Vand laptop Toshiba Pentium 4 2.66GHz
Pagini: 1, 2, 3

dcg

Vand laptop Toshiba A25-S208
*High Performance Desktop replacement, *Assembled in Philippines *

*15 inches Active Matrix TFT XGA
* Intel Pentium 4 2.66GHz
(2667MHz, 533MHz FSB, 512MB L2 cache, SSE2, Northwood core)
*512MB DDRAM PC2700
*Video: Trident CyberBlade XP 32MB
*HDD: Toshiba 40GB Ultra-ATA100 S.M.A.R.T. OK
* DVD-CD-RW Teac
*WIRELESS LAN 802.11g (on / off button)
*LAN: Realtek Fast Ethernet 10/100
*Modem: Toshiba 56k V92
*Sound / Boxe: Harman Kardon wink.gif
*Touchpad
*3xUSB 2.0
*SD Card Reader
*2xPCMCIA
*TV-OUT S-video
*Iesire monitor extern - DSUB
*Paralel
*Headphones/Line-in/Mic jacks
*Microfon
*Kensington Security Port
*Alimentator Toshiba
*Baterie dubla Li-Ion 12 Cells 8400mAh *made in Japan* (!!!) wink.gif
*Licenta Windows XP Toshiba Corporation

Un laptop puternic, fabricat de un nume de referinta in domeniu, in foarte buna stare estetica (fara zgarieturi). Are multe de oferit: procesor capabil, boxe superbe Harman Kardon, wireless lan, tastatura excelenta, baterie mare capacitate, constructie de calitate si, nu in ultimul, rand un design atragator specific Toshiba.

Pret: 670EUR sau lei la cursul zilei
Tel: 0724.213.466
laurentcauia
La 500 euro gasesti cu video la 128, dvdrw, hdd la 60. E SCUMPPPP, mai lasa la pret!!

dcg
QUOTE(laurentcauia @ Oct 20 2006, 09:18) *
La 500 euro gasesti cu video la 128, dvdrw, hdd la 60. E SCUMPPPP, mai lasa la pret!!

Nu zau...atunci cumpara de unde gasesti si ignora-l pe asta. Eu stiu exact ce vad - un laptop bun in conditie foarte buna si - f important - aproape nefolosit (baterie uzura 4%) dubla capacitate. Majoritatea laptopurilor P4 pe care le-am vazut deja au uzura baterie 60% ceea ce se traduce prin 15 minute autonomie.
Oricum conforma logicii tale de fier laptop P4 cu 128mb video si DVDRW = 500EUR de unde rezulta ca un laptop ca al meu =300EUR de unde rezulta ca un sistem P4 2666MHz + monitor TFT = 150EUR de unde rezulta ca un sistem Duron = o cartela de metrou ... ceea ce nu se intampla. Daca ai alte opinii pastreaza-le pt. tine, urmatoarea interventie a ta in acest topic va fi urmata de un "report post" din partea mea. Aici e thread de vanzare nu de dat cu parerea.
laurentcauia
Merci, Bafta. la 150 cu crt este pe forum. Eu am oferit sub 500 daca nu ai inteles. Astea sunt preturile in magazine.
cumparatorul sa dea un pm dupa ce la luat.
dcg
laurentcauia, pai de ce nu ai spus asa? Primeai un raspuns - da au ba si cu asta basta...eu de unde era sa stiu ca imi faci o oferta de 500EUR din moment ce tu ai spus ca pentru suma se vand laptopuri mai cornute? wink.gif
laurentcauia
QUOTE(dcg @ Oct 20 2006, 11:11) *
laurentcauia, pai de ce nu ai spus asa? Primeai un raspuns - da au ba si cu asta basta...eu de unde era sa stiu ca imi faci o oferta de 500EUR din moment ce tu ai spus ca pentru suma se vand laptopuri mai cornute? wink.gif

Da, scuze, te-am invitat sa faci alta oferta, nu e ca la licitatie dar postul vroia sa zica daca mai poti lasa din pret. Nu intram sa postez aiurea asa.
dcg
Bun, de retinut: pe viitor astept oferte ferme pe PM (acolo puteti sa oferiti si 5 lei, nu-i bai). Pretul este negociabil. Bafta tuturor!

dcg
up...
dcg
http://laptopuridevanzare.blogspot.com/
Vlad01

dcq al meu tine tot 2 ore si ceva dupa 2 ani si 2 luni wink.gif
dcg
Si eu ma mir...are uzura doar 4% si mai e si dubla capacitate. E aproape o curiozitate, un laptop Pentium 4 care chiar are autonomie. Si nu e primul laptop P4 pe care-l evaluez wink.gif
dcg
up...
dcg
up...
dcg
up...
dcg
Pret nou: 650EUR.
dcg
up...
dcg
630EUR...
dcg
up...
dcg
Pret nou: 590EUR.
dcg
up...
dcg
up...
dcg
up...
dcg
up...
dcg
up...
dcg
up...
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.