Un cadou special....
Pagini: 1, 2, 3, 4

rashid

QUOTE(dumis @ Oct 31 2006, 18:49) *
imi place la nebunie chestia cu denumirea unei stele smile.gif dar nu stiu cum sa fac sa ajung la bucuresti...si nu stiu cat dureaza toata treaba asta

Iti fac eu una, ti-o trimit pe mail si tu te duci cu CD-ul udneva s-o printezi pe carton smile.gif Guess what? Gratis smile.gif
dumis
mda....iar te tzii de mistouri ? smile.gif

Zamo
QUOTE(rashid @ Oct 31 2006, 18:52) *
Iti fac eu una, ti-o trimit pe mail si tu te duci cu CD-ul udneva s-o printezi pe carton smile.gif Guess what? Gratis smile.gif

Poate se intereseaza gagica la Institut si sa vezi atunci ce si-o ia pe coaja colegu` laugh.gif laugh.gif
crst_g
intreaba-le pe prietenele ei biggrin.gif
merge si cu mp3 player-ul, un cd cu muzica, un manual de matematica :-"
rashid
QUOTE(dumis @ Oct 31 2006, 19:25) *
mda....iar te tzii de mistouri ? smile.gif

Nu ma tin de misto-uri, iti zic numai ca singura diferenta intre ce fce institutul si ce ar putea sa faca aproape oricine cu un pic de imaginatie e doar diferenta de pret. Intelegi?
QUOTE(Zamolxel @ Oct 31 2006, 19:28) *
Poate se intereseaza gagica la Institut si sa vezi atunci ce si-o ia pe coaja colegu` laugh.gif laugh.gif

De ce? Ca a primit acelasi cadou numai ca ea credea ca a costat o gramada de bani o amarata de hartie?
Poate citeste prietena lui forumul si sa vezi ce si-o ia pe coaja Dumis cand realizeaza gagica ca prietenul ei nu stie nici macar ce i-ar place de ziua ei w00t.gif laugh.gif
dumis
lol...in primul rand nu cred ca il citeste...si in al doilea rand....nu mi-ar face nimic pentru ca stie ca vreau ce e mai bun pentru ea si d-aia vreau cat mai multe sfaturi wink.gif
crst_g
pai da, dar unde ar mai fi surpriza? smile.gif

dumis
ai dreptate....oricum am ramas la chestia cu bratara.... smile.gif
bubalus
cred c ala varsta asta merg f bine lantucurile, bratarile de argint...cat mai sucare si dragute...

am un coleg care ia facut pe comanda unei prietene de-a lui pasionata de aviatica...un medalion in forma de avion de argint si i l-a pus pe un lantuc....

poate daca fata are pasiuni...ii poti face ceva legat de pasiunea ei...desi in 3 zile e cam scurt timpul...

oricum cred ca argintaria prinde la varsta asta...si chiar la varste mai mari.... smile.gif
dumis

asta incerc sa fac si eu....sa fac 2 bratari identice...dar o sa incerc sa-i mituiesc pe aia sa mi le faca mai repede biggrin.gif
dumis
ms pentru idei...pana la urma am ales un super lantic....e super !
BNG
Arata-ne o poza sa-ti spunem si noi parerea despre el.
kretzu77
QUOTE(dumis @ Nov 1 2006, 15:35) *
ms pentru idei...pana la urma am ales un super lantic....e super !

mare greseala
data viitoare o sa se astepte la inel lol.gif
dumis
nu va arat poza ca dak se uita pe forum si il vede biggrin.gif postez poza dupa ce i-l dau biggrin.gif
dumis
asta e cadoul meu pt ea biggrin.gif
dumis
cum vi se pare ? biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE(dumis @ Nov 5 2006, 15:56) *
cum vi se pare ? biggrin.gif

E fain...dar pune o poză cu prietena, să putem analiza lanțul mai bine biggrin.gif
bellea_77
Hmm, in 2 milioane ar intra un parfum si un buchet de trandafiri musai rosii. Cred ca fetele din ziua de azi nu mai vor maimuitoi de pe la 14 ani, inel e deja prea mult, alta bijuterie exclus, pentru ca atunci cand va veti certa o va arunca in cine stie ce cotlon, dar parfumul... se va bucura de el, chiar daca tu nu vei fi in prezenta ei!
dumis
bai...tu nu vezi ca deja i-am luat cadou ?!?!
lantzi + trandafiri wink.gif
radudaniel
Buna ziua ! Poate imi dati vreo idee de cadou misto pentru ca trebuie sa vin cu ceva pina la sfirsitul saptamanii.

