Privacy feature - blocare apel/sms primit de la un nr anume
Pagini: 1, 2

vodafone_ro

renunta la numar 1 luna si baga mesageria
iti iei si puncte
eu asa le fac cand ma streseaza cineva
Alexxfl
QUOTE(another_gxg @ Oct 31 2006, 18:35) *
uuuu
ai telefon 3g si ai si semnal acolo unde iti folosesti telefonu 3g si nu stii cum sa ne zici.

e un motorola c650 si n-a zbarnait niciodata ceva langa el rolleyes.gif, fie monitor, radio sau orice alt aparat biggrin.gif

sylwer
Sa va povestesc ce a facut un prieten ......

a dat nr te telefon pe forum
(nu zic ce forum dar daca vreti pot sa fac rost de adresa postului respectiv sa va delectati)

si toti care au vrut sa ajute au sunat la nr ala la ore supernepotrivite

asa ca ..... ce mai astepti

Da ne nr de telefon

Sa l sunam si noi
chitziman
QUOTE(sylwer @ Nov 1 2006, 12:04) *

(nu zic ce forum dar daca vreti pot sa fac rost de adresa postului respectiv sa va delectati)

Da ne nr de telefon

Sa l sunam si noi

da ma bag si eu coolspeak.gif
T-MoBiLeR
QUOTE(gsmatei @ Oct 30 2006, 11:01) *
Salut

Ma aflu intr-o situatie super enervanta : cineva ma hartuieste cu sms-uri si apeluri de la 2 nr de mobil (vodafone si zapp).

Imi puteti da niscava sfaturi pls :
1. exista vre-un telefon care are poate bloca/ignora apeluri/sms primite de la un nr anume? care sunt acelea?
2. exista o alta metoda de a "rezolva" astfel de situatii?

Hai mercic mult

In contractul de prestare servicii incheiat intre Vodafone si client este precizat ca utilizarea abuziva a numarului de telefon se sanctioneaza, chiar prin incetarea contractului daca nu ma insel. Tu pur si simplu raportezi o astfel de utilizare. Mi-e lene acum sa caut alineatul dar te invit pe tine sa o faci.
Reclama
gsmatei
QUOTE(sylwer @ Nov 1 2006, 13:04) *

Da ne nr de telefon

Sa l sunam si noi

pfaaaaa
cea mai buna/viabila idee/solutie de pana acum !!!
pt moment e liniste : nu a mai dat sms si nici nu a mai sunat dar in caz ca reincepe, demaram operatiunea wink.gif

"sanchiu man"

QUOTE(T-MoBiLeR @ Nov 1 2006, 21:10) *
In contractul de prestare servicii incheiat intre Vodafone si client este precizat ca utilizarea abuziva a numarului de telefon se sanctioneaza, chiar prin incetarea contractului daca nu ma insel. Tu pur si simplu raportezi o astfel de utilizare. Mi-e lene acum sa caut alineatul dar te invit pe tine sa o faci.

Hm.
Interesanta abordare.
Am precizat parca pe undeva mai sus ca am sunat la gigei(vodafone) sa cer/raportez acest gen de situatie ("utilizarea abuziva a numarului de telefon") dar m-au facut din vorbe ca sa zic asa.
Insa acum ca mi-ai dat acest hint am sa ma uit pe contract si daca gasesc ceva de genul asta SIGUR le mai dau un tel pt. ca la faze de genul asta imi vine un chef de scandallllll...

hai mercic
Tuliman
QUOTE(T-MoBiLeR @ Nov 1 2006, 20:10) *

Si cum stabileste operatorul ca este un abuz/hartuire si nu e de fapt o relatie pasionala, doi pusti care se bip-aie, sau similar? Se expune riscului de a fi dat in judecata de cel al carui numar il restrictioneaza, chiar pentru accesul la un singur numar, e suficient.

QUOTE(T-MoBiLeR @ Nov 1 2006, 20:10) *

Si cum stabileste operatorul ca este un abuz/hartuire si nu e de fapt o relatie pasionala, doi pusti care se bip-aie, sau similar? Se expune riscului de a fi dat in judecata de cel al carui numar il restrictioneaza, chiar pentru accesul la un singur numar, e suficient.
Ferike
QUOTE(gsmatei @ Oct 30 2006, 11:01) *
Salut

Ma aflu intr-o situatie super enervanta : cineva ma hartuieste cu sms-uri si apeluri de la 2 nr de mobil (vodafone si zapp).

1. exista vre-un telefon care are poate bloca/ignora apeluri/sms primite de la un nr anume? care sunt acelea?

