microcamera cu inregistrare

luc79

au aparut pe piata tot felul de microcamere video(care dau av la iesire si altele ptr pc care se conenteaza prin usb),si as vrea sa fac un minisistem care sa inregistreze informatia video redata de microcamera(eventual cu sunet).tot sistemul sa fie portabil.
ce idei aveti voi? ,care ar putea fi solutia incat sa nu folosesc casete video si alte chestii depasite
bugetul meu ptr asa ceva este de 300euro
ghostbuster
poate un mp4 player cu video-in si eventual modificat sa bagi pe el un hdd de laptop

whisper010
Cei care se ocupa cu filmari "discrete" de obicei folosesc camere minuscule cu lentile pinhole si ori au miniemitzatoare pe 1.8ghz sau 2.4 ghz (se gasesc in comert .exp:pt 1,8 ghz in camp vizual de 1km emitzatorul nu e mai mare ca un acumulator de nokia si ajunge la 3 mil) sau recordere de genul v8 walkman (astea sunt mai greu de gasit). Oricum, minicamerele le gasesti usor, eu am cumparat una in forma unui vizor de usa iar camera in sine (ccd-ul) are 5mm/5mm cu 1,6 mil. Si tot din comert am gasit emitzator/receptor 4 canale pe 2,4Ghz cu 700 mii . Mai nou am vazut ca multzi folosesc camere pe v8 sau dv cu ANALOG IN la inregistrare si minicamere pt scopul propus.
floraur
O solutie fara fire nu aveti? sa zicem pe un buget ceva mai mare... ma intereseaza si autonomia si dimensiunile ceva mai mici.

Care ar fi cele mai bune firme care vand asa ceva in Ro?
whisper010
QUOTE(floraur @ Oct 21 2006, 21:02) *
O solutie fara fire nu aveti? sa zicem pe un buget ceva mai mare... ma intereseaza si autonomia si dimensiunile ceva mai mici.

Care ar fi cele mai bune firme care vand asa ceva in Ro?

Potzi gasi microcamere aproape la orice dimensiune , cea mai mica pe care am vazut-o era intr-un pix si avea o autonomie de 2 h dar cu o raza de 30 m in camp vizual (adica nu bate 2 pereti cu armatura metalica) iar dupa receptor urma un v8 walkman.... gandeste-te ca in orice mod tot exista un mediu de inregistrare iar acesta ocupa volum.
pepe75ro
Eu am un SONY GV-D1000E .Ma intereseaza cum conectez o minicamera wireless, si care e aia, unde o gasesc.
Mersi anticipat !
mister_rf
La acest recorder ai o intrare video composite sau S-Video. Acolo se conecteaza receptorul camerei wireless.
Pentru diferite modele de camere wireless trebuie sa cauti pe net sau prin magazine. In Bucuresti sa gasesc si la unele din magazinele de componente electronice.

Charon
si topicul asta are iz de ilegalitate ninja.gif angel.gif bandit.gif mai bine ati cumpara o camera wireless de supraveghere (IP camera, am lucrat la servici cu asa ceva si sunt destul de mici) si va dati si o descafceti si incercati sa separati senzorul acela "care vede". wink.gif
pepe75ro
Multumesc frumos pentru explicatii !!!
rospy

QUOTE(luc79 @ Oct 21 2006, 10:40) [snapback]2014743[/snapback]
au aparut pe piata tot felul de microcamere video(care dau av la iesire si altele ptr pc care se conenteaza prin usb),si as vrea sa fac un minisistem care sa inregistreze informatia video redata de microcamera(eventual cu sunet).tot sistemul sa fie portabil.
ce idei aveti voi? ,care ar putea fi solutia incat sa nu folosesc casete video si alte chestii depasite
bugetul meu ptr asa ceva este de 300euro

salut,

iti pot oferi microcamere ascunse in nasture sau ochelari de soare cu mini DVR portabil.
poti citi mai multe despre ele pe www.rospy.ro
betamax3
QUOTE(rospy @ Jul 6 2007, 14:31) [snapback]3066346[/snapback]
salut,

iti pot oferi microcamere ascunse in nasture sau ochelari de soare cu mini DVR portabil.
poti citi mai multe despre ele pe www.rospy.ro

Interesante jucariile spionului roman si preturile bunicele. Daca te intereseaza o bataie de 300m sau peste, anunta-l pe mandea ! Acu' lucrez la una. Numai ca dimensiunile nu prea mai sunt de " camera ascunsa ", in special din cauza etajului final si a acumulatorului ( asta pe care o fac acum va fi montata pe masina, n-am avut restrictii de dimensiune ).
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.