Restaurante-bodegi din Constanta

claudiu.matei

Incep acest topic pentru ca ma enerveaza sa ma duc undeva sa ma simt bine, sa ma recreez si sa plec plin de draci. smile.gif Sunt locuri pe lumea asta unde se arunca bani aiurea. Aseara spre exemplu am fost in On Plonge sa beau un suc si sa mananc o pizza. Am iesit plin de miros de mancare pe mine, ospatara a venit si mia comunicat pretul verbal "va costa ......" eu am intrebat "suntem la piata cumva, nu trebuie sa imi aduceti un bon sa vad si eu cat ma costa pe mine si pe prietena mea" a venit cu bonul si mia zis "va costa mai mult acum, daca nu cereati bon era mai putin" costa cu 10.000 de lei in plus, de toata jena. Alta data am fost, desi nu stiu ce am cautat acolo, la AfterHours cu prietena mea si 2 amice deale ei unde patronul era beat si mai aveam putin sa ne luam cu el la bataie. Asta se intampla anul trecut, in fine daca aveti evenimente neplacute..... scrieti aici
PuiutZ ;)
referitor la On Plonge [ cel de pe malul marii, nu On Plonge Jr ] ai dreptate: serviciile ospataritelor sunt jalnice. vara asta am mers cu prietenul meu sa mancam pe terasa, afara, si a durat cam 30 de min pana a venit cineva sa ia comanda.

alibabu
CITAT (PuiutZ ;) @ 21st October 2006, 19:22) *
referitor la On Plonge [ cel de pe malul marii, nu On Plonge Jr ] ai dreptate: serviciile ospataritelor sunt jalnice. vara asta am mers cu prietenul meu sa mancam pe terasa, afara, si a durat cam 30 de min pana a venit cineva sa ia comanda.

Dracu v-a pus!!!! biggrin.gif OnPlonge, in jegul ala..... Am trecut odata spre baie, pe langa usa de la bucatarie, unde fierbeau cu zgomot si clabuci hamsiile biggrin.gif Oribil......ulei maro, oale murdare, bucatari soiosi, un gardian rezemat de usa de la intrare care se scobea frenetic in nas. Si BUDA....brrr.... prosoape / servetele folosite care infunda chiuveta, cos de gunoi plin cu hartie igienica (care mai avea un pic si se urca pe mine!!!!).
Ciorba de burta, transparenta "cristal" in care inotau stingher fix trei felii din organul biggrin.gif care da si numele! Mujdei de usturoi= 1 ceasca de apa care a spalat castronul in care s-a preparat saptamana trecuta mujdeiul......
mai am exemple.
Despre After....toate bune!! coolspeak.gif (daca ti place genul....si aici nu vreau sa comentez prea mult)
E liber la dans pe masa , bataie cu ba'etii de ba'eti si eventual dupa aia si cu badi'garzii death.gif
parti bune: se asculta pink floyd dupa aia guta si golden child (diversitate muzicala ).
ufff m-am mai destins si eu.....
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.