Hiturile din cluburi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

ss33_manuel

cum se numeste melodia http://www.youtube.com/watch?v=G_jp8DJroeQ ?
rodriguez
va salut ,am auzit o melodie intr-un club , in speranta ca poate o stie cineva ,se auzea o voce de femeie care pe langa alte versuri din melodie, zicea si 'look in the mirror/ you are my hero' poate o va recunoaste cineva piesa

vali38
QUOTE (rodriguez @ Feb 2 2009, 22:14) *
va salut ,am auzit o melodie intr-un club , in speranta ca poate o stie cineva ,se auzea o voce de femeie care pe langa alte versuri din melodie, zicea si 'look in the mirror/ you are my hero' poate o va recunoaste cineva piesa

inna - fever
keluba
salutare! pe asta are careva idee cine o canta Click pentru a vizualiza atașamentul

e dintr-un set mai vechi Steve Lawler & Erick Morillo - Live @ Pacha, Ibiza 02-06-2006, ptr care nu am gasit tracklist

multumesc!
Tidusss
Am gasit pe un forum spaniol ceva, doar ca nu inteleg nimic din ceea ce spun aia:

http://www.buenosaliens.com/foros/mensajes...de-sets.p.2.htm

Mai e o persoana care vrea tracklistul de la setul tau si vad ca ii raspunde cine ceva. Ce, habar n-am nici eu. Vad ca poti lua setul de aici (poate o avea si tracklist):

http://rapidshare.com/files/34032648/Erick...mnesia_2006.rar
gaby1990
QUOTE (ss33_manuel @ Feb 1 2009, 23:53) *

Juan Magan-Bora Bora

stie cineva cum se numeste remixul melodiei inna-hot cu miklov-bulgaria.....lam auzit intr-o discoteca si e prea tare inlove.gif ...va rog cine il are daca poate sa ma ajute
Bugus
caut si e eu o melodie house...stiu fff putin din ea...e mai veche melodia...e o voce de femeie incepe cam asa: once upon a time.....pam pam paraarampam....shack shack.am auzit melodia in Montana(Straja) si de 1 an o tot caut ca nu a vrut dj de acolo sa imi zica cum se numeste

keluba
QUOTE (Tidusss @ Feb 7 2009, 14:36) *
Am gasit pe un forum spaniol ceva, doar ca nu inteleg nimic din ceea ce spun aia:

http://www.buenosaliens.com/foros/mensajes...de-sets.p.2.htm

Mai e o persoana care vrea tracklistul de la setul tau si vad ca ii raspunde cine ceva. Ce, habar n-am nici eu. Vad ca poti lua setul de aici (poate o avea si tracklist):

http://rapidshare.com/files/34032648/Erick...mnesia_2006.rar

ala e in amnesia, al meu e in pacha mellow.gif
e si cu p diddy mai tarziu. urla p-acolo
sLLz
QUOTE (gaby1990 @ Feb 8 2009, 11:04) *
Juan Magan-Bora Bora

stie cineva cum se numeste remixul melodiei inna-hot cu miklov-bulgaria.....lam auzit intr-o discoteca si e prea tare inlove.gif ...va rog cine il are daca poate sa ma ajute

Play & Win - Slow motion [Nigger's dubainian mix]... asta ii cu miklov-bulgaria.... Alta nu stiu laugh.gif
G0dLik3

Am auzit o melodie in club care are versurile de genul asta:
"Fly fly baby baby fly" (sau high, nu am inteles sigur).
Este cantata de un baiat.

As fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta! smile.gif
Blink87
salut. am si eu o rugaminte la voi... poate reusiti sa ma ajutati cu cateva melodii.. le-am inregistrat in club si se aude cam nasol da se intelege cat de cat: Click pentru a vizualiza atașamentul , Click pentru a vizualiza atașamentul . pe langa inregistrarile astea mai caut de ceva timp o melodie in care la inceput canta o tipa , de fapt mai mult tzipa.. zice ceva de genu: you'll never be... get over me... cateva versuri la inceput dupa care mi se pare ca nu mai sunt versuri. va multumesc anticipat.
Blink87
QUOTE (G0dLik3 @ Feb 9 2009, 19:56) *
Am auzit o melodie in club care are versurile de genul asta:
"Fly fly baby baby fly" (sau high, nu am inteles sigur).
Este cantata de un baiat.

As fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta! smile.gif

ai putea incerca dj rynno ft. sylvia - gossip , s-ar putea sa fie asta wink.gif
G0dLik3
Nope, nu este Gossip.
Dupa cum am spus, melodia este cantata de un baiat.
VegaX
Nu stiu cati dintre voi auziti piese de genul asta prin cluburi....dar va spun sincer ca eu nu am parte de asa ceva in Arad.....si ma enerveaza la culme...sper sa ajung intr-un club in care sa predomine.....progressive wub.gif

Cateva exemple pentru iubitorii de progressive wink.gif

Antoine Clamaran - Get Down (Dj Fist Remix)
Buy Now - Body Crash (2 Elements Remix)
Corenell - Welcome To The Weekend (Electronic Disco Dub)
Dave Cortex - Train To France (Original Mix)
Deadmau5 - Ghosts N Stuff (Original Mix)
DJ Delicious & Eric Smax Present Lany Cryspo - All I Gave 2 U (Club Mix)
DJ Drey - Shake It (Bass Fly Freaky Remix)
Eric Prydz - Woz Not Woz (Vinyl Sandy Wilhelm Mix)
Markus Gardeweg - Fairplay (Club Mix)
Morris - Desire (Jay Criss remix)
Steve Angello and Sebastian Ingrosso - Partouze (Jean Elan Remix)
Uppermost - Audio Link (Orginal Mix)
Vanshock vs Paul Luke - Strange (Thomas Flange Mix)
Y&D - Russian Rulet (Deep Mix)
Amoroso - For A Ride (Johnny Maker Mix)
Deadmau5 - Slip (Sebastian Leger Remix)
Rudenko - Everybody (Dabruck & Klein)

Merita ascultate toate.... wink.gif
klaw_godly
Cateva melodii:

Sunnery James & Ryan Marciano - The Desert
Joachim Garraud - R U Ready (Chuckie Remix)
Chuckie & Silvio Ecomo - Moombah
Erick E - Wanna Go Again (Bingo Players Remix)
Carita La Ni?a & Alex Sandrino - Permission Granted (Original Mix)
Chuckie - Let The Bass Kick (Original Mix)
Mark Ii - Here Comes The Beat
Napsugar - The Lion (Original Mix)
Giash & Til Yali - My Little Lady Birds (Remix)
Tito Puente Jr Ft India - Oye Como Va (Filip Le Frick Remix)

nu ma crede-ti ca sunt frumoase piesele, ascultati-le... dj.gif smile.gif
cashparai
vreau si eu o melodie dk se poate..va rog mult...stiu ceva versuri..."uuhhh you set my heart on fire...i'm burning"..e tare de tot si e prin toate cluburile...
duoteque
Sal . Daca are cineva melodia asta in format mp3 http://www.youtube.com/watch?v=xVwNYAha6BM , sa faca un gest dragut sa mi-o trimita si mie , ca eu nu o gasesc pe nicaieri. Multumesc anticipat. alex_ziegler2003@yahoo.com
NEK
tot aud de ceva vreme in cluburi un remix de la melodia hi tack-silence mai canta ceva pe langa (in the silence i believe bla bla) si beatu seamana cu cel de la dj project hotel pls help
webulxpert
2 Pistols - Fly, Fly, Fly - sa fie asta ceea ce cauta G0dLik3 ? :|

cauta si eu o melodie, am doar o bucatica inregistrata: Click pentru a vizualiza atașamentul

Dr^^Dree
QUOTE (NEK @ Mar 1 2009, 03:49) *
tot aud de ceva vreme in cluburi un remix de la melodia hi tack-silence mai canta ceva pe langa (in the silence i believe bla bla) si beatu seamana cu cel de la dj project hotel pls help

Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence '08 (Niels Van Gogh & Thomas Gold Remix)
gaby1990
QUOTE (sLLz @ Feb 8 2009, 20:27) *
Play & Win - Slow motion [Nigger's dubainian mix]... asta ii cu miklov-bulgaria.... Alta nu stiu laugh.gif

ms....asta era inlove.gif ....nu stiu dc aveam impresia ca era cu inna-hot wink.gif ...
alexz123
Am auzit si eu o melodie prin cluburi la un moment dat canta un tip si zice ceva de genu "how does it feel"
Ma ajuta si pe mine cineva?
rodriguez
salutare , am auzit la radio o melodie de club , iar pe fundalul ei se aude o voce feminina care spune 'it's over' de mai multe ori,daca ii suna cuiva cunoscut rog sa posteze titlul melodiei
dedy66
QUOTE (alexz123 @ Mar 3 2009, 13:54) *
Am auzit si eu o melodie prin cluburi la un moment dat canta un tip si zice ceva de genu "how does it feel"

Asta e melodia ? Klaas - How Does It Feel
sLLz
QUOTE (alexz123 @ Mar 3 2009, 13:54) *

INNA & PLAY & WIN - IT'S OVER happy.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.