va salut ,am auzit o melodie intr-un club , in speranta ca poate o stie cineva ,se auzea o voce de femeie care pe langa alte versuri din melodie, zicea si 'look in the mirror/ you are my hero' poate o va recunoaste cineva piesa
vali38
3rd February 2009, 11:49
QUOTE (rodriguez @ Feb 2 2009, 22:14)
va salut ,am auzit o melodie intr-un club , in speranta ca poate o stie cineva ,se auzea o voce de femeie care pe langa alte versuri din melodie, zicea si 'look in the mirror/ you are my hero' poate o va recunoaste cineva piesa
Mai e o persoana care vrea tracklistul de la setul tau si vad ca ii raspunde cine ceva. Ce, habar n-am nici eu. Vad ca poti lua setul de aici (poate o avea si tracklist):
stie cineva cum se numeste remixul melodiei inna-hot cu miklov-bulgaria.....lam auzit intr-o discoteca si e prea tare ...va rog cine il are daca poate sa ma ajute
Bugus
8th February 2009, 11:56
caut si e eu o melodie house...stiu fff putin din ea...e mai veche melodia...e o voce de femeie incepe cam asa: once upon a time.....pam pam paraarampam....shack shack.am auzit melodia in Montana(Straja) si de 1 an o tot caut ca nu a vrut dj de acolo sa imi zica cum se numeste
keluba
8th February 2009, 19:40
QUOTE (Tidusss @ Feb 7 2009, 14:36)
Am gasit pe un forum spaniol ceva, doar ca nu inteleg nimic din ceea ce spun aia:
Mai e o persoana care vrea tracklistul de la setul tau si vad ca ii raspunde cine ceva. Ce, habar n-am nici eu. Vad ca poti lua setul de aici (poate o avea si tracklist):
ala e in amnesia, al meu e in pacha e si cu p diddy mai tarziu. urla p-acolo
sLLz
8th February 2009, 20:27
QUOTE (gaby1990 @ Feb 8 2009, 11:04)
Juan Magan-Bora Bora
stie cineva cum se numeste remixul melodiei inna-hot cu miklov-bulgaria.....lam auzit intr-o discoteca si e prea tare ...va rog cine il are daca poate sa ma ajute
Play & Win - Slow motion [Nigger's dubainian mix]... asta ii cu miklov-bulgaria.... Alta nu stiu
G0dLik3
9th February 2009, 19:56
Am auzit o melodie in club care are versurile de genul asta: "Fly fly baby baby fly" (sau high, nu am inteles sigur). Este cantata de un baiat.
As fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta!
Blink87
10th February 2009, 01:30
salut. am si eu o rugaminte la voi... poate reusiti sa ma ajutati cu cateva melodii.. le-am inregistrat in club si se aude cam nasol da se intelege cat de cat: Click pentru a vizualiza atașamentul , Click pentru a vizualiza atașamentul . pe langa inregistrarile astea mai caut de ceva timp o melodie in care la inceput canta o tipa , de fapt mai mult tzipa.. zice ceva de genu: you'll never be... get over me... cateva versuri la inceput dupa care mi se pare ca nu mai sunt versuri. va multumesc anticipat.
Blink87
10th February 2009, 14:32
QUOTE (G0dLik3 @ Feb 9 2009, 19:56)
Am auzit o melodie in club care are versurile de genul asta: "Fly fly baby baby fly" (sau high, nu am inteles sigur). Este cantata de un baiat.
As fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta!
ai putea incerca dj rynno ft. sylvia - gossip , s-ar putea sa fie asta
G0dLik3
10th February 2009, 14:37
Nope, nu este Gossip. Dupa cum am spus, melodia este cantata de un baiat.
