angajatul
27th February 2007, 16:20
QUOTE(udar @ Feb 27 2007, 09:43)

V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat!
Care sunt cele mai "faine" sine pentru un dulap de dormitor cu usi culisante?
Va intreb acest lucru avand in vedere ca am in intentie ca dulapul sa aiba in jur a 2,4m.
Va multumesc!
cel mai simplu ca si montaj...si eu zic ca si cel mai fiabil ar fi Koblenz 428.32.00 de la SEA care e gandit pentru 40 kg, iar sinele pentru el sunt 428.33.10(2 m) si 428.34.10(3 m).Nu necesita decat o gaura cu burghiul de 8....si in rest toate componentele se prind cu holz 3x16
pret ~ 30 RON sistemul/usa si ~5 RON/m de sina
ZenGo
28th February 2007, 15:38
Am nevoie si eu de un sfat: PAL-ul de 16mm este adecvat pentru niste noptiere 50(L) x 50(L) x 70(H) cm ?
Culoarea pe care o vreau eu este doar in varianta de 16mm la firma importatoare de PAL...
iferaru
1st March 2007, 17:46
vreau sa-mi fac o rama de tablou din pal de 25mm calvados mat
dimensiuni: 110cm/55cm cu 5cm latimea ramei
sa aiba pe spate placa pfl (eventual inserata intr-un sant taiat pe cant)
stie cineva unde pot sa fac rama si cam cat m-ar costa?
mersi!
angajatul
1st March 2007, 23:12
@iferaru - orasul din care esti ar putea fi un inceput pentru a primi un indiciu
udar
2nd March 2007, 10:58
@ angajatul & kkkk:
Va multumesc!!
deniel70
13th March 2007, 14:58
Salutari tuturor celor care posteaza pe acest topic, mai cu seama entuziastilor responsabili cu "sfaturile". Va urmaresc de ceva vreme, pentru ca mobila e o pasiune mai veche de-a mea, am si facut cate ceva mai de mult, dar acum se pare ca n-am scapare, nevasta-mea plange de zor dupa o mobila noua de bucatarie, eu la randul meu m-am saturat de biblioteca din living, asha ca in curand va trebui sa ma apuc iar de treaba.
Vad ca de cand n-am mai dat eu pe la depozitele de PAL lucrurile au evoluat, vad ca acum se gasesc pe stoc mult mai multe nuante, inclusiv canturile aferente...in schimb, cel putin la noi in Iasi n-am gasit deloc PAL sau placi usoare (celulare) de grosime mai mare decat 18-19 mm. Si cum pentru living mi-ar place sa fac ceva in tendinte, minimalist, la care top-urile sa fie de grosime mai mare (dubla), se pare ca cel putin pe moment singura solutie ar fi dublarea materialului...Cum n-am facut niciodata asa ceva, spuneti-mi si mie daca sunt ceva reguli, de obicei se folosesc holzsuruburi sau vreun adeziv? canturile mai trebuie slefuite dupa, pt a fi perfect aliniate cele 2 placi, sau un cant ABS de 2mm ar acopri si mici denivelari?
In ce priveste imbinarile, fiindca e vorba de o mobila pt mine, cred ca varianta cu confirmatoare si capacele de plastic e exclusa. Cum nu am o masina de gaurit cu coloana care sa-mi dea garantia unor gauri foarte bine aliniate, credeti ca n-ar trebui sa ma incumet sa folosesc demontabili cu cama si tija? cel putin in cazul corpurilor cu usi/sertare pot folosi demontabili trapezoidali, cu surub sau cu cama, dar pentru corpurile deschise astia trapezoidali se vad urat. Deci, ce ma sfatuiti?
vis-a-vis
13th March 2007, 19:09
burvi2001
Senior Member
Group: Banned by Moderators
Member No.: 1 058