Un cadou special....
Pagini: 1, 2, 3, 4

Fr3ak

cel mai special cadou e cel pe care-l gândești singur.
dumis
QUOTE(crst_g @ Oct 30 2006, 21:13) *
vorbim dupa ce ii iei cadoul tongue.gif

thumbup.gif o sa vezi wink.gif

Zamo
un catelus sau un pisic. viu, bineanteles smile.gif

un catelus sau un pisic. viu, bineanteles smile.gif

Sau un iepuras rolleyes.gif
vj_Heaven
QUOTE(Fr3ak @ Oct 30 2006, 21:16) *
cel mai special cadou e cel pe care-l gândești singur.

Sau un dildo daca nu e satisfacuta coolspeak.gif
shobi
ce muzica asculta ? whistling.gif
dumis
QUOTE(vj_Heaven @ Oct 30 2006, 21:24) *
Sau un dildo daca nu e satisfacuta coolspeak.gif

ieta na....buey deci aici e o discutie serioasa biggrin.gif
Zamo
QUOTE(dumis @ Oct 30 2006, 21:26) *
ieta na....buey deci aici e o discutie serioasa biggrin.gif

Si vrei sa spui ca noi suntem neseriosi ??? w00t.gif

Mestere.... hai sa te scot eu din ceata. Cumpara-i un IPOD wink.gif

Dida
Well, din ce am primit eu: chestiute pt. birou, comode, noptiere, cutie de lemn pt bijuterii, chestii ornamentale, portofol momos(care-l am si acum biggrin.gif), veioza micuta, f. romantica naughty.gif , lumanarele de tot felul (de care poti beneficia si tu eventual... tongue.gif), inel, lant, bratara, brosa, ce-ar mai fi..Nu imi mai amintesc. Va urma tongue.gif
P.S: idei pt cadouri fetelor sunt multe, la baieti e mai greu sad.gif
rashid
QUOTE(Dida @ Oct 30 2006, 21:32) *
Well, din ce am primit eu: chestiute pt. birou, comode, noptiere, cutie de lemn pt bijuterii, chestii ornamentale, portofol momos(care-l am si acum biggrin.gif), veioza micuta, f. romantica naughty.gif , lumanarele de tot felul (de care poti beneficia si tu eventual... tongue.gif), inel, lant, bratara, brosa, ce-ar mai fi..Nu imi mai amintesc. Va urma tongue.gif
P.S: idei pt cadouri fetelor sunt multe, la baieti e mai greu sad.gif

La baieti e cel mai simplu... iti cumperi lenjerie sexy, asta daca arati bine, daca nu... aduci o prietena care arata bine si o imbraci in lenjerie sexy biggrin.gif
Jaqueline

QUOTE(rashid @ Oct 30 2006, 21:52) *
La baieti e cel mai simplu... iti cumperi lenjerie sexy, asta daca arati bine, daca nu... aduci o prietena care arata bine si o imbraci in lenjerie sexy biggrin.gif

si se lasa cu un menage a trois roll2.gif
rashid
QUOTE(Jaqueline @ Oct 30 2006, 21:55) *
si se lasa cu un menage a trois roll2.gif

Nu nu, pai daca prietena nu arata bine... nu merita nici sa se uite, mai ales de ziua mea tongue.gif
Nenea Zap
Ii trimiti caseta video laugh.gif
Dida
QUOTE(rashid @ Oct 30 2006, 21:52) *

Hm..ok, am sa iau doar prima parte. Asta faci intr-un an. Urmatorul? Cauti alta lenjerie sexy?
rashid
QUOTE(Dida @ Oct 30 2006, 22:19) *
Hm..ok, am sa iau doar prima parte. Asta faci intr-un an. Urmatorul? Cauti alta lenjerie sexy?

