vis-a-vis
7th March 2008, 17:23
Cea mai buna metoda e sa-l aplici direct si alta, sa intri cam in jumate din grosimea PAL-ului, sa iei cu circularul din margine, cam 4-5 milimetri (cat sa intre PFL-ul). PFL-ul il introduci in dreptunghiul rezultat.
Daca faci canale, ori sunt prea inguste ori prea largi fata de PFL, si nu se incheaga corpul, pentru ca se deformeaza mereu sub forma de paralelogram. Plus de asta, corpurile suspendate nu se aseaza bine pe perete si pierzi din spatiul interior, cativa centimetri.
ioncreion
7th March 2008, 17:48
Multumesc vis-a-vis ,cum zici u pfl ul il introduc in dreptunghiul rezultat din taierea cu circularul dar apoi cum asez corpul pe perete daca nu am distanta necesara intre zid si spatele corpului(adica pfl ul) pt a aplica acel mecanism de prindere intre corp si perete?
vis-a-vis
7th March 2008, 18:20
Pai se pun coltare, alea vin pe dinauntru.
soundman
7th March 2008, 20:45
iar probleme cu plan IQ. am observat ca dupa ce imi optimizeaza si-mi face planurile de debitare, nu se gasesc toate bucatile pe plan. de exemplu pt o bucata la care i-am dat sa mi-o taie in 6 exemplare, mi-a facut doar 3, si s-a intamplat pt mai multe joburi diferite. iar la alte joburi a fost totulok. si am panels bagate destule pe stoc.
mr_ionutzz
7th March 2008, 21:24
QUOTE (soundman @ Mar 7 2008, 18:45)

iar probleme cu plan IQ. am observat ca dupa ce imi optimizeaza si-mi face planurile de debitare, nu se gasesc toate bucatile pe plan. de exemplu pt o bucata la care i-am dat sa mi-o taie in 6 exemplare, mi-a facut doar 3, si s-a intamplat pt mai multe joburi diferite. iar la alte joburi a fost totulok. si am panels bagate destule pe stoc.
nu sunt probleme trebuie doar sa fii atent la urmatoarele detalii
ioncreion
8th March 2008, 00:35
vis a vis daca nu te superi poti sa mi tr si mie o poza cu aceste coltare sa mi dau putin seama ( aici pe unde sint nu am auzit sau vazut asa ceva)
Multumesc
soundman
8th March 2008, 07:14
QUOTE (mr_ionutzz @ Mar 7 2008, 22:24)

nu sunt probleme trebuie doar sa fii atent la urmatoarele detalii
okay, am vazut ca apar mai putine layouturi decat panels, dar cum pot sa fac sa scap de chestia asta?
roxmob
8th March 2008, 08:25
QUOTE (vis-a-vis @ Mar 7 2008, 18:23)

, sa intri cam in jumate din grosimea PAL-ului, sa iei cu circularul din margine, cam 4-5 milimetri (cat sa intre PFL-ul).
ma...tu cu circularul faci canalul ala?, sau cu freza?
mr_ionutzz
8th March 2008, 11:17
QUOTE (soundman @ Mar 8 2008, 05:14)

okay, am vazut ca apar mai putine layouturi decat panels, dar cum pot sa fac sa scap de chestia asta?
nu ai cum
trebuie sa fii atent daca sunt 2 diagrame de taiere identice programul nu le afifeaza pe ambele iti arata doar una dar specifica in dreapta sus la panels numarul
vis-a-vis
8th March 2008, 12:11
QUOTE (roxmob @ Mar 8 2008, 08:25)

ma...tu cu circularul faci canalul ala?, sau cu freza?

Pai n-am freza si cu circularul oricum le fac mai repede 
Scot panza maxim 10 mm si merg invers, inspre spate, ca un incizor.
ioncreion
8th March 2008, 14:28
vis a vis daca nu te superi poti sa mi tr si mie o poza cu aceste coltare sa mi dau putin seama ( aici pe unde sint nu am auzit sau vazut asa ceva) Multumesc
vis-a-vis
8th March 2008, 14:36
N-am poze, ca le puneam si nu merge nici situ lu' sea, ca erau acolo.
MoFoLiNuX
8th March 2008, 15:07
salut am nevoie pentru cineva de Optim Cut Pro 1.0, ma puteti ajuta va rog? poate va ofer si eu ceva interesant 
multumesc mult id: m_0_f_o
ioncreion
8th March 2008, 21:22
Multumesc f mult pt raspuns si atentie Dle vis a vis , . Am gasit ceea ce cautam eu dar nu cred ca voi gasi pe aici prin uk asa ceva. Va multumesc si , ma scuzati dar cred ca voi mai bizzziiii( stresa). LA MULTI ANI tuturor femeilor.
Berti
8th March 2008, 22:47
Ioane, Vis-a-vis cred ca se refera la alea cu mascare!
vis-a-vis
8th March 2008, 23:52
Cele mai destepte sunt astea reglabile pe sina, mai ales cand ai faianta pana la jumatate si ramane un spatiu in spate, care de cele mai multe ori e denivelat ca toti dracii.

