Firma de mobila
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120

roxmob

berti, am crezut ca ti s-a intimplat ceva cu lucrarea si ca ai lasat-o balta...atunci astept sa vad ce iese pe la capat peacefingers.gif
angajatul
QUOTE(roxmob @ May 14 2007, 01:19) [snapback]2830287[/snapback]
Oare asa e la toti? w00t.gif

asa e.... sad.gif

vis-a-vis
Mai repede le fac prietenilor cate ceva prin casa decat imi fac mie.
Am un birou de ani de zile, il facusem pt cineva cu buget redus si nu l-a mai luat si a ramas al meu pana-n ziua de azi biggrin.gif
roxmob
Inseamna ca nu sunt eu singurul...imi pare bine sa aud ca am mai multe persoane asemeni mie... rolleyes.gif
Va veni si rindul nostru cind ne vom scalda in mobilierul nou facut in toata casa/apartamentul...dar deocamdata ramin comenzile altora de onorat... photo.gif
roxmob
QUOTE(vis-a-vis @ May 14 2007, 20:51) [snapback]2833861[/snapback]
Mai repede le fac prietenilor cate ceva prin casa decat imi fac mie.
Am un birou de ani de zile, il facusem pt cineva cu buget redus si nu l-a mai luat si a ramas al meu pana-n ziua de azi biggrin.gif

Eu inca nu am patit asta...dar nu mult mai dureaza si cred ca ramin cu una... coolspeak.gif
bunescul
salut!
Vreau si eu sa debitez niste pal de 25 mm pe rotund.
Imi puteti spune cateva firme care fac asta in Buc ?
shmocs
Salutare tuturor.

Vreau sa imi fac si eu cate ceva in bucatarie care acum e goala.
Sunt in faza de documentare.. citesc cu interes acest forum. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva ca ceva sfaturi ar fi minunat.

Am inceput designul cu Pro100 (Kitchen Draw are undo doar un pas... ce
prostie... iar woody e complicatzel pt un asa rookie biggrin.gif ...)

Dupa cum se vede in poze, vreau pt inceput sa pun 3 picioare(reglabile musai ca vreau sa pun blatul in boloboc.. normal)
cu suportii in L aferenti (in dreptul lor, montati sub blat la perete, in faianta).

Intrebari:

1. sunt bine pozitionate picioarele? sunt de ajuns? ce greutate ar avea un blat la dimensiunile
respective?

2. cum se numesc aceste picioare si suportii in L.. ce preturi ar fi.. si unde ii pot gasi? un catalog ceva..(adica un link)
caci am incercat la SEA (surub.ro) si nu m-am prins confusedsmiley.png

3. am vazut la mine la munca la partea dinspre faianta a blatului, ca e pusa o plinta (tot din textura blatului) la 45 grade
si da foarte bine... caci ma gandesc ca poate fi si peretele stramb
Cum se numeste asa ceva? de unde .. cat....

Sau, daca ma sfatuiti sa procedez altfel... cum credeti ca e mai bine, astept cu placere idei.

Mii de multumiri anticipat si dupa ce voi implementa ce am zis mai sus... o sa incep la mobila propriuzisa de bucatarie deadtongue.gif
Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul

roxmob
shmocs...aia e tot ce va fi pe la capatul acestei proiectari ce incerci tu sa o faci cu fel si fel de programe?, se va vedea scurgerea la chiuveta cursing.gif si tevile care mai sunt pe acolo...eu zic sa te mai gindesti la ce vrei sa iasa cu adevarat w00t.gif
vis-a-vis
Te complici si o sa iasa naspa, parerea mea biggrin.gif
Kinas

Puteti sa-mi dati o idee cu ce as putea sa lipesc un profil de aluminiu, mai exact o platbanda de 2cm latime, de PAL.
vis-a-vis
Cu prenadez?
shmocs
Super idei sad.gif

Am zis ca e ceva temporar... o sa vina masca.. alte corpuri.. dar asta imi trebuie rapid ca tre sa ma mut.
Iar despre intrebari... marfa raspunsuri
Berti
QUOTE(shmocs @ May 17 2007, 00:04) [snapback]2845170[/snapback]
Super idei sad.gif

Omule, tu poate nu intelegi ideea de forum! Nimeni nu-i obligat in vreun fel sa-ti rapunda daca n-are chef sau timp...

QUOTE(shmocs @ May 17 2007, 00:04) [snapback]2845170[/snapback]
Am zis ca e ceva temporar... o sa vina masca.. alte corpuri.. dar asta imi trebuie rapid ca tre sa ma mut.

