Suport lombar la scaune de masina

Speedo

Probabil ca unii dintre voi au probleme cu scaunele din echiparea de serie a masinii, in sensul ca nu sunt confortabile, ca sprijinul lombar nu este bun, astfel la drumuri lungi simtiti un discomfort accentuat si ajungeti mai obositi decat normal.

Stiu ca sunt un fel de adaptoare de suport lombar, ceva ce se pune pe scaunele normale si fac ca acestea sa capete cat de cat un mulaj ergonomic la spate si in special la șale.

Ce marci, de unde, cat costa?

Greets,
Speedo
cristian_sen
daca ai dacie cel mai simplu si economic e sa schimbi scaunele cu totul...aproape orice masina straina de dupa 80 are scaunele mult mai confortabile si rezistente decat o dacie noua...pe mine m-a costat sapte sute cu tot cu montaj,baietasii de la dezmembrari mi-au dat chiar si garantie 30 zile!!...husele nu ma costa nimic (le aveam deja!)

Speedo
E vorba de scaunele de la un Peugeot 206, deci nu se pune problema schimbarii lor, au si Air Bag-uri laterale.

Greets,
Speedo
cristian_sen
a..tati,nu ai specificat de prima data....presupun ca pe la firmele de accesorii auto,dar cu regret eu unul nu te pot ajuta la preturi,marci etc..
ps: stiam ca astai de la pejo fac masini bune totusi...eu am 307 si nu am observat nimic suspect pe tema asta..
Speedo
Scaunele sunt OK ca tarie, rezistenta, everthing, dar, sustinerea laterala nu este cea mai buna, chiar si Megane le are mai profilate, iar la suportul lombar, nu se muleaza bine pe șale.

Stiu ca exista niste asa zis bureti umpluti cu un fel de ceara relativ usor deformabila si care pastreaza forma luata, ca la claparii de ski de generatie noua, am si vazut asa ceva, dar nu stiu de unde se iau.

Greets,
Speedo
ady_botos
Din cate stiu eu, cei de la Peugeot (reprezentantza) au o gramada de cataloage cu accesorii de toate felurile, ptr fiecare model. Cel putin cei din TM, unde le-am si rasfoit. 100% au ceva ptr scaune, in cel mai "scump" caz pui scaune sport direct de la ei. :cya:

In ceea ce priveste pretul....ca la reprezentantze.
cristian_sen
mda,la reprezentanta gasesti ORICE accesoriu legat de marca respectiva...mi-a trecut si mia prin cap sa-ti zic dar acolo se trimit numai dusmanii...preturile sunt rusinos de mari!! de ex :set covorase interior numai spate ptr 307 =1,5 bulioane!!! am preferat sa-mi cumpar de la piese auto cele mai scumpe (900mii) ptr toata masina si chiar mai frumoase decat cele ''orijinale''...(se potrivesc perfect)...ce e interesant cu grup PSA :au o imensa banca de organe (subansamble) care sunt folosite la mai multe modele: de ex scaunele mele sunt identice cu cele de la C5 si Picasso...acelesi cusaturi,tarie,tot..difera numai culoarea tapiteriei...numai vb de elemente de control lumini,stergatori,aer etc...deci daca ai nevoie de ceva poti sa cauti in mai multe locuri!
tip: am avut surprize placute legate de accesorii auto la toate benzinariile,mai putin petrom,unde oferta era mai diversificata decat la un magazin de profil (vb de piata din CT) asa ca deci noroc !

Speedo
Da, trebuie incercat la reprezentanta.

Apropo de covorasele de cauciuc, totusi, alea originale Peugeot sunt din ALT cauciuc, mai bun decat cele mai scumpe de la orice supermarket, un prieten imi spunea ca doar la Augsburg a gasit ceva mai misto decat originalul, dar mult mai scumpe.

Apropo de imprumutul pieselor intre Citroen si Peugeot, adica in PSA, etrierii de la 206 sunt cu sigla Citroen, nici nu au ascuns-o, dar n-am observat decat dupa mult timp, cand spita rotii s-a oprit exact cat sa-mi canalizeze privirea spre locasul etrierului.

Greets,
Speedo
cristian_sen
atunci,reprezentanta sa fie!!...tine-ne si pe noi la curent cu ce ai rezolvat,si daca tot te duci poti sa intrebi si de niste suporturi si un portbagaj pe masina?...ca planuiesc o excursie mai lunga si chiar am nevoie de asa ceva! eu unul nu prea am timp si drum pe la dilerul local iar la telefon mi-ai zis sa trec pe acolo(si normal,nu?)
ps:nu am greturi referitoare la covorase...pantofii mei nu au facut nici o reclamatie pe tema asta;da,corect produsul de firma e de firma dar cum am mai zis...astea pe care le am acum sunt foarte bune si cand le vine sorocu le schimb fara regrete...asa daca luam adevarate ma plictiseam de ele!
succes! (la tot ce vrei tu ,nu neaparat la gasirea suporturilor respective!
danut76

http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=861

Suport lombar reglabil...
Speedo
Pana la urma am luat de astea, sunt exact ceea ce am vrut.
Le am de 4 ani dar n-am mai scris. smile.gif

Importator la noi MEDCHIM.
DrFan
QUOTE(Speedo @ Jul 25 2007, 23:14) *
Pana la urma am luat de astea, sunt exact ceea ce am vrut.
Le am de 4 ani dar n-am mai scris. smile.gif

Pai sunt bune ori ba? se simte diferenta ( in special la drumuri lungi..ca acolo ar trebui sa se vada)?

Stau fixate bine sau te incurci de ele cate o data? si eu am vrut sa imi iau tot kamei acum un an...pt ca eu am si ceva prb cu coloana..dar am uitat de ele biggrin.gif.

Asteptam sa ne spui cum sunt.
aproape0m
si eu astept, ca nu se mai poate cu scaunele mele, cand sunt odihnit merge, dar cand sunt obosit ma zapacesc la coloana.
Speedo
Diferenta totala acum la drumuri lungi.
Suportii lombari stau foarte bine pentru ca i-am pus sub husa.

O chestie pe minus este ca acest suport ma scoate putin cu spatele din scaun astfel incat nu mai am suportul lateral ca inainte, dar m-am obisnuit si am revenit la performantele de dinainte. abordez curbele din nou in viteza.
DrFan
QUOTE(Speedo @ Aug 9 2007, 07:09) *
Diferenta totala acum la drumuri lungi.
Suportii lombari stau foarte bine pentru ca i-am pus sub husa.

dar daca nu ai avea husa...nu ar avea saracii de ce sa stea acolo, nu?
Speedo
Stau destul de bine si fara, mai ales ca au o husa a lor care se poate spala deci din punctul asta de vedere au fost gandite ca sa fie folosite si stand-alone, dar evident ca va trebui sa le mai asezi din cand in cand.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.