radio la k750i

dyko

va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie .... am un k750 i si nu merge radio si nu stiu de la ce sa fie nu urka mai mult de 90,0 MHz in concluzie nu cauta nimik nu se aude nimik ... de la ce poate fii .... pls ajutatima !
aiptek
QUOTE(dyko @ Oct 31 2006, 14:14) *
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie .... am un k750 i si nu merge radio si nu stiu de la ce sa fie nu urka mai mult de 90,0 MHz in concluzie nu cauta nimik nu se aude nimik ... de la ce poate fii .... pls ajutatima !

intreaba aici, sigur sunt aici persoane care te vor ajuta.bafta
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry2050317

dyko
mersi mult ...... !
dyko
daca are cineva vreo sugestie sa o lasa aici ! pls !
Arpi
QUOTE(dyko @ Nov 1 2006, 01:57) *
daca are cineva vreo sugestie sa o lasa aici ! pls !

Manual nu poti seta frecventa?
dyko
daca puteam nu mai postam aici nimik ...... nu vrea sa urce mau mult de 90 mhz
Bobby_ro
Ai incercat sa-i faci update de firmware? mai mult ca sigur e o problema de software.

dyko
update de firmware am facut de pe SEUS ...... si nimik alceva nu stiu sai fac cu toata ca lumea zice ca sunt baftos ca am CID 36 de nu stiu ca eu tot nu inteleg nimik
dyko
nici o aplicate cu care sa inlocuiesc radio nu este ?..... sad.gif
rvic77

QUOTE(dyko @ Nov 1 2006, 19:49) *
nici o aplicate cu care sa inlocuiesc radio nu este ?..... sad.gif

Radio-ul FM este totusi un dispozitiv hardware chiar si pe un telefon si se poate defecta. Daca zici ca nu receptionezi nimic pana in 90 Mhz e clar ca e dus si nu e treaba de software.Daca totusi vrei radio pe acel mobil poti folosi streaming-ul (da asta nu e gratis).
Marius3k
Incearca sa pui banda de frecvente pe Europe, nu pe USA, Japan, etc.!
dyko
QUOTE(Marius3k @ Nov 2 2006, 10:45) *
Incearca sa pui banda de frecvente pe Europe, nu pe USA, Japan, etc.!

si cum fac asta ?

QUOTE(rvic77 @ Nov 2 2006, 10:33) *
Radio-ul FM este totusi un dispozitiv hardware chiar si pe un telefon si se poate defecta. Daca zici ca nu receptionezi nimic pana in 90 Mhz e clar ca e dus si nu e treaba de software.Daca totusi vrei radio pe acel mobil poti folosi streaming-ul (da asta nu e gratis).

cum .... si in ce mod zici ca cost ... zimi si mie te rog frumos !?
dyko
alcineva alta solutie ? pls help ?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.