Firma de mobila
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120

1stploter

QUOTE(ionica222 @ Aug 21 2007, 15:55) *
Salut interesant subiect si ma bucur ca exista lume interesata sa-si faca singuri mobila.
Am si eu o intrebare cam cat m-ar costa sa-mi fac un atelier de mobila estimativ si daca este cine va interesat sa facem o colaborare eu sunt dispus.
Am in jur de 5000 de euro pe care vreau sa-i investesc in atelier si am si terenul disponibil pentru a construi un mic atelier.
Cine este interesat ma poate contacta pe adresa de e-mail george_buruiana@yahoo.com sau id de mess ysse_miaky2002.

Ai trecut de la "cuafor" la atelier de mobila?
Urmatoarea incercare care e?
boooo
angajatu tata de ieri m-am inscris "iarasi" din motiv ca am pierdut parola...poveste lunga.... tongue.gif .Cat despre menghina aia...o fi ea practica dar daca te gandesti ca iti ia"probabil" 2 minute sa o strangi...si sa pozitionezi palurile..in fine....Eu unul intai gauresc cu spiral de 5.5 apoi cu o singura mana ma descurc sa insurubez holzsuruburile 35x50 si cu cealalta sa tin palurile in pozitie, plus ca spunea cineva ptr reglaje minore s-a inventat ciocanul de cauciuc.. wink.gif
cum ramane cu acele poze.....posteaza cineva sau cel putin invatati-ma si pe mine sa uploadez ca nu stiu cum.... huh.gif

Berti
Daca erai meserias in domeniul asta, cu 5000 puteai s-o pui de-un mic atelier de garaj utilat la un nivel acceptabil, dar dupa cum ai pus intrebarea tu vrei doar sa sari cu malaiu si altu sa lucre! NU prea cred ca gasesti pe cineva interesat...

Iar referitor la constructie, banii aia poate iti ajung de-un garaj mai chipes! Ca de atelier nu poate fi vorba, doar instalrea curetului trifazic sare de 1000 de coco! De proiect si autorizatii sa nu mai povestim!

Oricum eu iti urez multa bafta!
costinbest
Toate bune si frumoase insa sa-ti faci firma te mai costa vreo mie de euroi. Ai nevoie de angajati, proiectanti, masini, bani pentu marfa (sa ai pe stoc feronerie ca sa nu alergi de nebun dupa ea de la o comanda la alta), etc. Si sa vedem ce comenzi o sa ai proaspat lansat intr-o piata dominata de sute de firme de mobila.
Nu e chiar asa de usor.
ionica222
Sal da de la cuafor am sarit la mobila este o iedeie pe care o am de ceva timp.
Cuaforul lam facut si merge binee dar nu cred ca este o problema daca vreau sa incerc si altceva.
Si in primul rand nu vreau doar sa pun bani la bataie si vreau sa particip si eu la munca fizica nu ma feresc de asa ceva.
Sa construiesti un atelier mai mult de 1500 de euro nu costa doar atelierul in sine fara utilaje si cand am spus ca vreau sa ma asociez asta inseamna ca si persoana respectiva va veni cu ceva banuti si va lucra cot la cot cu mine, angajatii cati or fi ei 2-3 la nr.
Si in al 2 lea rand stiu cat costa instalarea curentului si de aprobari nu este bai aici am un atoo.
Eu vreau sa construiesc atelierul in cartierul de vile din comuna Berceni acolo unde am achizitionat de curand un teren.
Dar toate la timpul lor.
Si in al 3 lea rand firma este facuta toar numele trebuie schimbat si domeniul trebuie activat.
Poate asa ai o alta parere.
vis-a-vis
Sincer, eu unul nu m-as asocia cu tine. Esti tipul de om care le incearca pe toate si nu-i iese nimic, care vrea sa iasa in evidenta, dar doar reuseste sa isi accentueaze defectele.
In meseria asta munca bruta e mai putin importanta, poate doar cand vine balotul de PAL si cand se manevreaza piesele sau corpurile, restul e matematica, geometrie si indemanare.
Sunt sceptic in privinta abilitatilor tale din acest punct de vedere...
Berti
QUOTE(ionica222 @ Aug 21 2007, 18:07) *
Sa construiesti un atelier mai mult de 1500 de euro nu costa doar atelierul in sine fara utilaje...

No, ala da atelier! huh.gif Cum dracu construiesti tu un atelier cu 4500 RON? Ai putea sa ne spui cam la ce suprata te-ai gandit?

Si in al 2 lea rand stiu cat costa instalarea curentului si de aprobari nu este bai aici am un atoo.

"Atoo" poti avea, desi nu stiu ce-i ala tongue.gif , da' taxele de instalare la Electrica tot trebuiesc platite! Tabloul tot trebuie cumparat, etc...

Eu vreau sa construiesc atelierul in cartierul de vile din comuna Berceni acolo unde am achizitionat de curand un teren.
Dar toate la timpul lor.