Berti
9th March 2008, 00:06
Recunosc ca sistemu asta de suspendare e foarte eficient, dar face parte din categoria "Misto, da' nu mi-as pune".
Pur si simplu nu ma simt bine cand stiu corpurile suspendate doar in niste carlige... adica nu-s "anti logica de femeie" (asa cum imi place mie sa proiectez), daca gospodinei ii vine ideea sa se suie pe blat si sa se tina de corpuri in timp ce sterge prafu p-acolo, n-o vad prea bine.
vis-a-vis
9th March 2008, 00:09
Asa e!
soundman
9th March 2008, 08:04
QUOTE (mr_ionutzz @ Mar 8 2008, 12:17)

nu ai cum
trebuie sa fii atent daca sunt 2 diagrame de taiere identice programul nu le afifeaza pe ambele iti arata doar una dar specifica in dreapta sus la panels numarul
okay, acum are logica
merci
Veronica
9th March 2008, 10:47
QUOTE (mr_ionutzz @ Feb 23 2008, 15:23)

daca aveti intrebari in ceea ce priveste proiectarea in woody o sa fac niste tutoriale in limita timpului disponibil bineinteles
cu varianta in lb romana nu pot sa va ajut am pierdut multe nopti la traducere dar va pot ajuta cu un soft de traducere asta daca nu aveti voi.
dar trebuie sa stiti ca acel soft nu poate traduce tot ce e in woody ,el traduce doar interfata programului baza de date si fisierele html trebuiesc traduse separat
Mr ionutzz poti sa-mi unde se afla baza de date in woody, sa incerc o traducere?
angajatul
9th March 2008, 13:06
mr_ionutzz
10th March 2008, 16:50
QUOTE (Veronica @ Mar 9 2008, 09:47)

Mr ionutzz poti sa-mi unde se afla baza de date in woody, sa incerc o traducere?
c/ progr files/ intear ltd/ woody/ db
materialele din bza de date se pot traduce ca atare direct din setari materiale . titlurile si sunbtitlurile am pus pe share un tutorial
Florin I
10th March 2008, 17:04
Buna seara tuturor! Sunt un fidel zilnic cititor al acestor discutii purtate de voi aici inca
din anul 2006 si nu pot altceva decat sa va multumesc pentru rabdarea si bunavointa cu care ati
raspuns celor neinitiati ca si mine in tot ce inseamna tainele realizarii de mobilier. Am invatat
din acest forum timp de cateva luni citind tot din scoarta in scoarta, dupa care mi-am luat
inima in dinti sa lucrez ceva pentru camera copiilor mei si pot spune ca am si reusit cat de cat.
Am destul de multe emotii acum cand va scriu si sincer nu am crezut ca o sa am curajul asta.
Va multumesc inca odata tuturor celor care de atatia ani isi impartasesc cunostintele cu noi,
care, ca si mine poate nu au inca acel curaj de a intreba cate ceva de teama de a nu fi
ridiculizati. O seara buna tuturor.
angajatul
10th March 2008, 17:23
@Florin I - grupul producatorilor de mobila activi pe acest topic iti multumeste
Veronica
10th March 2008, 23:16
QUOTE (mr_ionutzz @ Mar 10 2008, 16:50)

c/ progr files/ intear ltd/ woody/ db
materialele din bza de date se pot traduce ca atare direct din setari materiale . titlurile si sunbtitlurile am pus pe share un tutorial
Multumesc pentru raspuns Mr Ionutzz.Cu materialele din baza de date ,titlurile si subtitlurile m-am prins.
Dar cu continutul d/prog files/intear ltd/woody/db, unde cred ca se afla comenzile NU.
Poti detalia putin.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.