1.hehe , am vrut sa spun ca tipul ala esti tu
Era singura cale prin care puteai sa ai ceva ce nu am eu
2. Nu stiu de ce te sperie sa le faci publice. Sunt atatia care COMPUN muzica nu o mixeaza/remixeaza si la care o prezentare a piesei la radio e lucrul suprem. Tu la vreme te temi de publicitate pentru un simplu remix? Eu i-as da drumul pe net. Sau nu ai drepturi asupra piesei ?
2. Nu stiu de ce te sperie sa le faci publice. Sunt atatia care COMPUN muzica nu o mixeaza/remixeaza si la care o prezentare a piesei la radio e lucrul suprem. Tu la vreme te temi de publicitate pentru un simplu remix? Eu i-as da drumul pe net. Sau nu ai drepturi asupra piesei ?
1.
2. Pai zilele trecute tot am auzit la un post local mai multe din remixurile mele la Fly Project - Cuba, si cateva mixuri, si chestia e ca tipul ala nu a zis nici ale cui sunt piesele, nici nimic, pur si simplu le-a bagat in program. Nu cred ca mi-a facut vreun fel de publicitate in felul asta... si i-am spus cuiva care il cunoaste sa ii transmita ca il dau in judecata
Eh nu e vorba ca nu vreau sa le dau drumul pe net din cauza ca nu am drepturi, asta ar fi culmea