Si crezi ca-ti elibereaza cineva autorizatie de functionare pentru un atelier situat intre vile?

angajatul
QUOTE(boooo @ Aug 21 2007, 17:20) *
.Eu unul intai gauresc cu spiral de 5.5 apoi cu o singura mana ma descurc sa insurubez holzsuruburile 35x50 si cu cealalta sa tin palurile in pozitie,

daca folosesti confirmatoare.....atunci se mai complica treaba....

oricum, eu nu am luat-o pentru pal.....eu o folosesc la altceva......dar am postat pozele pentru ca se tot discutase pe tema asta
roxmob
Sal da de la cuafor am sarit la mobila este o iedeie pe care o am de ceva timp.
Cuaforul lam facut si merge binee dar nu cred ca este o problema daca vreau sa incerc si altceva.
Si in primul rand nu vreau doar sa pun bani la bataie si vreau sa particip si eu la munca fizica nu ma feresc de asa ceva.
Sa construiesti un atelier mai mult de 1500 de euro nu costa doar atelierul in sine fara utilaje si cand am spus ca vreau sa ma asociez asta inseamna ca si persoana respectiva va veni cu ceva banuti si va lucra cot la cot cu mine, angajatii cati or fi ei 2-3 la nr.
Dar toate la timpul lor.
Si in al 3 lea rand firma este facuta toar numele trebuie schimbat si domeniul trebuie activat.
Poate asa ai o alta parere.

1500 euro...zau daca te inteleg din ce vrei sa faci acel cotet, ca in nici un caz cuvintul atelier nu ii va fi potrivit dupa cum va arata, dupa suma asta bagata in ea! wink.gif
boooo

sa mor io dak nu dau o bere celui care ma invata sa uploadez poze!!! biggrin.gif
boooo
http://i15.tinypic.com/6453b4p.jpg
boooo
boooo
hai ca am reusit singurelll tongue.gif cum va rugam:postati si voi propriile lucrari ptr a face schimb de idei si sa ne criticam, cum ne place noua romanilor!! asadar sariti pe mine!!! laugh.gif

1. patutz copii cu fata culisanta

2 bucatarie

3. camera tineret cot

sunt doar o parte din ceea ce am facut in garajul meu inchiriat si vai de mama lui cu scule..as zice eu minime...ast sa vad si "operele" dvs cu mare interes ....ciao wink.gif
roxmob
@boooo, vezi ca sunt coltare pentru antipicur, am vazut ca nu ai pus, si unde se aduna la colt...e chiar inestetic tongue.gif asta ti-o spun ca sa sti pe viitor!
ionica222
[b]Ma baieti cum sa va spun eu mai pe sleau voi nu sunteti buni de facut ceva cu voi va inteleg voua va place sa vorbiti toata ziua si sa crede-ti ca dati sfaturi bune.Nu ai cum sa ma caracterizezi tu pe mine vis-a-vis nu ma cunosti si nu sti ce pot face.Eu am postat o ideie si inca nu am primit niciun raspuns care sa-mi placa. voi va dati mari cunascatori dar cand este vorba sa va apucati de treaba hopa o dam in bara parerea mea, nu vreau sa ma cert cu nimeni dar daca nu cunosteti o persoana nu va mai dati cu parerea pastratile pentru voi.
Haide sa o luam cu inceputul eu am multeee relati deci nu este problema de nicio aprobare unde am terenul nu este nicio problema de curent si cand am spus ca 1500 euro costa sa faci atelierul inseamna ca ma bazez pe ceva nu vorbesc doar asa sa ma aflu in treaba.Fratele meu are firma de constructii deci nu cred ca este o problema de constructie al 2 lea[ fratior are firma de siteuri si de publicitate asa ca de relati nu duc lipsa si majoritatea din Comuna berceni sunt prieteni si cunostinte care deabea asteapta sa le fac cate ceva.Asta doar pentru inceput nu va pot da toate detalili pe net asa ca cine vrea sa faca ceva cu mine mai intai vrb si dupa aceia analizam daca se poate face ceva sau nu.Si vis-a-vis nu ai de unde sa sti ce ma duce capul am lucrat 4 ani in afara in constructi de lux nu pe santier asa ca stiu cu ce se manaca matematica, geometrie si indemanarea ok..
/b]
boooo
QUOTE(roxmob @ Aug 22 2007, 15:04) *
@boooo, vezi ca sunt coltare pentru antipicur, am vazut ca nu ai pus, si unde se aduna la colt...e chiar inestetic tongue.gif asta ti-o spun ca sa sti pe viitor!

nu inteleg , despre ce coltare vb??
roxmob
QUOTE(boooo @ Aug 22 2007, 16:35) *
nu inteleg , despre ce coltare vb??

