Vreau sa cumpar un cadou prietenei mele....si vreau sa fie ceva special...ceva impresionat....ceva extraordinar...am nevoie de niste sfaturi...va rog !
zuppy
30th October 2006, 14:07
un ferrari
rashid
30th October 2006, 14:12
QUOTE(zuppy @ Oct 30 2006, 14:07)
un ferrari
Sau adu-i trupa preferata sa-i cante in fata balconului...
Zamo
30th October 2006, 14:15
QUOTE(dumis @ Oct 30 2006, 14:05)
Vreau sa cumpar un cadou prietenei mele....si vreau sa fie ceva special...ceva impresionat....ceva extraordinar...am nevoie de niste sfaturi...va rog !
Cateva detalii te rugam: 1. Varsta prietenei 2. Cat esti dispus sa cheltuiesti 3. Ce preferinte are dansa 4. etc
krossfire
30th October 2006, 14:21
Pot sa incerci un 'Banana Split Surprise'...
icynoangel
30th October 2006, 16:31
QUOTE(dumis @ Oct 30 2006, 14:05)
Inel (e special), cu diamant (e impresionant), perfect cut la diamant (e extraordinar). Dar scump dom'le scump, (... dincolo era mai ieftin...)
dumis
30th October 2006, 19:46
QUOTE(Zamolxel @ Oct 30 2006, 14:15)
Cateva detalii te rugam: 1. Varsta prietenei 2. Cat esti dispus sa cheltuiesti 3. Ce preferinte are dansa 4. etc
ms mult pentru idei da' de unde sa scot eu ferrari sau o trupa favorita pey :
1. face 16 ani 2. maxim 2 mil MAXIM 3. pey are multe (da' nu zice nici unul) 4. ma gandeam la o bratara sau lantzic de argint personalizat ...cu o inscriptzie ceva...
Zamo
30th October 2006, 20:00
QUOTE(dumis @ Oct 30 2006, 19:46)
ms mult pentru idei da' de unde sa scot eu ferrari sau o trupa favorita pey :
1. face 16 ani 2. maxim 2 mil MAXIM 3. pey are multe (da' nu zice nici unul) 4. ma gandeam la o bratara sau lantzic de argint personalizat ...cu o inscriptzie ceva...
Aaaaa... Pai atunci se simplifica treaba.
Un ghiozdan frumos pentru scoala. Iar daca-ti mai raman bani, un stilou si un penar.
baghiman
30th October 2006, 20:06
QUOTE(Zamolxel @ Oct 30 2006, 20:00)
Un ghiozdan frumos pentru scoala. Iar daca-ti mai raman bani, un stilou si un penar.
Dar toate sa fie personalizate cu poza ta.
zuppy
30th October 2006, 20:08
QUOTE(dumis @ Oct 30 2006, 19:46)
lantzic de argint personalizat ...cu o inscriptzie ceva...
de ce nu, eventual si niste flori, un tort din acela personalizat cu poza ei, etc etc... nu te gandi neaparat ca trebuie sa fie ceva scump. oricum, asteptam niste fete, poate au idei.
rashid
30th October 2006, 20:11
Eu zic sa-i dai banii
zuppy
30th October 2006, 20:13
materialist esti.
rox
30th October 2006, 20:21
QUOTE(zuppy @ Oct 30 2006, 20:08)
de ce nu, eventual si niste flori, un tort din acela personalizat cu poza ei, etc etc... nu te gandi neaparat ca trebuie sa fie ceva scump. oricum, asteptam niste fete, poate au idei.
that's the spirit...fetelor le plac lucrurile sentimentale..mai ales la 16 ani. chestii gen ursuleti, perne in forma de inimioara cu fetele voastre pe ele, tricouri cu mesaje gen "you're my boo", lumanari parfumate, sau orice chestie marunta care poate fi pastrata ca amintire si care sa fie legata de tine.....in banii pe care esti dispus sa-i investesti cauta-i ceva dragut si simplu, si pune-i alaturi un trandafir. la varsta asta n-are nevoie de inel cu diamante...o sa ai vreme mai tarziu sa cumperi si d-astea
QUOTE(rashid @ Oct 30 2006, 20:11)
Eu zic sa-i dai banii
BNG
30th October 2006, 20:21
QUOTE(zuppy @ Oct 30 2006, 20:13)
materialist esti.
Nu cred, doar s-a pus in pielea d'soarei si s-a gandit ce si-ar dori ea.
rashid
30th October 2006, 20:27
QUOTE(zuppy @ Oct 30 2006, 20:13)
materialist esti.