Hai mercic mult

In ceea ce priveste apelurile telefonice, aceastea pot fi blocate in functie de tipul de telefon. Exista optiuna de a bara toate apelurile sau de a bara apelurile care nu vin de la un numar dintr-o lista pe care tu o alcatuiesti. Altfel spus, pentru un timp, iti poti face o lista de numere de la care poti si apelat...si doar acele apeluri le vei primi.
Ai si varianta de a schimba numarul de telefon.
In ceea ce priveste sms-urile nu cunosc.
claudelb
sau ca sa-l potolesti pe cel care te suna aiurea poti sa postezi pe diverse site-uri xxx o poza cu un el/ea si numarul de telefon al persoanei care te streseaza si o sa-si ia safteaua
Keffr3n

QUOTE(gsmatei @ Oct 30 2006, 12:01) [snapback]2045680[/snapback]
Salut

Hai mercic mult

tongue.gif.... da'mi mie numarul ei... poate iese de'o ciorba tongue.gif
Ignition
Nu va agitati sa rezolvati asa ceva cu operatorii de telefonie mobila.... daca nu aveti contracte importante pentru ei (adica zeci sau sute de mii de euro lunar). Pur si simplu sunteti neinsemnati la cat platiti pe luna.

Daca credeti ca politia o sa va rezove o astfel de problema....iar va pacaliti.
Rolul principal angajatilor Ministerului de Interne in Romania este de a ridica in mod periodic leafa, bonusuri, e.t.c. facand cat mai putine valuri cu putinta... majoritatea sunt exterm de incompententi ca pregatire, dar si fizic (destui grasi), in consecinta s-ar lega cu lantul de scaun ca sa nu il piarda.

In general solutiile care stau in puterea ta sunt raspunsul smile.gif

1. Varianta ieftina
- Software pe telefon de restrictionare a tuturor apelurilor cu nr. privat, precum si o lista de nr.
Gasesti soft pt. asa ceva pe telefoane Symbian.

Solutia 1 te poate proteja de un atac al unor pustani, caz intalnit frecvent la noi....insa nu si de "profesionosti"

Ce te faci in cazul in care primesti cateva zeci de mii de apeluri vocale de pe cateva sute sa mii de nr. de telefon diferite ? Nu credeti ca este posibil ? Se poate face asa ceva prin VoIP, ca un robot de broadcasting care livreaza un mesaj automat.
Cum mai banezi in lista telefonului tau cateva sute sau mii de nr. ? Ca sa le stii trebuie sa te sune macar o data de pe fiecare....sa-l introduci in telefon...e.t.c.
Pentru asta exista solutia 2.

Varianta 2:

- Numarul de telefon sau telefoane daca ai mai multe sunt directionate intr-un PBX VoIP, de unde apelul este trimis mai departe catre nr. de telefon secret al clientului (nr. pe care nu il da la nimeni).
Inainte sa fie retrimise apelurile pe nr. secret sunt filtrate dupa:
- callerID (clasic) cele care exista in lista acceptata
- restul pe baza de autentificare cu cod DTMF sau inregistrare vocala.

Chiar daca iti ajung in mesageria vocala cateva mii de mesaje, acestea pot fii acesate print-o pagina de web din Internet si sterse fara a fi ascultate, sau daca vrea neaparat...poate sa le si asculte smile.gif
clauktm
QUOTE (crisstian @ Oct 30 2006, 12:00) *
Prin mana mea au trecut mai multe tel, dar nu foarte performante.
Acum inainte da a investi intr-un tel scump si bun cu tot felul de optiuni vreau sa-i intreb pe cei care au asemenea telefoane urmatoarea chestie.
Dupa ce blocezi tel cu tot felul de optiuni oferite de tel incercati sa va sunati de pe un alt nr, dar cu anonimat si spuneti-mi si mie daca v-a blocat apelul telefonul. Ca sa nu-si dea banii omul inutil pe alt telefon.
Eu pe telefoanele pe care am incercat aproape orice fel de apel blocam, dar pe cele cu anonimat nu.

iti spun eu sigur ca samsung d 900i ( este slide )are optiunea de a bloca ce numere vrei tu sa nu te mai deranjeze ( lista refuzare) si adaugi acele numere si la mesaje ( blocare mesaje) si nu vei mai primi niciodata,am avut si stiu sigur ca merge, doar ca numar necunoscut nu respinge.
in schimb acum am samsung u800 soul ( clasic) si se poate activa sa respinga si apelurile necunoscute ( depinde de meniu cum va scrie,al meu are meniul in ro),am ramas putin uimita cand am constatat pentru ca nu ma asteptam
iar acum trebuie sa vad daca functioneaza si cu mesajele

sint foarte multumita de ambele telefoane samsung
tiborg
Blocare apeluri Samsung S5230 = Setari/Setari aplicatie/Apel/Toate apelurile/Respingere automata

Aici poti activa respingerea automata si adauga numerele de telefon pe care vrei sa le respingi.
Din pacate tot vei fi deranjat de mesajul "Aveti un apel pierdut".
Pe partea cealalta cel care apeleaza va auzi ca suna odata si apoi ton de ocupat/respins.

