Berti
10th February 2007, 13:03
Ce de lume harnica p-aici 
Am avut si eu putin timp la dispozitie... ce am descris mai sus arata asa:
Click pentru a vizualiza atașamentul
bibi
12th February 2007, 09:02
QUOTE(tore @ Feb 9 2007, 19:29)

Hai ca am fost cam ocupat si nu am mai avut timp sa scriu. Nici nu am mai gasit biletelul cu service-ul si am fost sa iau altul de la reprezentanta B&D. Si cand am venit acasa l-am gasit si pe ala vechi.
Scrie asa pe el:
"Service Black&Decker, De Walt
Sos. Morarilor nr 2
tel. 2553449/2553557
Program: L-V 8.30-17.30."
Bafta
Mersi mult. O sa sun astazi.
13th February 2007, 14:22
ptr dark2peu -- aminteai mai sus de kitchen draw. Esti dispus de un deal ? Poate faci rost si de PRO 100
13th February 2007, 14:27
....avand in vedere ca sant multi sufletisti pe acest forum indraznesc sa ve deranjez cu o intrebare---ma poate cineva ajuta cu PRO-100(full v) ? Daca da-multumesc anticipat si....mai povestim pe pm, daca nu-multumesc any-way ! Have a nice day u all !!
snail
13th February 2007, 18:58
Nu imi merge programul Plan IQ pe WINDOWS VISTA HOME Basic 32-bit .... imi da o eroare cand il rulez prima oara ... nu gaseste tabelele ... e posibil sa nu mai fie compatibil BDE ????
A mai patin cineva asta ???
danut78
14th February 2007, 06:13
Salutare tuturor!
Am cautat programul Woody2.0 (full v.) pe toate caile si nu am reusit sa fac rost de unul care sa mearga!
Daca cineva il are si vrea sa ma ajute PM va rog.
Va multumesc anticipat!
udar
14th February 2007, 11:30
QUOTE(danut78 @ Feb 14 2007, 06:13)

Salutare tuturor!
Am cautat programul Woody2.0 (full v.) pe toate caile si nu am reusit sa fac rost de unul care sa mearga!
Daca cineva il are si vrea sa ma ajute PM va rog.
Va multumesc anticipat!
m-ar interesa si pe mine Woody2.0 (full v.)!
Va multumim anticipat pentru ajutor!
ps: astept cu nereabdare un PM de la un "donator" de Woody2.0 (full v.)!
oxigen123
15th February 2007, 17:16
oxigen123
15th February 2007, 17:20
Mai intreb si eu o data - exista vreun motiv pentru care nu exista prin magazine NICI O SINGURA bucatarie cu usile "ingropate" ? Mi-as dori un PAL de 25 cu cant ABS si usile taiate mai mici si bagate in interiorul corpului, cu fata exterioara la linia cantului si balamale aruncatoare. Spectaculos e la sertare ca intra cu totul inauntru...
Intrebarea este - e vreun motiv pe care nu-l vad acum pentru care nu se face asa ceva ???
angajatul
15th February 2007, 19:35
Da....e mult mai greu....si necesita precizie mai mare la taiere....si cum o sa ai diferente de 1-2 mm intre repere care teoretic trebuiau sa aiba aceeasi dimensiune vei vedea ca "usa nu mai intra".....
Si partea B....la o folosire normala...sau intensa o balama se va lasa usor usor...atata timp cat sunt doar 2/usa.....si deci va necesita mici ajustari.....ajustari care daca nu au loc la timp se freaca canturile usii de cele ale corpului....asa ca pana sa apuci sa reglezi...te trezesti ca ai distrus muchiile la o inchidere buclucasa...
Motivele pot continua....dar...are sens? Mai ales ca acest lucru a mai fost discutat pe acest topic.....deci.....rabdare si citeste
gabibusu
16th February 2007, 08:59
oxigen123
16th February 2007, 15:59
QUOTE(angajatul @ Feb 15 2007, 19:35)

Da....e mult mai greu....si necesita precizie mai mare la taiere....si cum o sa ai diferente de 1-2 mm intre repere care teoretic trebuiau sa aiba aceeasi dimensiune vei vedea ca "usa nu mai intra".....
Si partea B....la o folosire normala...sau intensa o balama se va lasa usor usor...atata timp cat sunt doar 2/usa.....si deci va necesita mici ajustari.....ajustari care daca nu au loc la timp se freaca canturile usii de cele ale corpului....asa ca pana sa apuci sa reglezi...te trezesti ca ai distrus muchiile la o inchidere buclucasa...
Multumesc de raspuns - am citit da' ma asteptam la chestii serioase, nu numai ca este greu.
Daca pun un PAL de 25 wenge cu cant ABS de 2 tot wenge si cateva usi si mai multe sertare cu fata vanilie - cred ca merita riscul sa tin o surubelnita pe aproape pentru balamale. Ca mobila vreau sa o comand la o firma (care nu e din Bucuresti) care are masina de taiat numerica cu recunoastere de contur si precizie 0.1 mm.
Am o camera de 35 mp sufragerie/bucatarie deschisa in care vreau sa fac corpuri de bucatarie (jos/sus) de 3.6 ml, un bar drept (800x2000x1200) pe mijloc terminat cu cateva rafturi semicerc si sub care sa fie numai dulap (500x2000x1170) de si o biblioteca "aerisita" de 2.4 ml numai pentru AV. Evident toate trebuie sa fie in aceleasi culori si design. Cum nu imi plac usile aplicate la o biblioteca de PAL (ca seamana a mobila de bucatarie) si fara usi nu se poate - m-am cam hotarat sa fac frumos mobila la linie si unde e chiar nevoie de usa sa o pun "incadrata". Ca sa nu se vada punga de faina.
ZenGo
16th February 2007, 19:09
QUOTE(gabibusu @ Feb 16 2007, 08:59)

