mr_ionutzz
17th March 2008, 15:46
multumesc
bunescul
17th March 2008, 16:48
Salutare tutulor tovarasilor (cum spunea cineva)!
Vreau sa fac si eu un birou si nu vreau sa folosesc eurosuruburi (mi se par inestetice)
Am auzit de demontabili si as vrea sa-i folosesc. problema este ca nu am freza si nici nu vreau sa-mi cumpar!
Imi poate recomanda cineva niste demontabili care sa nu necesiote frezare ?
Si daca da au ei rezistenta necesara ? Sa nu ma pomenesc ca incepe sa imi scartie biroul.
Multumesc anticipat
vis-a-vis
17th March 2008, 16:56
Tipli+aracet
bunescul
17th March 2008, 17:01
QUOTE (vis-a-vis @ Mar 17 2008, 16:56)

Tipli+aracet
ce sunt tipli ?
Am vazut la sea niste ' demontabili trapezoidal cu surub
vis-a-vis
17th March 2008, 17:13
bunescul
17th March 2008, 17:16
Multumesc !
Si crezi ca ar tine astia (cepi)
Blatul o sa fie de 25 mm iar restul de 18 mm?
Florin I
17th March 2008, 18:25
QUOTE (mariusneh @ Mar 16 2008, 15:47)

L-am dezinstalat si reinstalat fara sa umblu la Windows.
Woody 2.00.36Bafta!
multumesc mariusneh. l-am descarcat si am inceput sa traduc la el.E OK!
.lanseaza in lucru dupa fiecare replace de woody_eng. La cealalta versiune imi cerea in rusa serial si acolo ramanea. Multumesc si o seara buna.
QUOTE (mr_ionutzz @ Mar 16 2008, 22:54)

am urcat si vesiunea 124
Cu multumiri Mr Ionutzz. Am inceput deja sa-l descarc. Tu si altii sunteti ca o mina de aur ptr altii ca mine.
Berti
17th March 2008, 20:09
QUOTE (bunescul @ Mar 17 2008, 17:16)

Multumesc !
Si crezi ca ar tine astia (cepi)
Pai mobila din restu casei tine?
irrational
18th March 2008, 12:09
Salutare tuturor,
fac mobila cam de un an de zile, am capatat ceva experienta dar am o problema pe care n-am rezolvat-o cum trebuie in tot acest timp. Cand dau gauri strapunse in piesa de pal, de exemplu pt eurosuruburi cu burghiul de 7 de f multe ori pe partea opusa mi se strica melamina, asta chiar si cand burghiul este nou. Am incercat sa pun o placa de lemn sau pal nemelaminat dedesupt si asta mai diminueaza efectul, am incercat deasemenea sa dau gaurile fara sa apas prea tare pe bormasina dar asta presupune mult timp pierdut si nici asa nu am garantia ca rezolv situatia. Chiar daca inflorirea de pe partea opusa nu se vede , atunci cand te duci cu mobila demontata la client "nu da bine".
va multumesc de pe acum pt ajutor
toate cele bune.
vis-a-vis
18th March 2008, 12:59
Eu le dau direct in ambele piese, se aseaza mai bine si faci economie de timp
Berti
18th March 2008, 14:58
QUOTE (irrational @ Mar 18 2008, 12:09)

... de f multe ori pe partea opusa mi se strica melamina, asta chiar si cand burghiul este nou.
Da' cu burghie pentru gauri strapunse ai incercat?
mr_ionutzz
19th March 2008, 10:04
eu as merge pe eurosuruburi de 5x 50 gaura cu burghiu de 3.5 mm- sunt mai finute , parerea mea.
mr_ionutzz
20th March 2008, 12:12
am o rugaminte la cei care au downloadat woody ver 124 sa shareze folderul "Report" din c pr fil intear woody script sunt la munca si nu il am aici
Veronica
20th March 2008, 16:34
QUOTE (mr_ionutzz @ Mar 20 2008, 12:12)

am o rugaminte la cei care au downloadat woody ver 124 sa shareze folderul "Report" din c pr fil intear woody script sunt la munca si nu il am aici
cred ca functioneaza:http://rapidshare.com/files/100979834/Report.zip.html
mr_ionutzz
20th March 2008, 18:23
MULTUMESC
mr_ionutzz
20th March 2008, 20:31
UN TUTORIAL VIDEO PTRU CEI CE VOR SA INVETE WOODY .. ( scuze orto )
si odata cu asta un sfat pentru cei care vor sa invete proiectare in woody lucrati organizat !!! altfel o sa obositi si nici nu o sa va iasa etapele de lucru le-am specificat in primele tutoriale. Bafta. si astept si eu un filmulet de la cineva, cum proiectati voi . Sunt tare curios poate mai sunt si alte stiluri . Eu am cautat tot timpul pe net sa vad si eu un tutorial facut de cineva nu de aia de la intear , si nici ca am gasit. So... fruntea sus si bagati ca vine Europa peste noi si noi tot la creion si hartie ramanem daca nu ne miscam. Spor
mariusneh
21st March 2008, 21:23
QUOTE (mr_ionutzz @ Mar 20 2008, 20:31)

