Yo sunt nou pe aici. Dar ash cere totusi un raspuns urgent de la cineva, daca ma poate ajuta. Eu nu o sa mint sa spun "un prieten"..dap,...yo am condus fara permis. As vrea sa stiu ce ash putea pati, care e pedeapsa pe care ash putea-o primi. Deci am teminat scoala de shoferi, am dar un examen, pe care l-am picat la parcari..Am iesit intr-o noapte, pe la 2 shi ceva,dupa ce am baut o bere, cu un amic, sa exersez parcarile, shi nici nu am iesit bine din parcare shi m-a oprit, un "nene" politzai de la "politia comunitara"...am zis pana la urma, cand am vazut ca ma verifica, faptul ca nu am permis, apoi am fost dus la sectie.Ma rog, acum, povestea nu conteaza. Cam care au fost evenimentele...condus fara permis, o imbibatie alcoolica de 0.28 g/l. Fara accidente, sau alte probleme. Mentionez ca masina e proprietate, sau aproape(am cumparat-o de la tata, dar nu am facut nici un act pe ea, nici macar de vanzare-cumparare).Luand in considerare ca asta e prima abatere, unul din politzai, cel care m-a audiat, a spus ca am shanse ca in 6 luni sa ma pot bucura de posibilitatea inceperii scolii de shoferi.A mai spus ca pot lua de asemenea cam 1 an cu suspendare.Altul, a spus ca am shanse la un permis peste 5 ani. Acum vine intrebarea mea...Cam in cat timp pot sa incep scoala de shoferi? Shi, dak e prima abatere, adik prima mea problema cu politia, pot sa fac inchisoare, sau ramane cu suspendare???...SPER SA ISI FACA CINEVA TIMPm SA CITEASCA POVESTEA MEA, SHI SA IMI RASPUNDA INAITE SA AFLU HOTARAREA, ash vrea sa stiu la ce ma pot astepta..mersi...