VegaX
15th February 2009, 14:33
Nu stiu cati dintre voi auziti piese de genul asta prin cluburi....dar va spun sincer ca eu nu am parte de asa ceva in Arad.....si ma enerveaza la culme...sper sa ajung intr-un club in care sa predomine.....progressive
Cateva exemple pentru iubitorii de progressive
Antoine Clamaran - Get Down (Dj Fist Remix) Buy Now - Body Crash (2 Elements Remix) Corenell - Welcome To The Weekend (Electronic Disco Dub) Dave Cortex - Train To France (Original Mix) Deadmau5 - Ghosts N Stuff (Original Mix) DJ Delicious & Eric Smax Present Lany Cryspo - All I Gave 2 U (Club Mix) DJ Drey - Shake It (Bass Fly Freaky Remix) Eric Prydz - Woz Not Woz (Vinyl Sandy Wilhelm Mix) Markus Gardeweg - Fairplay (Club Mix) Morris - Desire (Jay Criss remix) Steve Angello and Sebastian Ingrosso - Partouze (Jean Elan Remix) Uppermost - Audio Link (Orginal Mix) Vanshock vs Paul Luke - Strange (Thomas Flange Mix) Y&D - Russian Rulet (Deep Mix) Amoroso - For A Ride (Johnny Maker Mix) Deadmau5 - Slip (Sebastian Leger Remix) Rudenko - Everybody (Dabruck & Klein)
Merita ascultate toate....
klaw_godly
19th February 2009, 18:40
Cateva melodii:
Sunnery James & Ryan Marciano - The Desert Joachim Garraud - R U Ready (Chuckie Remix) Chuckie & Silvio Ecomo - Moombah Erick E - Wanna Go Again (Bingo Players Remix) Carita La Ni?a & Alex Sandrino - Permission Granted (Original Mix) Chuckie - Let The Bass Kick (Original Mix) Mark Ii - Here Comes The Beat Napsugar - The Lion (Original Mix) Giash & Til Yali - My Little Lady Birds (Remix) Tito Puente Jr Ft India - Oye Como Va (Filip Le Frick Remix)
nu ma crede-ti ca sunt frumoase piesele, ascultati-le...
cashparai
22nd February 2009, 05:18
vreau si eu o melodie dk se poate..va rog mult...stiu ceva versuri..."uuhhh you set my heart on fire...i'm burning"..e tare de tot si e prin toate cluburile...
duoteque
27th February 2009, 00:57
Sal . Daca are cineva melodia asta in format mp3 http://www.youtube.com/watch?v=xVwNYAha6BM , sa faca un gest dragut sa mi-o trimita si mie , ca eu nu o gasesc pe nicaieri. Multumesc anticipat. alex_ziegler2003@yahoo.com
NEK
1st March 2009, 03:49
tot aud de ceva vreme in cluburi un remix de la melodia hi tack-silence mai canta ceva pe langa (in the silence i believe bla bla) si beatu seamana cu cel de la dj project hotel pls help
webulxpert
1st March 2009, 12:11
2 Pistols - Fly, Fly, Fly - sa fie asta ceea ce cauta G0dLik3 ? :|
tot aud de ceva vreme in cluburi un remix de la melodia hi tack-silence mai canta ceva pe langa (in the silence i believe bla bla) si beatu seamana cu cel de la dj project hotel pls help
Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence '08 (Niels Van Gogh & Thomas Gold Remix)
gaby1990
2nd March 2009, 21:43
QUOTE (sLLz @ Feb 8 2009, 20:27)
Play & Win - Slow motion [Nigger's dubainian mix]... asta ii cu miklov-bulgaria.... Alta nu stiu
ms....asta era ....nu stiu dc aveam impresia ca era cu inna-hot ...
alexz123
3rd March 2009, 13:54
Am auzit si eu o melodie prin cluburi la un moment dat canta un tip si zice ceva de genu "how does it feel" Ma ajuta si pe mine cineva?
rodriguez
3rd March 2009, 16:38
salutare , am auzit la radio o melodie de club , iar pe fundalul ei se aude o voce feminina care spune 'it's over' de mai multe ori,daca ii suna cuiva cunoscut rog sa posteze titlul melodiei
dedy66
4th March 2009, 13:58
QUOTE (alexz123 @ Mar 3 2009, 13:54)
Am auzit si eu o melodie prin cluburi la un moment dat canta un tip si zice ceva de genu "how does it feel" Ma ajuta si pe mine cineva?
Asta e melodia ? Klaas - How Does It Feel
sLLz
4th March 2009, 15:09
QUOTE (alexz123 @ Mar 3 2009, 13:54)