si odata cu asta un sfat pentru cei care vor sa invete proiectare in woody lucrati organizat !!! altfel o sa obositi si nici nu o sa va iasa etapele de lucru le-am specificat in primele tutoriale. Bafta. si astept si eu un filmulet de la cineva, cum proiectati voi . Sunt tare curios poate mai sunt si alte stiluri . Eu am cautat tot timpul pe net sa vad si eu un tutorial facut de cineva nu de aia de la intear , si nici ca am gasit. So... fruntea sus si bagati ca vine Europa peste noi si noi tot la creion si hartie ramanem daca nu ne miscam. Spor
Doar 22 de downloduri la tutorialul tau pana acum. Ma asteptam la o comunitate mai mare de "ciocanitori". Tutorialul este fabulos. L-am vizionat fara intrerupere cu gura cascata.
Nu numai ca m-ai convins de aptitudinile lui Woody dar m-ai si extaziat. Deocamdata am sa incerc sa reproduc cu fidelitate tutorialul tau. Sunt convins ca o sa intampin probleme asa ca o sa te mai sacai.
Sa ne traiesti mr_ionutzz si putere de munca.
Florin I
22nd March 2008, 12:13
QUOTE (mr_ionutzz @ Mar 20 2008, 20:31)

Super tari toate tutorialele
. Nu as fi crezut ca woody poate face atatea. M-ai lamurit si vreau sa-ti spun ca toata saptamana numai la el am lucrat. Greu merg cu traducerea. Sincer, ma orientez dupa ferestrele din tutorialele tale si intru sa fac modificarile in woody_eng. E greu, mai ales ptr. mine care nu am facut nici macar o ora de engleza. Multumesc pentru sprijinul dat si o zi cu spor iti doresc.
bunescul
22nd March 2008, 13:06
Am cumparat cepuri si am primit gratuit si un spiral ptr lemn.
Am incercat o proba , dar gaura pe care o da spiralul este putin mai mare decat cepul. Este normal ?
Spatiul care ramane este pentru aracet ?
Ce solutie ar trebuii sa iau ? aracet sau altceva?
Multumesc !!
angajatul
22nd March 2008, 19:34
da.....defapt cepul e mai mic....ca burghiul are dimensiune standard
.....
da....aracet
bunescul
23rd March 2008, 13:42
QUOTE (angajatul @ Mar 22 2008, 19:34)

da.....defapt cepul e mai mic....ca burghiul are dimensiune standard

.....
da....aracet
Multumesc !
Si cam cate cepuri sa folosesc pe metru liniar?
sau din cat in cat se pun cepii pentru o prindere buna?
mr_ionutzz
23rd March 2008, 20:31
QUOTE (bunescul @ Mar 23 2008, 11:42)

Multumesc !
Si cam cate cepuri sa folosesc pe metru liniar?
sau din cat in cat se pun cepii pentru o prindere buna?
pune si tu din 300 in 300 :)pe capete lasi 50 mm
radu87
23rd March 2008, 21:14
care e diferenta intre masina de gaurit si ciocan rotopercutor? am inteles ca amandou fac gauri si din cate am inteles ciocanu face sin beton...dar care e diferenta?..sunt principii de functionare diferite?
kiphtea69
23rd March 2008, 22:36
Imi cer scuze daca postez in locul gresit, dar imi puteti recomanda si mie o firma ce imi poate realiza pe comanda niste mobila pentru o garsoniera la preturi rezonabile si executie buna ? Inca o data scuzele mele daca nu am postat unde trebuie.
bunescul
23rd March 2008, 22:42
QUOTE (radu87 @ Mar 23 2008, 21:14)

care e diferenta intre masina de gaurit si ciocan rotopercutor? am inteles ca amandou fac gauri si din cate am inteles ciocanu face sin beton...dar care e diferenta?..sunt principii de functionare diferite?
Masina de gaurit este pentru gaurit metal lemn etc
Ciocanul rotopercutor este si masina de gaurit si pori da cu ea gaura in beton (cu spiralul adecvat)
Depinde pentru ce iti trebuie !
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.