pareri laptop

ursano

as vrea sa ma ajutati daca se poate sa gasesc pe site-uri 2 laptopuri
primul, pret intre 5.000 si 6.500 ron, procesor core 2 duo, placa video dedicata, hp/toshiba/dell, 1 gb sau mai mult memorie ddr 2, 15 inch aprox, maxim 3 kg, peste 2 ore autonomie, preferabil ecran cu rezolutie f buna, preferabil sistem de operare xp si/sau office pro, bluetooth, wireless
al doilea, pret intre 5.000 si 9.000, la fel cu cel de mai sus, dar cu o placa video de top si rezolutie la fel; va fi folosit si pentru proiectare, autocad, etc.....

multumesc in avans tuturor. daca se poate sa-mi dati raspunsuri cat mai repede ar fi extraordinar, ptr ca e vorba de o problema de urgenta (maxim 48 ore)
mynameismada
parerea mea pt al doilea laptop care il cauti tu . vezi aici. si daca ai zis maxim 90 de mil, mai poti sa ii mai pui si inca 1 gb de ram...

TLGsoft
Pentru primul recomand HP nx9420: Centrino Duo T7400, 2.16GHz, 120GB, Ecran 17" WIDE, 1GB RAM, DVDRW, ATI Mobility Radeon 256MB, Bluetooth, Wireless LAN, XP Pro...
ursano
QUOTE(mynameismada @ Oct 25 2006, 20:15) *
parerea mea pt al doilea laptop care il cauti tu . vezi aici. si daca ai zis maxim 90 de mil, mai poti sa ii mai pui si inca 1 gb de ram...

maxim 3 kg totusi am spus. e f bun dar prea greu....
mynameismada
as alege oricand dell-ul pe care ti l-am aratat mai devreme fata de acer-ul asta chiar daca are 1 kg mai mult. Acer-ul asta indeplineste tot ce ai zis tu
ripper
Stii, acum chestia cu kg in plus sau in minus e un moft la ce ai spus ca vrei tu sa-ti cumperi!
Chestia este ca la acele configuratii nu se pot face notebook-uri low weight!
ursano
QUOTE(ripper @ Oct 26 2006, 22:33) *
Stii, acum chestia cu kg in plus sau in minus e un moft la ce ai spus ca vrei tu sa-ti cumperi!
Chestia este ca la acele configuratii nu se pot face notebook-uri low weight!

aveti dreptate cu 1 kg la laptopul cu placa grafica de top, dar nu si la prima varianta.
oricum, multumesc ptr sugestii, au cam fost insusite, dar, din pacate, cam putine variante.....
maine la 2 se ia hotararea dupa ce se mai primeste o oferta. daca mai puteti sugera ceva pana atunci, .... be my guest
inca o data, multumesc

mynameismada
@ursano Sper ca o sa ne spui ce ai luat si poate chiar sa faci un mic review biggrin.gif
ursano
QUOTE(mynameismada @ Oct 27 2006, 19:10) *
@ursano Sper ca o sa ne spui ce ai luat si poate chiar sa faci un mic review biggrin.gif

ce voi alege va pot spune cand se va lua hotararea finala. acum e in stand by pana luni la prima ora.
partea cu review .... mai greu ptr ca am facut alegerea ptr o firma cu care colaborez pe latura juridica (eu avand firma de consultanta juridica). ei nu aveau pe nimeni care sa se priceapa asa ca m-au rugat pe mine sa ma documentez si sa le dau verdicte. alegerea finala nu-mi apartine si nici nu o sa le folosesc. poate in timp imi vor da un feed - back despre alegerea pe care le-am facut-o.
inca o data insa, multam de ajutor
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.