NEK
25th September 2008, 22:05
na ma ajuta careva? prima melodie zice unu asa cred ca e negru "Lift me up lift me up lifte me up in the sky" ceva de genu si a doua melodie o caut de mult e mylo-drop the presure dar e un mix in care mai canta unu si zice cam asa "eeee dj let me see what u got in...shake that ass dj let me see what u got in."
NEK
26th September 2008, 16:36
Lady Gaga-just dance (tony arzadon extended club remix) superba o recomand cu placere
rodriguez
29th September 2008, 16:59
Salutare ,am auzit o piesa intr-un club si o am si pe un mix ,da nu am reusit sa aflu cum se numeste, asa ca nu-mi ramane decat sa apelez la voi si sa uploadez o parte din ea, sper sa o recunoasca careva..
rodriguez
29th September 2008, 18:08
QUOTE (NEK @ Sep 25 2008, 22:05)

na ma ajuta careva? prima melodie zice unu asa cred ca e negru "Lift me up lift me up lifte me up in the sky" ceva de genu si a doua melodie o caut de mult e mylo-drop the presure dar e un mix in care mai canta unu si zice cam asa "eeee dj let me see what u got in...shake that ass dj let me see what u got in."
numele melodiei Fentura - Live it
alexgrand
3rd October 2008, 23:59
salut... am si io o problema: am auzit acu' ceva vreme o melodie cunoscuta ( mai putin de mine ) e ceva la un moment dat cu un solo de chitara ( nu acustica...) melodia fiind house!! stiu ca's putine detalii, adica mai deloc, dar sper sa ma inteleaga cineva
mersi frumos
fLoOpS
4th October 2008, 19:27
QUOTE (alexgrand @ Oct 4 2008, 00:59)

salut... am si io o problema: am auzit acu' ceva vreme o melodie cunoscuta ( mai putin de mine ) e ceva la un moment dat cu un solo de chitara ( nu acustica...) melodia fiind house!! stiu ca's putine detalii, adica mai deloc, dar sper sa ma inteleaga cineva

mersi frumos

Deepdish - We gonna feel it , sau aceeasi melodie dar cu numele asta :| Chris Lawyer & Thomy - We Gonna Feel It (Original Extended Mix)
QUOTE (rodriguez @ Sep 29 2008, 17:59)

Salutare ,am auzit o piesa intr-un club si o am si pe un mix ,da nu am reusit sa aflu cum se numeste, asa ca nu-mi ramane decat sa apelez la voi si sa uploadez o parte din ea, sper sa o recunoasca careva..
Orli & Martie - White Flower (Jerome Isma-Ae Remix) .
Ares_rosu
5th October 2008, 12:32
Daca stie cineva e o melodie mai veche de vreo 2-3 luni cred, incep cu un pad lung care seamana cu niste sirene si apoi melodia continua ca si cum ar fi de la basshunter?
rodriguez
5th October 2008, 13:29
Orli & Martie - White Flower (Jerome Isma-Ae Remix) . 
[/quote]
Ms mult
fLoOpS
5th October 2008, 17:32
Click
Cine imi spune si mie melodia de la 0.13-0.20 , si melodia de la minutul 1
?
gaby1990
6th October 2008, 19:33
melodia de la minutu 1 e: Tocadisco-Morumbi
fLoOpS
6th October 2008, 21:01
QUOTE (gaby1990 @ Oct 6 2008, 20:33)

melodia de la minutu 1 e: Tocadisco-Morumbi
Multumesc Mult !!
keluba
11th October 2008, 09:57
there's something in the air
there's something in the sound
there's something in the way you make me feel
o gagica care sopteste versurile de mai sus...stie careva melodia?
mihai134
11th October 2008, 17:07
caut si eu o melodie, am auzit-o la radio dar si intr-un club. tot ce retin e ca la inceput e o parte instrumentala cu acordeoane
daca stie careva cum ii zice. multzam
fLoOpS
14th October 2008, 19:18
QUOTE (mihai134 @ Oct 11 2008, 18:07)

caut si eu o melodie, am auzit-o la radio dar si intr-un club. tot ce retin e ca la inceput e o parte instrumentala cu acordeoane

daca stie careva cum ii zice. multzam

Akcent - Stay with me ?
Bugus
14th October 2008, 19:57
oare nu poate cineva care dispune de resurse sa faca un playlist ceva si sa il puna pe un site ??? stiu ca ia mult de munca...da numa cautand piesele care le ziceti aici iti ia o viata...oricum aproape toate melodiile is super...daca cineva are mai multe si ar putea ar fi super...
mihai134
15th October 2008, 17:08
el_bandito
17th October 2008, 15:28
Armin Van Buuren feat. Sharon den Adel - In and out of love
vali38
22nd October 2008, 13:49
mai dar toamna lumea nu mai merge prin cluburi ?
DESIK
22nd October 2008, 22:53
caut si eu o melodie...are refrenul "we were meant to be together" cantata de un tip, e de club si destul de noua
vali38
23rd October 2008, 12:38
morandi - save me ?
djbogdy4u
23rd October 2008, 15:28
caut o piesa de mult , pe langa " people are you ready , let's go the party " imi aduc
aminte ca mai era un sunet de trompeta . ( acesta fiind refrenul ). Multumesc anticipat
septy_
24th October 2008, 22:35
Salut baietzi . Caut si yo niste melodii stiu despre cine este vorba insa nu le gasesc nicicum . Dak ma poate ajuta kreva cu`n link d download as fi recunosktor 
Miusha - I Am a Lost Girl
Andreas Dorau - Girls In Love (Grungerman Mix)
Sean & Gomi ft. Arty & Daniel Thomas - Hypnotic
robu_alina
25th October 2008, 12:13
Melodiile care imi plac mie:
Ron Carroll - Walking down the street
Stereo Palma - Dreaming
Yoav - Club thing (Funkerman Remix)
Eric Prydz - Pjanoo
Dj Rivero - Forever
Sunday - Beguin to Beguine
Robert Clivilles - Work that body
Ares_rosu
25th October 2008, 14:16
E cineva din Cluj? A fost cineva la SHARAM in Obsession pe 24 octombrie? Pe la ora 4 a pus o melodie care avea refrenul "as much as i hold you"...parea sa fie cantata de Nadia Ali sau tipa aia care mai face vocal la DEEP DISH. Stie cineva melodia?
cable_guy_91
25th October 2008, 17:33
salutare! am auzit in mai multe locuri o melodie cantata de o fata era ceva de genu: "you belong to me, i belong to you" si mai incolo era "fly... let me do it like a woman" sau ceva asemanator:) ... ms anticipat
numai e nevoie... era Inna - Hot
... aveam un "lipsus"
)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.