Sunt coltare de interior si coltare de exterior, ma refer la colt interior si colt exterior...si mai sunt si capete stinga/dreapta, iti pun doua poze sa vezi cum arata! rolleyes.gif
vis-a-vis
QUOTE(ionica222 @ Aug 22 2007, 15:35) *
[b]Ma baieti cum sa va spun eu mai pe sleau voi nu sunteti buni de facut ceva cu voi va inteleg voua va place sa vorbiti toata ziua si sa crede-ti ca dati sfaturi bune.Nu ai cum sa ma caracterizezi tu pe mine vis-a-vis nu ma cunosti si nu sti ce pot face.Eu am postat o ideie si inca nu am primit niciun raspuns care sa-mi placa. voi va dati mari cunascatori dar cand este vorba sa va apucati de treaba hopa o dam in bara parerea mea, nu vreau sa ma cert cu nimeni dar daca nu cunosteti o persoana nu va mai dati cu parerea pastratile pentru voi.
Haide sa o luam cu inceputul eu am multeee relati deci nu este problema de nicio aprobare unde am terenul nu este nicio problema de curent si cand am spus ca 1500 euro costa sa faci atelierul inseamna ca ma bazez pe ceva nu vorbesc doar asa sa ma aflu in treaba.Fratele meu are firma de constructii deci nu cred ca este o problema de constructie al 2 lea[ fratior are firma de siteuri si de publicitate asa ca de relati nu duc lipsa si majoritatea din Comuna berceni sunt prieteni si cunostinte care deabea asteapta sa le fac cate ceva.Asta doar pentru inceput nu va pot da toate detalili pe net asa ca cine vrea sa faca ceva cu mine mai intai vrb si dupa aceia analizam daca se poate face ceva sau nu.Si vis-a-vis nu ai de unde sa sti ce ma duce capul am lucrat 4 ani in afara in constructi de lux nu pe santier asa ca stiu cu ce se manaca matematica, geometrie si indemanarea ok..
/b]

Daca erai asa bazat, nu cautai asociati pe net... te cautau ei.
Cat despre munca, se vede ca ea a inlocuit anii de scoala... si daca le ai cu matematica, la fel cum le ai cu scrisul... m-am lamurit (nu ca eram ne...)

Asa ca... ia calu' meu si du-te...
boooo
mda..mc roxmob dar nu necunoasterea accesoriilor de mobila este problema mea ci bugetul biggrin.gif fac mobila la comanda si dak proprietarul s-a zgarcit cu mine....m-am razbunat.. laugh.gif
angajatul
QUOTE(boooo @ Aug 22 2007, 17:55) *
mda..mc roxmob dar nu necunoasterea accesoriilor de mobila este problema mea ci bugetul biggrin.gif fac mobila la comanda si dak proprietarul s-a zgarcit cu mine....m-am razbunat.. laugh.gif

puteai sa il tai la 45 de grade si arata ok si fara profilul ala.....daca pretul lui era problema....

cat despre faza cu proprietarul zgarcit si razbunarea ta......o sa se intoarca in timp asupra ta.....pentru ca alti posibili clienti , care o sa vada mobila aia si o sa observe detalii de genul ala lipsa nu o sa spuna ca proprietarul e zgarcit....o sa spuna ca mesterul nu a fost destul de competent.....

uneori merita sa castigi mai putin la o comanda dar sa nu faci rabat la calitate si detalii pentru ca pana la urma astea sunt punctele forte pentru mobila la comanda si cartea ta de vizita pana la urma....
roxmob
QUOTE(boooo @ Aug 22 2007, 17:55) *

Ce sa zic...un coltar din ala costa cam 0.2 lei ( 20.000 lei vechi) si o pereche de capete tot cam atita, mare suma era in plus la mobila... cursing.gif
Berti
Ma baieti cum sa va spun eu mai pe sleau voi nu sunteti buni de facut ceva cu voi va inteleg voua va place sa vorbiti toata ziua si sa crede-ti ca dati sfaturi bune.

Amice, usurel... sa nu uitam cine a venit sa CEARA stafuri !

.... am lucrat 4 ani in afara in constructi de lux nu pe santier asa ca stiu cu ce se manaca matematica, geometrie si indemanarea ok..

Alt capsunar care vine acasa si se crede vedeta... defapt stii ce? Poti sa spui ce vrei, ca eu unu nu-ti mai citesc posturile. Ti-am dat cu multa placere Ignore! Numa bine!

vis-a-vis
QUOTE(angajatul @ Aug 22 2007, 18:16) *
puteai sa il tai la 45 de grade si arata ok si fara profilul ala.....daca pretul lui era problema....

cat despre faza cu proprietarul zgarcit si razbunarea ta......o sa se intoarca in timp asupra ta.....pentru ca alti posibili clienti , care o sa vada mobila aia si o sa observe detalii de genul ala lipsa nu o sa spuna ca proprietarul e zgarcit....o sa spuna ca mesterul nu a fost destul de competent.....

uneori merita sa castigi mai putin la o comanda dar sa nu faci rabat la calitate si detalii pentru ca pana la urma astea sunt punctele forte pentru mobila la comanda si cartea ta de vizita pana la urma....

boooo
ooffff....ce ochi mai aveti voi.....
boooo
apropo taiat la 45 cu........pendularul si apoi slefuit....tot o branza iesea
tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.