Hiturile din cluburi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

Lucian94

Narcotic Thrust - I Like It mixata de dj.gif Jungle in Ring Costinesti e cea mai tare!
bleh
nu stiu daca e sau nu din cluburi dar poate stie cineva cum se numeste
am auzit-o la un radio on-line

edit: am aflat intre timp pe topicul special

vali38
caut o melodie. am auzit-o prin multe cluburi. nu mai tin minte ritmu si nici nu as avea cum sa il ilustrez insa versurile tipei sunau in felul urmator: step up on the dance floor ... left door right door ... come on now
mai mult nu am retinut
sper ca ma puteti ajuta

si inca una... tot o tipa canta... am ascultat-o chiar acum pe vibe
"why r u looking like that...im burning like fire... i wanna be hired ? :-?? ... u r driving me crazy ... u look so amazing"
cam asa suna refrenul
vali38
QUOTE (vali38 @ 18th August 2009, 19:48) *
caut o melodie. am auzit-o prin multe cluburi. nu mai tin minte ritmu si nici nu as avea cum sa il ilustrez insa versurile tipei sunau in felul urmator: step up on the dance floor ... left door right door ... come on now
mai mult nu am retinut
sper ca ma puteti ajuta

si inca una... tot o tipa canta... am ascultat-o chiar acum pe vibe
"why r u looking like that...im burning like fire... i wanna be hired ? :-?? ... u r driving me crazy ... u look so amazing"
cam asa suna refrenul

pe langa melodiile de mai sus mai am inca una

pe melodie se aude un acordeon iar la refren tipul spune "it's a beautiful world, it's a beautiful day"
bai3tzash
Deci, sa incepem:
cam asa suna refrenul" - Asta e Inna - Amazing.

Next:
"pe melodie se aude un acordeon iar la refren tipul spune "it's a beautiful world, it's a beautiful day" - Tom Boxer feat Jay - A beautiful day

Cat despre prima, sincer, nu stiu sigur daca e asta, poate, mici sanse: Cascada - Evacuate The Dancefloor
vali38
ms pentru numele melodiilor. pe prima tot nu am gasit-o
Vrajitoru_din_ozz
O super piesa de club:

Christian Marchi-Love Sex American Express

DiXu
CITAT (gaby1990 @ 11th August 2009, 13:17) *
Menthol feat. 3Shift - Give Me More??

Dap , Multumesc frumos
andy92
1. Tot am auzit recent (in Quba - Costinesti, mai exact) o melodie in care o tipa zice ceva in genul "you know i like it, that's the way i want it yeaaah" (si nu e asta noua a lui Pitbull). Cum se numeste melodia?
2. Cum se numeste melodia din atasament?
vali38

e o melodie in care, din cand in cand mai spune un tip cate ceva in genu:
"ive never dreamed somebody like u...fall in love" decat atat am retinut. am ascultat-o acum cateva minute pe v*be*m
melodia are un ritm foarte antrenant. cand o ascult ma duce cu gandul la muzica si concertele faithless pe stadioane biggrin.gif
elite_1
Melodie in care o voce de barbat zice: "Asi me gusta"... Stie careva?
jacson
Stie cineva cum ii zice la melodia in care o gagica tot repeta "i love this bitch" pe un ritm de bass?
kristofer93
CITAT (jacson @ 4th September 2009, 13:11) *
Stie cineva cum ii zice la melodia in care o gagica tot repeta "i love this bitch" pe un ritm de bass?

Dj Ralmm feat. Ciprian Robu - I Love This Beat
jacson
CITAT (kristofer93 @ 4th September 2009, 13:14) *
Dj Ralmm feat. Ciprian Robu - I Love This Beat

AAA...merci frumos
twism007
Tot caut de ceva timp o melodie auzita la radio. Este cea din inregistrare. Are cineva vreo idee cum se numeste?
bogdancrtz
Stie cineva cum se numste melodia atasata de mine?Este inregistrata de la radio daia se aude asa de prost..O caut de foarte mult timp .MULTUMESC anticipat
bogdancrtz
CITAT (bogdancrtz @ 4th September 2009, 21:49) *
Stie cineva cum se numste melodia atasata de mine?Este inregistrata de la radio daia se aude asa de prost..O caut de foarte mult timp .MULTUMESC anticipat

http://s660.photobucket.com/albums/uu325/b...nt=Video000.flv
sLLz
stie cineva numele melodiei din acest fragment...se aude cam naspa .. ii inregistrata in club

Fragment

CITAT (andy92 @ 25th August 2009, 11:54) *
1. Tot am auzit recent (in Quba - Costinesti, mai exact) o melodie in care o tipa zice ceva in genul "you know i like it, that's the way i want it yeaaah" (si nu e asta noua a lui Pitbull). Cum se numeste melodia?
2. Cum se numeste melodia din atasament?

2 . Ron Caroll - Bump to this(Bart B More & Bingo Players Remix)
pe prima nu o stiu..
kunivaa69
QUOTE (vali38 @ 18th August 2009, 19:48)
mai mult nu am retinut
sper ca ma puteti ajuta

Incearca Dada Obernik Harris - Stereo flo (The Drill Remix), dar ai grija ca s-ar putea sa mai gasesti o mel care se numeste asa dar nu e aceeasi. cauta mai multe variante
bogdancrtz
CITAT (bogdancrtz @ 4th September 2009, 22:33) *

Nimeni?...sad.gif
vali38
QUOTE (kunivaa69 @ 5th September 2009, 19:31) *
QUOTE (vali38 @ 18th August 2009, 19:48)
mai mult nu am retinut
sper ca ma puteti ajuta

Incearca Dada Obernik Harris - Stereo flo (The Drill Remix), dar ai grija ca s-ar putea sa mai gasesti o mel care se numeste asa dar nu e aceeasi. cauta mai multe variante

nu e asta. nici nu prea seamana versurile biggrin.gif
gaby1990
CITAT (bogdancrtz @ 5th September 2009, 22:26) *
Nimeni?...sad.gif

Christian Malloni - Aqua Ardiente
vali38
cum se numeste melodia de la minutul 5 ? http://www.youtube.com/watch?v=sJcvDZtCHEo
sLLz
CITAT (bogdancrtz @ 5th September 2009, 22:26) *
Nimeni?...sad.gif
CITAT (bogdancrtz @ 4th September 2009, 22:33) *
http://s660.photobucket.com/albums/uu325/b...nt=Video000.flv

Christian Malloni - Agua ardiente (Original Mix) tongue.gif
sLLz
FRAGMENT!

cunoaste cineva numele acestei melodii?

Multumesc Anticipat!
P.s: nu se aude prea bine.... dry.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.