Firma de mobila
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120

angajatul

cel mai bine e sa ai cuptorul la dispozitie......ca oricum trebuie cumparat pana la urma....asa ca....spune-i clientului sa il cumpere acum, ca sa ai cum sa faci corpul
danonino222
QUOTE(roxmob @ May 21 2007, 15:14) [snapback]2866450[/snapback]
Am cautat si prin alte magazine sa spun asa in Baia Mare si n-am gasit, eu care vrea, pot sa-i cumpar, costa 100 lei, eu am dat pe ea 85 acum un an jumate, daca as fi gasit mai ieftina va spuneam, am primit pm de la cineva si nu m-a mai contactat sa imi spuna sa o iau sau nu...asa ca, daca doriti careva imi trimiteti pm si luam legatura telefonic rolleyes.gif

Salut Roxmob,

eu eram dar am avut un accident cu motoru si m-am cam zdruncinat. Deocamdata imi vine greu sa ridic chiar si o bucata de PAL de 1000x1700 singur dar imi revin treptat, ca n-am nimic rupt.
sanatate,
Danonino

skama
QUOTE(roxmob @ Jun 1 2007, 22:40) [snapback]2914692[/snapback]
mult l-ai putut ajuta, el deja iti daduse pretul cu tot cu tva si tu i l-ai dat fara naughty.gif

poate astia dau si discount ca blum nu prea se baga la astea. cool.gif
Berti
Asa cum v-am promis, revin cu poze despre comoda TV cu geam electric, masa elevabila, politele cu plexiglas... despre multe din astea am tot discutat in topicu asta... din pacate dupa vreo 20 poze mi s-au terminat acumulatorii si n-am mai apucat sa fac filmulete.

Oricum mai trebuie sa fac poze si noaptea ca sa se vada efectele luminoase, sper sa se incarce acumulatorii pana atunci!

S-o luam pe rand,
Comoda TV cu geam electric
- in primu rand vreau sa va atrag atentia ca toate mobila e fixata pe perete, nu are nici un picior!
- ridicarea/coborarea geamului se prin intermediul telecomenzii universale care controleaza toate divas-urile din camera
- in ultima poza se poate vedea o mufa USB disimulata intr-un maner. Mufa aia e conectata la DVD player... in cazul in care doresc sa rulez un film de pe un stick, apas comutatoru de langa si un dispoitiv din comoda comuta portul USB al playerului care-i conectat permanent la un HDD de 250Gb pe mufa USB exterioara.
- comoda asta mai contine niste dispozitive de comanda in infrarosu, cu ajutorul carora pot sa sting lumina ambinetala (cea din polite si corpuri) si becu din tavan. Modulu e conectat "cap scara" cu intrerupatorul de langa usa,
deci poti sa aprinzi lumina de la usa si s-o stingi din telecomanda (aia care controleaza tot)
- toate cablurile au fost trase prin perete, inclusiv si un cablu de retea care-i conectat la HDD-u de 250Gb, deci incarc filmele sau muzica direct din calculatoru aflat in alta camera fara sa deschid vreodata geamu ala.

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul

Masa elevabila:

- stiu ca masa-i cam mare, dar am renuntat la aspect in favoarea functionalitatii
- are aceeasi latime si inaltime(in poz ridicata) cu masa din buctarie, in cazul unui eveniment cu mai multe persoane cele doua mese se pot alipi.
- marimea placii se mai datoreaza faptului ca va fi folosita si pe post de birou ocazional (laptop&stuff)
- masa se ridica si coboara prin apasarea butoanelor din coltu placii (alea 4) doua din ele duc masa pana la extremitatile cursei, iar celelalte doua sunt pentru reglaj fin,(actionare momentana)

si cateva pozititi intermediare, vroiam sa fac un gif animat da nu' mi-e instalat softu, asa ca pun doar pozele
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul

Polite cu plexiglass luminat in cant:

- am mai pomenit de proiectu asta, vroiam sa aprind lumina, dar asa cum am mai spus, s-au terminat acumulatorii
- toate politetele au strat de plexiglas de 8 mm si tuburi de neon
- aprinderea lor se face din telecomanda si din intrerupatorul de langa usa
- nu exista cabluri la vedere, toate au fost trase prin pereti..

Da' despre astea mai discutam cand revin cu pozele de "noapte"

vis-a-vis
Berti
Multam de ajutor! worthy.gif
ericssonT68
QUOTE(Berti @ Jun 3 2007, 22:20) [snapback]2920842[/snapback]
Masa elevabila:

- stiu ca masa-i cam mare, dar am renuntat la aspect in favoarea functionalitatii
- are aceeasi latime si inaltime(in poz ridicata) cu masa din buctarie, in cazul unui eveniment cu mai multe persoane cele doua mese se pot alipi.
- marimea placii se mai datoreaza faptului ca va fi folosita si pe post de birou ocazional (laptop&stuff)
- masa se ridica si coboara prin apasarea butoanelor din coltu placii (alea 4) doua din ele duc masa pana la extremitatile cursei, iar celelalte doua sunt pentru reglaj fin,(actionare momentana)

