - Dirty Harry (Jon Carter Remix)
e_X_tas_Y_
Babak - Tanhayam

Trance persan. wink.gif Se poate asculta piesa intreaga pe blogul meu.
danna_serenity
imi pare rau..dar multe piese nu le gasesc... mellow.gif
m am uitat p blogul lui extasy si am auzit niste piese dragute foc tongue.gif
piese noi sa va zic nu prea mai stiu...(am formatat si calcul mellow.gif ..)
Eu asc acum mark knight -susan
aldrin - letitia's dream
Snow patrol...niste remixuri la piese ca - how to be dead sau chasing cars
sunlounger- white sands (e si p un a state of trance al lui armin...)
si..o piesa cica romaneasca ----dream city - deep in love
cray
Dr Kucho - Disc Doctor (Tribal Aventure Mix), imi place, ii place si lui Jani The Bastan. biggrin.gif
e_X_tas_Y_
Juiz Electric vs DJ Katakis - African Beauty (Ronski Speed Remix)

Cine vrea sa asculte o mostra (4 minute), blogul meu va sta la dispozitie.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.