vreau sa gasesc un site

betzy

mah ete ceva site unde se incarca o poza cu ceva fomeie naked si se incarca numa de jumate dupa care apare nush ce moima si incepe sa strige ... spooky rau de tat .. numa ca nu mai stiu siteu ... jtie cineva ????
zmeutz
QUOTE(betzy @ Oct 22 2006, 22:04) *
mah ete ceva site unde se incarca o poza cu ceva fomeie naked si se incarca numa de jumate dupa care apare nush ce moima si incepe sa strige ... spooky rau de tat .. numa ca nu mai stiu siteu ... jtie cineva ????

eu nu am inteles mai nimic din ce ai vrut sa zici...mai stai pe la orele de romana...ca ti-ar prinde bine confusedsmiley.png

Nigel
Vezi dacă te uiți prea mult la cretinii ăia de la Divertis? Începi să vorbești ca ei.
Dragos_Braila
si eu ma uitam la divertis ,si am ramas cu sechele ,de aceea am sa traduc ce a zis "inculaptul" (nici la orele de romana nu stau btw)

erau mai demult (ca is fumate fazele) niste secvente video care aratau o femeie cum se dezbraca ..sau ceva de genul si apoi aparea brusc in fata camerei o creatura urata si infioaratoare ..
DarkAngelBv
si eu primisem pe messenger acel link... insa asta a fost de mult... era ceva de genul www.<ceva>.<altceva>/blonda<bla bla> biggrin.gif stiu.. ati inteles tot... pacat ca am formatat PC-ul ca altfel aveam logurile de la yahoo messenger sad.gif
Oricum era super tare... se incarca tipa si apoi aparea ditamai monstrul care mai sii facea ca naiba coolspeak.gif
Takeshy
Site-uri cautate de retardati mintali (si analfabeti) care nu au altceva de facut decat sa sperie lumea. bandit.gif bash.gif death.gif

De mult am vrut sa injur pe unul care trimite asa ceva.
katsuchyo
QUOTE(Takeshy @ Oct 26 2006, 10:31) *
Site-uri cautate de retardati mintali (si analfabeti) care nu au altceva de facut decat sa sperie lumea. bandit.gif bash.gif death.gif

De mult am vrut sa injur pe unul care trimite asa ceva.

lol.gif .. na ca i'ai zis'o

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.