Hiturile din cluburi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

zarone

QUOTE (zarone @ Sep 3 2008, 02:11) *
Salutare! In primul rand multumesc tuturor pentru propunerile si informatiile de aici, sunt de mare ajutor, mi-am facut niste super cd-uri in masina smile.gif) Mai departe: caut o melodia a carei refren este ceva de genul "sweeter than me" sau " sweeter and me" sau ceva combinatie intre ele, canta o tipa.

Da, o am eu, dar nu am cum sa o urc undeva momentan, doar pe mail daca vrei smile.gif

Mi-am raspuns singur la intrebare , este :Niki B & Christian E.F.F.E - Destiny
NEK
ma intereseaza si pe mine cine canta melodia pusca si cureaua lata (club) si aia cu vine vine primavara tot asa club

dxtinct

Incercati nul album Jerry ropero - The storm

Jerry ropero feat. cozi - the storm (john dahlback vocal remix)

Aia cu primavara e a lui Emil Lasaria - Vine vine primavara.. mai are si balada.. sau mord de beat.. care are un beat supeb pe final.

ailalta e dj polly& love blue 2u -pusca si cureaua lata
twism007
Jerry ropero feat. cozi - the storm (inpetto remix) si asta e reusita
mai ar fi Rachel Starr - To Forever (Moonbean remix)
NEK
QUOTE (dxtinct @ Sep 6 2008, 19:03) *
Incercati nul album Jerry ropero - The storm

Jerry ropero feat. cozi - the storm (john dahlback vocal remix)

Aia cu primavara e a lui Emil Lasaria - Vine vine primavara.. mai are si balada.. sau mord de beat.. care are un beat supeb pe final.

ailalta e dj polly& love blue 2u -pusca si cureaua lata

mersi de la Emil lasaria am tot albumu smile.gif
SonicX
din moment ce e o melodie house versuri prea multe nu are si din ce am retinut eu zice un tip ceva de genul "che/como duele el amor" ma rog ca nu stiu spaniola:D
Gam3
QUOTE (SonicX @ Sep 12 2008, 18:56) *
din moment ce e o melodie house versuri prea multe nu are si din ce am retinut eu zice un tip ceva de genul "che/como duele el amor" ma rog ca nu stiu spaniola:D

Chicanos - Nuestro Amor (Vali Barbulescu Remix) smile.gif

SonicX
mersi biggrin.gif
Kirishor
salut
e o melodie data mai ales la profm dance in care canta o tipa la refren "set me free ... you don't understand what you mean to me" sau ceva foarte asemenator oricum, si mai zice si "how i feel for you" la sfarsitul refrenului. Poate ma ajutati si pe mine cu un titlu de melodie, pliiz smile.gif
gaby1990

House Boulevard Feat. Samara - Set Me Free asta e? mellow.gif
Kirishor
Nu, nu e asta sad.gif am incercat cam toate mel care se numesc set me free sau asemanator si nu era niciuna. Ma gandesc ca poate nu are set me free in titlu biggrin.gif. Da' ala e refrenu, sigur
giksy
am si eu o enigma care suna cam asa: keep on movin` got to keep on movin` si tot asa. are cineva cunostinta despre ce vorbesc?
GandalfTh3Grey
Imi amintesc cateva versuri dintr-o melodie, dar nu stiu cum se numeste si cine o canta.
Versurile sunt cam asa: "Si la un colt de straduta/ Era o fata draguta/ Si cu mana imi facea/ Ca sa ma duc langa ea."
"Langa ea cand am ajuns/ Fata de nevoi a plans..."
Videoclipul stiu ca era filmat undeva pe langa o cale ferata.
Daca stie cineva, va rog sa-mi spuneti si mie.
almircea
QUOTE (sopinel @ Jul 6 2008, 11:01) *
Am auzit un cantec de petrecere la un chef si mi-ar prinde bine putin ajutor sa-l gasesc ..Suna cam asa: "eu simt dragostea cu anul(cred smile.gif) si beau vinul cu borcanul si rachiu-l beau cu sticla nu-mi pare rau de nimica"..Aveti vreo idee?smile.gif p.s: atasamentul contine melodia din pacate se aude destul de prost..

Nicu Paleru - Eu beau vinul cu borcanul
jogger2k5
QUOTE (deeageorgiana @ Aug 25 2008, 17:51) *
stie cineva cum se numeste melodia care incepe in sec 20? va rog mult...am innebunit cautand
http://www.youtube.com/watch?v=H698MSN4aMc...feature=related

Mobin Masters feat. Robin S. - Show Me Love (Safari Mix)
love it :x
vali38
stie cineva cum se num melodia care o sa o descriu in continuare ?

are un ritm mai alert,o da mereu la radio (astazi in 6 ore a dat-o de 12 ori) si versurile suna CAM asa (acum scriu din amintiri)...we are together and never enough...day after day (and never enough)...i love you so much...don't play with my heart this is not a game
vali38
am aflat...mel apartine lui morandi si se numeste save me
bazooky4me
QUOTE (giksy @ Sep 16 2008, 18:57) *
am si eu o enigma care suna cam asa: keep on movin` got to keep on movin` si tot asa. are cineva cunostinta despre ce vorbesc?

Chris Mayer&Silvio-One love
zsotsa
Incercati aici http://muzicaelectronica.ebul.ro/ biggrin.gif ,sper sa va ajute,pe mine m-a ajutat.
NESSAJA23
cui ii place melodia Black Russian ( S.L.A.A.F.)? eu zic ca da super in club...
bazooky4me
Incercati remixul meu la "Pusca si cureaua lata"(Tech House remix)
Daca va place astept pm si vi-o trimit...

http://www.youtube.com/watch?v=UDWS2_bgquI
giksy
QUOTE (bazooky4me @ Sep 22 2008, 16:17) *
Chris Mayer&Silvio-One love

nu e asta e : amir_feat._eric_d._clark_-_body_circuit - dar multumesc oricum
djbogdy4u
QUOTE (bazooky4me @ Sep 22 2008, 22:11) *
Incercati remixul meu la "Pusca si cureaua lata"(Tech House remix)
Daca va place astept pm si vi-o trimit...

http://www.youtube.com/watch?v=UDWS2_bgquI
Bestiala ! Tine'o tot asa laugh.gif
NEK
am auzit o melodie in club una cu lift me up lift me up si nu e moby tongue.gif
Sima2k
Inna ,Play and Win - Fly
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.