CITAT (PuiutZ ;) @ 21st October 2006, 19:22)

referitor la On Plonge [ cel de pe malul marii, nu On Plonge Jr ] ai dreptate: serviciile ospataritelor sunt jalnice. vara asta am mers cu prietenul meu sa mancam pe terasa, afara, si a durat cam 30 de min pana a venit cineva sa ia comanda.
Dracu v-a pus!!!!
OnPlonge, in jegul ala..... Am trecut odata spre baie, pe langa usa de la bucatarie, unde fierbeau cu zgomot si clabuci hamsiile
Oribil......ulei maro, oale murdare, bucatari soiosi, un gardian rezemat de usa de la intrare care se scobea frenetic in nas. Si BUDA....brrr.... prosoape / servetele folosite care infunda chiuveta, cos de gunoi plin cu hartie igienica (care mai avea un pic si se urca pe mine!!!!).
Ciorba de burta, transparenta "cristal" in care inotau stingher fix trei felii din organul
care da si numele! Mujdei de usturoi= 1 ceasca de apa care a spalat castronul in care s-a preparat saptamana trecuta mujdeiul......
mai am exemple.
Despre After....toate bune!!
(daca ti place genul....si aici nu vreau sa comentez prea mult)
E liber la dans pe masa , bataie cu ba'etii de ba'eti si eventual dupa aia si cu badi'garzii
parti bune: se asculta pink floyd dupa aia guta si golden child (diversitate muzicala ).
ufff m-am mai destins si eu.....