Ai noroc, te compatimesc, fiindca pun pariu ca-i nevasta-ta care are idei de astea!
Si insista ca ea vrea blat ca nu are unde sa-ti faca ciorba... cunosc fenomenu!
Deci, daca fixezi blatu cu console si picioare nu vei mai putea pune corpurile sub el, fiindca printre alte probleme te vor incurca consolele (ti-am raspuns si la intrebarea cu suportii in L) eu zic ca arunci banii pe fereastra... mergi la IKEA, cumpara doua capre de lemn, aseaza blatu pe ele si gata,cand va fi gata mobila te apuci si decupezi blatu exact cum trebe iar caprele le folosesti la altceva naughty.gif

Alte sfaturi:
- dupa parera mea, aragazu-i prea departe de chiuveta

Kinas, poti sa folosesti MontajeKit de la Bison, il aplici pe ambele suprafete, pui cantu de aluminu pe PAL, il misti un pic, sa se uniformizeze stratu de adeziv pe toata suprafata, il dezlipesti, dupa vreo 5-10 minute il lipesti la loc si il bati bine cu un ciocan (intre ciocan si aluminu nu uita sa pui o bucata cat mai mare de PAL, ca sa nu deformezi si sa lasi urme pe aluminiu!)

ericssonT68
QUOTE(shmocs @ May 16 2007, 17:52) [snapback]2843126[/snapback]
1. sunt bine pozitionate picioarele? sunt de ajuns? ce greutate ar avea un blat la dimensiunile
respective?

2. cum se numesc aceste picioare si suportii in L.. ce preturi ar fi.. si unde ii pot gasi? un catalog ceva..(adica un link)
caci am incercat la SEA (surub.ro) si nu m-am prins confusedsmiley.png

3. am vazut la mine la munca la partea dinspre faianta a blatului, ca e pusa o plinta (tot din textura blatului) la 45 grade
si da foarte bine... caci ma gandesc ca poate fi si peretele stramb
Cum se numeste asa ceva? de unde .. cat....

Sau, daca ma sfatuiti sa procedez altfel... cum credeti ca e mai bine, astept cu placere idei.

Mii de multumiri anticipat si dupa ce voi implementa ce am zis mai sus... o sa incep la mobila propriuzisa de bucatarie deadtongue.gif

1. Nu sunt sigur dar cred ca un blat de 3m si 60 cm latime ar fi cam pe la 30 kg. Cred ca pentru a fi mai sigur poti pune 4 picioare pe care ulterior le poti folosi pt o masa de bucatarie . Consolele nu cred ca te vor incurca mai tarziu pentru ca probabil le vei da jos cand vei face corpurile urmand ca acestea sa sustina blatul.

2. link pt picioare: http://www.surub.ro/produse/?categ=8&produs=602 (am folosit functia cauta de pe situl surub.ro). Suportii se cheama console (http://www.surub.ro/produse/?categ=9&produs=610). Poti gasi atata picioare cat si console la magazine gen Bricostore sau la cei care se ocupa cu debitat de PAL si accesorii de mobila (Regency: pe soseaua Morarilor sau vizavis de APACA, Darel: pe la piata muncii, AMA trading: pe soseaua lujerului, ma istiu un magazin mic si bine dotat vis a vis de MegaImage-ul din piata Traian)

3. Parca ridicator de blat ii spune plintei aleia (nu sunt sigur). De gasit gasesti sigur la magazinele care le-am mentionat pentru picioare si console.

Succes
vis-a-vis
Ce-as face eu in locul tau.
De banii pe picioarele de masa reglabile (care sunt f scumpe, din punctul meu de vedere), as lua 2 placi de PAL.
Pentru interior merge foarte bine alb corp, mai ales la corpurile de jos.
Nu trebuie nici macar puse usile, doar asamblate, puse picioarele reglabile si reglata inaltimea din ele.
Prinse corpurile intre ele, decupat blatul, prins apoi de corpuri.
Astfel inaintezi cu lucrarea si nu te complici inutil, cheltuind si banii aiurea.
Inaltatorul l-as pune doar cand e toata mobila gata, pentru ca se va mai misca tot ansamblul cand vei lucra la el.

Dar cum nu sunt banii mei, casa mea, nevasta mea... decizia iti va apartine.
Eu prefer sa gandesc 10 zile si sa lucrez 1 ora, decat invers wink.gif
shmocs
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri smile.gif

aseara am fost prin praktiker la mine in ploiesti si am vazut si marginea aia de blat si picioare... dar f. scumpe sad.gif o sa intreb si la firma de unde vreau sa iau si sa debitez palul...

Cred ca o sa optez pentru 4 picioare caci o sa le refolosesc mai usor decat acele capre (o sa fac o masa, buna idee). Consolele iarasi nu cred ca le cumpar degeaba... deoarece banuiesc ca le pot folosi la corpurile suspendate.. gresesc?