As prefera sa primesc de la cineva 2 milioane de lei de ziua mea decat lumanari parfumate (in valoare de 2 milioane lei) asa cum mi s-a intamplat anul acesta
Eh, era si gluma...
Dulciuri... multe multe multe multe multe multe multe multe multe multe multe multe multe ducliuri. Dar si rafinate, nu ciocolati aro si snaks-uri cu aroma de carnat.
Mie unul mi-ar place tare mult sa primesc multe dulciuri, si promit ca nu m-as opri din mancat pana nu m-ar durea foarte foarte rau burta...
Chiar, nu faci cinste cu un Toblerone daca tot ai bani?
BNG
30th October 2006, 20:28
QUOTE(rox @ Oct 30 2006, 20:21)
that's the spirit...fetelor le plac lucrurile sentimentale..mai ales la 16 ani. chestii gen ursuleti, perne in forma de inimioara cu fetele voastre pe ele, tricouri cu mesaje gen "you're my boo", lumanari parfumate, sau orice chestie marunta care poate fi pastrata ca amintire si care sa fie legata de tine.....in banii pe care esti dispus sa-i investesti cauta-i ceva dragut si simplu, si pune-i alaturi un trandafir. la varsta asta n-are nevoie de inel cu diamante...o sa ai vreme mai tarziu sa cumperi si d-astea
da da....nu prea mai sunt fete, chiar si la 16 ani asa modeste care sa-si mai doreasca ursuleti, pernute ci mai degraba parfumuri (scumpe normal nu orice) sa nu mai spun de bijuteri (si nu argint) iar lista poate continua la nesfarsit. nu spun ca nu le-ar placea cadourile simbolice, sentimentale insa daca ii oferi doar asta nu cred ca o sa fie foarte fericita.
zuppy
30th October 2006, 20:30
QUOTE(rashid @ Oct 30 2006, 20:27)
As prefera sa primesc de la cineva 2 milioane de lei de ziua mea decat lumanari parfumate (in valoare de 2 milioane lei) asa cum mi s-a intamplat anul acesta
banii se duc usor, banii se pot face si pe alta cale. cred ca vezi lucrurile prea simplu.
rashid
30th October 2006, 20:32
QUOTE(zuppy @ Oct 30 2006, 20:30)
banii se duc usor, banii se pot face si pe alta cale. cred ca vezi lucrurile prea simplu.
Bai, am precizat ca era o gluma... Ce puteam sa-i recomand? Un cadou se alege in functie de caracterul persoanei cui il oferi, nu poti gasi cadoul ideal universal, sa placa oricui indiferent de gusturi.
Inca o idee: un Dreamcatcher, arata super bine pe perete
dumis
30th October 2006, 20:43
QUOTE(Zamolxel @ Oct 30 2006, 20:00)
ironic si nu prea...eu vorbesc serios aici...what's the problem ?
QUOTE(rashid @ Oct 30 2006, 20:27)
Chiar, nu faci cinste cu un Toblerone daca tot ai bani?
pey aia 2 mil...presupun ca ii castig la softpedia jokin'
QUOTE(rox @ Oct 30 2006, 20:21)
imi place ideea...chestia e ca timpul trece...mai sunt 4 zile
crst_g
30th October 2006, 20:44
a, daca vorbesti asa serios de ce nu ii iei o rochie de seara?
la 16 ani ai putea sa ii iei un lantisor ceva, cercei, inel, (trecem peste faptul ca la varsta asta o relatie dureaza < 1, 2 luni si vei ramane cu paguba )
ia-i o cutie de bomboane, flori si ceva material(nu textil )...
dumis
30th October 2006, 20:54
QUOTE(crst_g @ Oct 30 2006, 20:44)
a, daca vorbesti asa serios de ce nu ii iei o rochie de seara?
la 16 ani ai putea sa ii iei un lantisor ceva, cercei, inel, (trecem peste faptul ca la varsta asta o relatie dureaza < 1, 2 luni si cei ramane cu paguba )
ia-i o cutie de bomboane, flori si ceva material(nu textil )...
crede-ma k nu dureaza <1,2 luni
Syncron
30th October 2006, 20:59
O cina romantica la un restaurant scump din Pitesti.
O calatorie la Predeal sau Bucuresti de o zi (in care sa va plimbati aiurea).
dumis
30th October 2006, 21:03
wow....interesant...dar totusi...
rox
30th October 2006, 21:13
QUOTE(Syncron @ Oct 30 2006, 20:59)
O cina romantica la un restaurant scump din Pitesti.
O calatorie la Predeal sau Bucuresti de o zi (in care sa va plimbati aiurea).