Mi se pare mie sau ambele link-uri sunt spre prima parte?
Exista si partea a 2-a?
angajatul
16th February 2007, 23:16
QUOTE(oxigen123 @ Feb 16 2007, 15:59)

am citit da' ma asteptam la chestii serioase, nu numai ca este greu.
daca tu ai fi ala care face.....nu ai mai spune asa
.....daca esti clientul....stai linistit....si freaca-i pe aia la cap
gabibusu
17th February 2007, 09:14
QUOTE(ZenGo @ Feb 16 2007, 19:09)

Mi se pare mie sau ambele link-uri sunt spre prima parte?
Exista si partea a 2-a?
scuze! exista si partea a doua:pro part 2
tore
17th February 2007, 22:55
QUOTE(angajatul @ Feb 16 2007, 23:16)

daca tu ai fi ala care face.....nu ai mai spune asa

.....daca esti clientul....stai linistit....si freaca-i pe aia la cap

Ce-mi place forumul asta! Dupa ce ca gasesti aici oameni de treaba care iti fac mobila moka, mai sunt si haiosi.
angajatul
17th February 2007, 23:30
....prietenii stiu de ce
gheorg1975
25th February 2007, 14:40
Cum pot face imbinarea de colt la blatul de bucatarie ?
angajatul
25th February 2007, 18:52
depinde ce intelegi prin "imbinarea la colt"....daca pur si simplu vrei ca blatul sa continue la un unghi de 90 de grade....exista un profil special de aluminiu pentru asa ceva....care arata ca un T, are lungimea de 60 cm(cat blatul), si una din laturile T-ului este profilata dupa rotunjirea blatului....iar cealalta vine drept ca sa se muleze pe continuarea la 90 de grade
vis-a-vis
25th February 2007, 19:01
Din blatul care ramane "intreg" intri la 45 de grade vreo 2,5 - 3 cm cu ferastraul pendular, apoi iei toata marginea cu un circular sau tot cu pendularul, iar la cealalta bucata de blat iei doar coltul la 45 de grade.
Dupa multe metode, asta mi se pare cea mai trainica si rezistenta.
Berti
25th February 2007, 19:14
Intr-adevar metoda propusa de vis-a-vis are aspectul cel mai profesional, dar trebuie taiata cu grija, cu panza noua si protejata talpa pendularului cu hartie (pentru a evita zgarierea blatului).
Recomand cu caldura grunduirea temeinica a celor doua suprafete taiate cu silicon sanitar. Pentru a avita pantruderea apei si umflarii PAL-ului.
gheorg1975
26th February 2007, 20:11
Multumesc pentru sfaturi , metoda aratata de vis-a-vis pare cea mai buna , dar si mai greu de realizat . O sa o incerc dar nu cred ca o sa reusesc o imbinare perfecta . Exista o metoda pentru o taiere si imbinare perfecta ? Incercarea moarte n-are.
io1
27th February 2007, 08:57
QUOTE(gheorg1975 @ Feb 26 2007, 20:11)

Multumesc pentru sfaturi , metoda aratata de vis-a-vis pare cea mai buna , dar si mai greu de realizat . O sa o incerc dar nu cred ca o sa reusesc o imbinare perfecta . Exista o metoda pentru o taiere si imbinare perfecta ? Incercarea moarte n-are.
poti sa faci un sablon dupa care sa frezezi imbinarea respectiva, si eventual imbinarea in sine poti sa o faci cu ,,biscuiti,, sau cu demontabili
udar
27th February 2007, 09:43
V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat!
Care sunt cele mai "faine" sine pentru un dulap de dormitor cu usi culisante?
Va intreb acest lucru avand in vedere ca am in intentie ca dulapul sa aiba in jur a 2,4m.
Va multumesc!
kkkk
27th February 2007, 11:46
QUOTE(udar @ Feb 27 2007, 09:43)

V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat!
Care sunt cele mai "faine" sine pentru un dulap de dormitor cu usi culisante?
Va intreb acest lucru avand in vedere ca am in intentie ca dulapul sa aiba in jur a 2,4m.
Va multumesc!
Sal,
eu am facut un dulap de 240x200 cu 2 usi culisante
Am folosit sitemul K35, nu ma intreba de ce, dar cred ca eu am o afinitate pentru el [probabil ca montarea nu necesita canturi, sine sau alte astfel de artificii]... Singura restrictie care o ai la el este ca acest sistem glisant este recomandat pentru o usa de maxim 30-35kg, iar la ce vrei tu, sigur depasesti daca o faci din PAL...
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.