Situatia e asa: ziua e e duminica. Ea o sa fie plecata in weekend si se intoarce luni, deci ii fac cadoul fie Vineri inainte saplece fie Luni cind se intoarce... dar ce aici poate primesc vreo idee inedita smile.gif

Excursiile in afara tarii pica!
Shopping-ul ce ea dupa toale nu mi se pare cine stie ce
Asa stiu ce ar vrea ea (vreau un tel mobil, si o pereche de ochelari) dar astea sunt chestii pe care oricum le va avea. VReau ceva mai inedit

Astept variante smile.gif (oricit de inedite)
Dihorul Razboinic
Pai daca umbla mult prin tara sau afara, cauta o geanta sau un sac, ceva compact si nu prea mare. Nu-i lua unul de folie de plastic, ia-i unul facut din tesatura, ca tine mult mai mult. Daca o sa te paraseasca vreodata :batinlemn: , sacul ii va aminti de tine si se va intoarce sigur inapoi. smile.gif

PS: Ai gresit aria. Aici se discuta politica. O sa-ti mute topicul pe alta arie, asa ca fii pe faza sa nu il pierzi. Probabil ca va fi mutat la UNDE/CIND/CUM.

PPS: Asta e unul din topicurile mai normale de pe aici. laugh.gif
akajohn
QUOTE(radudaniel @ May 8 2007, 13:41) *
Buna ziua ! Poate imi dati vreo idee de cadou misto pentru ca trebuie sa vin cu ceva pina la sfirsitul saptamanii.

Situatia e asa: ziua e e duminica. Ea o sa fie plecata in weekend si se intoarce luni, deci ii fac cadoul fie Vineri inainte saplece fie Luni cind se intoarce... dar ce aici poate primesc vreo idee inedita smile.gif

Excursiile in afara tarii pica!
Shopping-ul ce ea dupa toale nu mi se pare cine stie ce
Asa stiu ce ar vrea ea (vreau un tel mobil, si o pereche de ochelari) dar astea sunt chestii pe care oricum le va avea. VReau ceva mai inedit
Astept variante smile.gif (oricit de inedite)

sa stii ca o varianta poate fi si ceva ce sa poarte mereu cu ea ca un medalion sau alte bijuterii... merg si ceasurile mai ales daca e ceva cat de cat ca lumea... apropos de ochelari, daca ii iei unii de 4-5 milioane sigur o sa aprecieze si nu cred ca ar da ea foarte multi bani pe ceva de calitate in domeniul asta... de fapt nu o cunosc dar imi dau cu parerea... deci, i-a ceva ce ii place insa fa-o in stil mare...wink.gif de cat sa-i iei un telefon ieftin mai bine ia-i niste ochelari scumpi (asta e logica wink.gif )
cannavaro
Vreau sa-i cumpar un cadou prietenei mele. Sunt cu ea de vreo 2 luni. Nu vrea ceva scump gen masini bijuterii biggrin.gif. De la alte persoane am aflat ca se asteapta sa ii dau decat un buchet de flori dar ca i-ar place ceva de imbracat.... Ea se imbraca numai de la kenvelo deci ar trebui sa-i ofer ceva mai special zic eu. Ce sugestii imi dati?
florincdx
QUOTE (rashid @ Oct 31 2006, 19:52) *

sal daca potzi trimite-mi te rog imaginea cu certificatul ala de la institutul astronomic, in 7 oct e ziua lui prietena mea si cred ca am s-o dau gata cu asta. e tare sau spune-mi te rog de unde sa fac rost de ea(eu sunt din Timisoara). Ideea cu propietatea pe o stea cu numele fetei e geniala.emai florinciobanucdx@yahoo.com
AdelinPuya
un vibrator cool.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.