Sal. Am chef sa ma bag si eu in seama smile.gif.
Oricat de SF e masa asta tot struto-camila mi se pare mie a fi. Inteleg ca primele doua poze puse de tine sunt cu pozitiile finale ale mesei (lasata sau ridicata) si mi se pare ca in pozitia lasata arata destul de nasol...
Initial am crezut ca mai are o pozitie in care blatul superior ar coboar peste ala pe care ai reviste caz in care era ok ca aspect, da asa cu picioarele alea oblice vizibile si la inaltimea aia (nici cal nici magar) nu mi se pare aspectuasa.
In cazul unei reuniuni cu multe persoane banuiesc ca o sa pui o fatza de masa peste ea. Ce soc o sa fie cand ala de o sa stea in dreptul butoanelor o sa apese din greseala pe ele smile.gif).

E de apreciat munca depusa, dar parerea mea e ca nu prea se merita. Sper ca n-am suparat pe nimeni. Bafta la lucrari.

Berti
QUOTE(ericssonT68 @ Jun 5 2007, 15:34) [snapback]2927659[/snapback]
Oricat de SF e masa asta tot struto-camila mi se pare mie a fi. Inteleg ca primele doua poze puse de tine sunt cu pozitiile finale ale mesei (lasata sau ridicata) si mi se pare ca in pozitia lasata arata destul de nasol...

Intr-adeva n-a iesit ce mi-am imaginat (soclu e prea mare). Poza cu pozitia de jos nu-i chiar la capat de cursa, da' cam tot pe acolo-i din punct de vedere estetic. Asa cum am mai spus am renuntat la aspect in favoarea functionalitatii, n-ai idee cat de bine ti-o poti aranja cand stai la calculator.

Initial am crezut ca mai are o pozitie in care blatul superior ar coboar peste ala pe care ai reviste caz in care era ok ca aspect, da asa cu picioarele alea oblice vizibile si la inaltimea aia (nici cal nici magar) nu mi se pare aspectuasa.

Initial asa am vrut s-o fac, sa aiba doar o miscare rectiline pe verticala, dar mecanismele care generau aceasta miscare erau prea greu de realizat in regim Home Made. Referitor la mecanism, ii prea lunga povstea si n-are rost sa umplu pagina cu balarii, daca totusi te intereseaza, arunca un ochi aici.
Picioarele alea de caprioara ma fac si pe mine cu nervii, initial planuiam sa le imbrac cu ceva, sa para ca-i un singur picior masiv... da' cand a trebuit sa trec la fapte mi-am dat seaman ca n-am cu ce! Pur si simplu n-am gasit o solutie plauzibila pentru picioarele alea.

In cazul unei reuniuni cu multe persoane banuiesc ca o sa pui o fatza de masa peste ea. Ce soc o sa fie cand ala de o sa stea in dreptul butoanelor o sa apese din greseala pe ele smile.gif).
E de apreciat munca depusa, dar parerea mea e ca nu prea se merita. Sper ca n-am suparat pe nimeni. Bafta la lucrari.

In asemenea situatii se poate scoate din priza... da' stai sa vezi ca in prima faza am prevazut-o si cu telecomanda, sa-mi pot surprinde musafirii de la distanta, da' pana la urma am renuntat la aceasta functie fiindca mi-am dat seama ca era total inutila in timp!

Din momentu in care am vazut-o in pozitie am zis c-o refac. Versiunea 2, mai mica, mai ergonomica si mai frumoasa... da' daca pe asta am facut-o in mai bine de 6 luni, iti dai seama cat va dura V2 naughty.gif

angajatul
@Berti

la baza mesei ce ai folosit la colturi? si ai gasit profilul respectiv(pare un profil) galben sau l-ai vopsit tu?
Berti

Salut Angajatule, din pacate n-am gasit nici un profil care sa mi se potriveasca,
asa ca le-am facut din lemn masiv, le-am chituit si vopsit cu spray auto!
Alea chiar au iesit mai bine decat m-am astetptat!
Berti
Revin cu pozele de "noapte", din pacate s-a facut cam tarziu si n-am mai avut timp sa ma joc cu setarile aparatului, asa ca le-am facut doar cu timp de expunere mai lung... da' redarea culorilor lasa mult de dorit! Acuma intelegeti voi despre ce-i vorba cool.gif

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul

Asa cum v-am povestit, toate politele si copurile patrate au cate un neon, corpurile au si spate de sticla sablata deci sunt luminate si in interior, fapt care duce la iluminarea manerelor de la usi, care-s montate in gauri strapunse.

Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul

Masa cu doi timpi diferiti de expunere, ca sa va faceti o idee cum arata pe intuneric,
neonul din masa e comandat tot de la intrerupatorul de langa usa respectiv de telecomanda universala.
roxmob
Vreau sa-mi fac un pat, care are ceva model asemanator cu pozele ce le pun eu, rog sa le puna pe aici sa mai vad si alte modele rolleyes.gif
Berti
Roxmob, unde ai gasit poza 3?
roxmob
QUOTE(Berti @ Jun 9 2007, 19:46) [snapback]2945674[/snapback]
Roxmob, unde ai gasit poza 3?