Instalare jocuri Samsung S5230 = Merg aproape toate jocurile Java (extensie .jar si .jad) Cautati jocuri care sunt pentru telefoane asemanatoare cu Samsung S5230 (ma refer la dimensiunea ecranului). Nu am gasit jocuri care sa foloseasca accelerometrul telefonului.
De instalat este foarte usor: se copie fisierele de pe PC (prin cablu USB sau prin Bluetooth) pe mobil, sa da "click" pe fisierul .jar, te intreaba "daca vrei.." si dupa aia gasesti jocul instalat in sectiunea "jocuri". Se dezinstaleaza prin stergere.

Teme = Samsung S5230 are 2 teme "default". NU merg alte teme instalate (asta conform si producatorului). Am google-it mult timp si am ajuns la aceeasi concluzie.

Wallpapers = Atentie!! Ptr Samsung S5230 (care are rezolutia 240x400) trebuie sa aveti 3 imagini lipite una langa alta (adica o imagine 720x400). Si asta pentru ca ecranul mobilului are 3 "desktopuri" care culiseaza stanga-dreapta. Cautati pe google "S5230 wallpaper creator". E un softulet care le face automat (ca sa nu va mai chinuiti in paint sau alte programe)

Vizionare filme = pentru impatimitii de filme pe mobil, vedeti ca pe CD-ul de la S5230 este softul mobilului si are acolo o optiune de convertire filme. Din pacate nu adauga si subtitrarea. Eu recomand sa cautati pe torente un soft de convertire cu care se poate adauga si subtitrarea, numai sa fiti atenti la setarile pe care le faceti (Video = bitrate mai mic de 700 //va recomand 512// si audio mai mic sau egal 128 Kbps)

Incarcare baterie = recomandarea producatorului (si testat de o prietena timp de 5 ani pe alt model samsung) este sa se incarce telefonul numai dupa ce se descarca complet (zero liniute), telefonul sa fie inchis in timpul incarcarii si de preferat incarcarea sa se faca pe parcusul intregii nopti (adica il pui la incarcat cand faci nani-nani).

Eu personal il incarc asa cum am zis, si in plus il inchid tot timpul noaptea cand dorm pentru ca alarma de trezire se activeaza chiar daca telefonul e inchis. In acest stil pe mine ma tine bateria 7 zile cu convorbiri si jucat sudoku pe el. Tin sa precizez ca aplicatiile media (muzica si filme) consuma foarte repede bateria. Vizionarea unui film consuma bateria aproape complet. (depinde si de lungimea filmului).
vatrai
IIti iei un tel cu simbyan si instalezi Handy Blacklist .
Iti poate bloca apelurile de la anumite numere de tel dar si de la cele cu identitate ascunsa
Fane
orice telefon destept cu sistem de operare symbian sau windows mobile permite asta. aplicatiile de genul asta se numesc blacklist. ii dau ton ocupat si ii ascund mesajele tipului fara ca telefonul sa te mai sune, fara ca sa se aprinda ecranul, si fara sa-ti mai afiseze apeluri sau mesaje ratate. poti vizualiza daca te-au mai sunat sau ti-au dat mesaje cei pe care i-ai "banat" doar daca intri in logoul aplicatiei. la un moment dat gasisem o aplicatie mai destepta care puteai sa o pui sa-i raspunda instantaneu la telefon respectivului si sa-i dea un mesaj inregistrat de tine in prealabil.
inside_spy
Dacă îți amintești cum se cheamă aplicația zi-mi și mie te rog.
maxx1nsane
Recomand M-Cleaner. Este unul dintre cele mai bune.
elisado
aplicatiile astea merg instalate la orice tel? a incercat cineva pe nokia ?
maxx1nsane
CITAT (elisado @ 28th February 2010, 00:54) *
aplicatiile astea merg instalate la orice tel? a incercat cineva pe nokia ?

Eu de nokia vorbeam. Symbianul este in mare parte pe nokia.

silvanu91
CITAT (hewlit @ 30th October 2006, 11:10) *
ai 2 solutii:

#1[] daca ai un telefon cu platforma symbian poti sa instalezi un program care iti respinge automat apelurile de l aun anumit nr fara sa te deranjeze. cu alte cuvinte programul ii inchide telefonul tipului/tipei fara ca tu sa stii.

#2[] suni la operatorul tau si ii spui ca te hartuieste un tip/tipa cu nr de tel (alea care te tot suna pe tine) si ei il vor telefona inapoi si il/o vor anunta ca daca continua sa te sune va fi dat/data in judecata ceea ce se va si intampla.
sau ei pot sa ii blocheze defionitiv accesul catre nr tau de telefon.

eu iti sugerez a doua solutie. e mult mai diplomata si nu te mai chinui cu alte programe si instalari + setari.

salut! am si eu o intrebare am ramase pe un telefon nokia c3 cateva numere blocate si nu ma lasa sa le sterg ce as putea face??dau sa le sterg si imi spune selectie incorecta:( daca ma puteti ajuta ms anticipat:)
Reclama
Bucura-te de ofertele speciale de la Porsche Finance Group Romania.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.