Intradevar, aragazul e cam departe de chiuveta... dar deja am facut legaturile la coloane.

Sa auzim de bine smile.gif
vis-a-vis
QUOTE(shmocs @ May 17 2007, 11:02) [snapback]2846608[/snapback]
Consolele iarasi nu cred ca le cumpar degeaba... deoarece banuiesc ca le pot folosi la corpurile suspendate.. gresesc?

Asta a fost cireasa de pe tort laugh.gif
angajatul
QUOTE(vis-a-vis @ May 17 2007, 12:13) [snapback]2846942[/snapback]
Asta a fost cireasa de pe tort laugh.gif

senzatie!!! smile.gif)

la lipitul profilului sunt de acord cu berti.....Kit Montaje e cel mai potrivit.
cat despre picioarele alea "scumpe" exista si varianta neagra...mai ieftina....la 52 RON setul de 4 picioare.iar daca era sa fac pentru mine faceam cum zice vis-a-vis dar nu din doua placi de pal...ci doar una de pal alb si una de pfl ....si faceai o masca si inca doua corpuri mici ca sa sustina blatul mult mai bine decat x console si 3-4 picioare ca la alea daca le lovesti din greseala risti sa il smulgi cu totul din blat.
costinbest
Salut , ma intreb oare cineva dintre voi a lucrat pana acum cu sistemul servo drive pentru sertare de la Blum ? http://www.blum.com/eu/en/03/index.php
Am de realizat o bucatarie si ma gandeam sa folosesc la corpul cu sertare niste minunatii din astea . Tandembox cu blumotion 450mm costa aproximativ 36 E cu TVA . E cam mult . aveti idee de vre-un sistem asemanator mai ieftin ?

costinbest
Pentru multi care nu cunosc cantul ABS se poate aplica pe semirotund si manual fara sa iasa in valuri , e un mic secret tongue.gif
Eu sunt din Ploiesti si nu am gasit pe nicaieri o freza manuala pentru ABS (ceva de genul : http://www.stankoagregat.ru/images/tools/67_big200.gif ) Daca cineva stie unde se gaseste asa ceva i`as fi recunoscator
roxmob
QUOTE(costinbest @ May 20 2007, 10:53) [snapback]2860855[/snapback]
Salut , ma intreb oare cineva dintre voi a lucrat pana acum cu sistemul servo drive pentru sertare de la Blum ? http://www.blum.com/eu/en/03/index.php
Am de realizat o bucatarie si ma gandeam sa folosesc la corpul cu sertare niste minunatii din astea . Tandembox cu blumotion 450mm costa aproximativ 36 E cu TVA . E cam mult . aveti idee de vre-un sistem asemanator mai ieftin ?

Cauta pe la Cressent...au scos si ei sine asemanatoare cu frinare la inchidere, si sunt 35 lei /sertar, acuma nu stiu daca gasesti pe la voi, daca nu gasesti...trimite un pm si iti iau de aici.
iti pun o scanare cu dimensiunile care sunt si greutatea la care rezista si sunt si preturile acolo!
roxmob
QUOTE(costinbest @ May 20 2007, 11:03) [snapback]2860880[/snapback]
Pentru multi care nu cunosc cantul ABS se poate aplica pe semirotund si manual fara sa iasa in valuri , e un mic secret tongue.gif
Eu sunt din Ploiesti si nu am gasit pe nicaieri o freza manuala pentru ABS (ceva de genul : http://www.stankoagregat.ru/images/tools/67_big200.gif ) Daca cineva stie unde se gaseste asa ceva i`as fi recunoscator

La Palisander in Brasov...ia legatura cu angajatul!
angajatul
scrie mah "angajatul" sa inteleaga omul smile.gif).....ca altfel crede ca il trimiti la angajatii de la palisander tongue.gif
costinbest
si cam cat costa o freza din asta ?
costinbest
QUOTE(roxmob @ May 20 2007, 15:04) [snapback]2861767[/snapback]
Cauta pe la Cressent...au scos si ei sine asemanatoare cu frinare la inchidere, si sunt 35 lei /sertar, .....................

nu la asta ma refeream , viziteaza site-ul blum si ai sa iti faci o imagine asupra sistemului servo-drive , un sistem electric de eject al sertarului , as putea sa compar functionarea lui cu cea a sistemului eject de la o unitate optica numai ca sertarul este actionat printr-o usoara apasare si nu prin actionarea vreunui buton . Cred ca daca o sa-mi fac si eu asa ceva prin casa (o comoda cu Tandembox cu blumotion si servo-drive ) de cate ori voi trece prin dreptul ei i-as da o palma, ca la femeie asa ca sa ma asigur ca functioneaza corect tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.