QUOTE(costinbest @ May 22 2007, 00:14) [snapback]2868919[/snapback]
dar de ce nu incerci tu sa-ti confectionezi una , nu pare deloc ceva dificil , din cate imi dau eu seama este un dispozitiv pentru pozitionat corect laturile sertarelor , iti trebuie cateva corniere , le sudezi in forma de L (vezi ca imbinarea sa fie la 45 grade ) , dedesuptul lor o sa sudezi 2 piulite , primul cadru va sta pe o tabla de 2~3 mm grosime , al doilea va fi independent prin cele 2 piulite va trece o tija cu contrapiulita , si cand realizezi strangerea celor doua cadre de cornier , iti vor fixa perfect laturile sertarelor permitandu-ti precizia in asamblare
Nu-i chiar asa simplu precum pare, ai uitat sau n-ai observat ca piulita si tija sunt articulate, pentru a permite strangerea reperelor cu grosimi diferite, mecanisme care nu-s chiar usor de realizat in balcon... trebuie sa aplezi la un strungar, alti bani, iti trebuie aparat de sudura, pe care majoritatea de aici nu-l au, sudoru alti bani... si crede-ma ca foarte iute ajungi la 100 ron.
N-am calculat timpul pierdut... in timpul ala faci un birou sau doua si scoti profiti cat sa-ti cumperi meghina aia, si n-ai nici bataie de cap!