Da, simplu nu-i asa? happy.gif
amma
QUOTE(zuppy @ Oct 30 2006, 20:08) *
de ce nu, eventual si niste flori, un tort din acela personalizat cu poza ei, etc etc... coolspeak.gif
nu te gandi neaparat ca trebuie sa fie ceva scump. oricum, asteptam niste fete, poate au idei.

... si sa imortalizezi neaparat momentul in care va fi taiat! laugh.gif
Dida
QUOTE(rashid @ Oct 30 2006, 22:23) *
Da, simplu nu-i asa? happy.gif

Monoton. Nu trebuie sa fie ziua lui ca sa-i faci o asa surpriza tongue.gif ..
maxy
QUOTE(Nenea Zap @ Oct 30 2006, 22:19) *
Ii trimiti caseta video laugh.gif

Ce semnatura geniala! coolspeak.gif

un mp3 player? smile.gif
ion_cta
Scoate-o in oras la un restaurant mai luxos, iar apoi ofera-i o noapte de vis !
dumis
hai dianna_i....da-mi tu o idee buna biggrin.gif
icynoangel
QUOTE(icynoangel @ Oct 30 2006, 16:31) *
Inel (e special), cu diamant (e impresionant), perfect cut la diamant (e extraordinar). Dar scump dom'le scump, (... dincolo era mai ieftin...) coolspeak.gif

QUOTE(rox @ Oct 30 2006, 20:21) *
...
la varsta asta n-are nevoie de inel cu diamante...o sa ai vreme mai tarziu sa cumperi si d-astea biggrin.gif
...

Atunci nu stiam ce varsta are. El a zis ca vrea ceva special, impresionant, extraordinar, io i-am zis un lucru care indeplineste toate conditiile astea. Cu ce am gresit?

A, daca are 16 ani huh.gif greu dom'le, n-am idee, poate asta e unul din motivele pentru care nu am prietene de 16 ani. rolleyes.gif

Edit: totusi o bratara cred ca ar merge super la varsta asta, si daca se intampla sa nu o poarte intr-o zi... o pocnesti biggrin.gif (joke, no offence, precizez, ca mai intelege lumea si aiurea)
draku
De la Institutul Astronomic din Bucuresti poti "cumpara" o stea smile.gif
Ti se da un certificat oficial, cu stampila, cu poza zonei respective de pe cer in care se gaseste steaua pe care ti-ai ales-o...
Steaua respectiva o poti denumi cum vrei tu...
Are efect asupra fetei, mai ales cand ii dai numele ei smile.gif , dar depinde f mult de relatia dintre voi...
Succes!

PS
si nici nu e scump, undeva pana in 50 ron, parca
de restul ii poti lua altceva smile.gif
jablonsky
Ia-i ce vrei tu, dar sa nu uiti sa-i oferi si o floare inlove.gif
dumis
QUOTE(draku @ Oct 31 2006, 10:19) *
De la Institutul Astronomic din Bucuresti poti "cumpara" o stea smile.gif
Ti se da un certificat oficial, cu stampila, cu poza zonei respective de pe cer in care se gaseste steaua pe care ti-ai ales-o...
Steaua respectiva o poti denumi cum vrei tu...
Are efect asupra fetei, mai ales cand ii dai numele ei smile.gif , dar depinde f mult de relatia dintre voi...
Succes!

PS
si nici nu e scump, undeva pana in 50 ron, parca
de restul ii poti lua altceva smile.gif

wow...asta chiar e super w00t.gif
dar sunt din pitesti wink.gif in cat timp imi face toata treaba asta cu denumirea stelei ? biggrin.gif
rashid
Eu tocmai i-am cumparat iubitei o pereche de cercei si un un leu din plus smile.gif
Sun sigur ca o sa-i placa. De ce? Pentru ca am aflat ca asta vrea biggrin.gif
dumis
imi place la nebunie chestia cu denumirea unei stele smile.gif dar nu stiu cum sa fac sa ajung la bucuresti...si nu stiu cat dureaza toata treaba asta
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.