Mi-a trimis-o cineva din afara... eu vreau un model asemanator la spatar, sau ceva apropiat din cele 3!
angajatul

afac3rist
www.Afacerist.ro Anunturi gratuite , Portal de afaceri, Catalog firme, oportunitati afaceri, stiri, business directory, curs valutar, business to business, Promoveaza firma, promovare de produse si servicii

Cauta aici poate gasesti ceva care sa te ajute o firma de mobila care sa-ti convina;)
corneliuadrian
Berti, foarte marfa ti-a iesit sufrageria.pe mine m-a cucerit, mai ales faza cu neoanele. poti sa explici cum ai facut politele alea cu plexiglas intre placi si neon?cum ai prins placile si plexiglasu intre ele, si cum au ajuns tuburile de neon inauntru? smile.gif si cum ai prins politele de perete?
Merci
Berti
Acum sunt putin grabit, deci am sa fiu "scurt",
studiaza post-urile astea doua (gasesti si poze) si daca tot nu-i clar... revino cu intrebari!

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t&p=2595360
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t&p=2609597
corneliuadrian
pentru o usa din geam pentru un corp de bucatarie, gaurile pentru balamale si pentru suruburile de maner la face geamgiul?
Tocmai am dus la taiat nise placi de venge congo. pretul pe placa e 150 ron + 10 ron taiatu. vi se pare un pret cam maricel. In ultimultimp vad ca preturile la placi cresc intr-una...sau ma intreb daca nu cresc doar aici unde le tai eu.
Multumesc
angajatul
Da....la geam alea le face geamgiul.
Cat despre taiat....in Brasov pretul incepe de la 12 RON pe coala de pal si ajunge la 25 ROn in functie de rapiditate,circular,abilitatea de a respecta diagrama.
La Arabesque Wenge de Egger e cam 140 RON coala cu tot cu TVA...si ala de Kronospan mai ieftin.
corneliuadrian
multumesc "angajatu' poti sa-mi mai zici daca stii la arabesque ce preturi au la coli pentru alb si cires? si eventual si cires cu alb pe-o fata. merci
angajatul
Ciresul de kronospan e 125 RON cu tot cu tva.....iar ce vrei tu ....alb pe o parte si cires pe alta se cheama "protectie".E vorba de coala care vine prima respectiv ultima pe un palet de o anumita culoare....si au partea interioara din culoarea materialului iar exteriorul alb.Doar ca in general vin partial zgariate de la transport si oficial nu sunt vandute.Poti sa le cumperi la 50-60 RON fara factura daca stii pe cineva de la departamentul respectiv.
p000p
QUOTE(Berti @ May 8 2007, 12:11) [snapback]2805486[/snapback]
Din pacate nu merge asa cum vrei tu... fiindca utilaju e reglat sa imparta in mod egal surplusu de abs, deci vei avea 2 mm intr-o parte si doi intr-alta! Iar frezele de curatare sunt reglate, sa tunda ABS-ul la nivel cu PAL-ul... daca utilajele sunt ale tale si le poti deregla in voie atunci se poate, dar tot nu scoti mai mult de 2 mm, fiindca trebuie frezata si pe partea aia... da' tot nu iese ca-n teorie.

Eu am vrut sa fac ceva asemantor cu plexiglas intre cele 2 placi de PAL, dar am renuntat chiar daca puteam sa reglez utilajele dupa bunul meu plac. Pana la urma am pus ABS-ul normal si plexicul intre ele putin mai in interior, arata bine.

Daca te gandesti ca pui de mana ABS adezivat fara sa-l mai frezezi, renunta... iti iese valurit si tot trebuie trebuie frezat!

Gaura de 60 poti s-o dai cu o asa numita freza pentru spot-uri, se gaseste in mai toate magazinele de specialitate.
Daca-i o chestie de ocazie si nu vrei dai banii pe asa ceva si fiind vorba de o gaura cu marginea nevizibila (sub masa) atunci poti sa incerci cu fierastraul pendular cu o lama ingusta!

salut!
as dori sa te intreb de unde iti procuri plexiglasul. si, daca se poate, sa dai si niste dimensiuni si preturile corespunzatoare. multam!
Berti
Plexiglasul l-am luat de aici, din pacate nu vand mai putin de juma de coala... dar daca-i o lucrare mai mare atunci e rentabil.
Din pacate preturi nu pot sa-ti dau, am avut o lista de pret, da' am imprumutat-o si n-am mai primit-o inapoi, da' da-le un telefon si te lamuresc ei, ce si cum!

P.s. Eu am folosit plexiglass XT incolor de 8 mm...
cviorel
As vrea sa stiu daca gaurile pentru balamalese fac doar cu freza sau se poate si altfel! Multumesc anticipat
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.