Ma baieti, cand doi oameni zic ca esti beat, e bine sa mergi la culcare!
Asa ca n-am sa va contrazic prea mult...
Da' totusi eu imi sustin parerea... sunt pergect de acord cu angajatul, ca putin clienti isi dau seama dupa vederi ce si cum e cu mobila, da totusi sa te apuci sa le faci randari in 3 D max parca e prea mult! Te apuci si freci G i z m o ala de-ti sar ochii din cap, ca sa asezi materialu cat mai realistic pe ficare reper... si clientu nu-ti apreciaza munca ca-i habarnist!
Io zic ca-i suficient cat stie randa A u t o c a d u pentru orice client cu pretentii...
Acuma depinde si de client... ca daca-i unu cu bani merita sa-i iei fata cu niste rendere de toata frumusetea! Da daca-i un parlit care vrea mobila cat mai ieftina, parca nici n-ai pune mana pe mouse! NU?
Daca vreti sa mai discutam pe tema asta, cu cea mai mare placere... da parca ma strange de gat discutia pe un forum public, stiti voi ce si cum
(ma refer la baietii in negru)
p.s. Angajatule cum sta treaba? Hai ca poate gasesc calculatoru lu nevasta liber intr-o seara si mai vorbim...
Da' totusi eu imi sustin parerea... sunt pergect de acord cu angajatul, ca putin clienti isi dau seama dupa vederi ce si cum e cu mobila, da totusi sa te apuci sa le faci randari in 3 D max parca e prea mult! Te apuci si freci G i z m o ala de-ti sar ochii din cap, ca sa asezi materialu cat mai realistic pe ficare reper... si clientu nu-ti apreciaza munca ca-i habarnist!
Io zic ca-i suficient cat stie randa A u t o c a d u pentru orice client cu pretentii...
Acuma depinde si de client... ca daca-i unu cu bani merita sa-i iei fata cu niste rendere de toata frumusetea! Da daca-i un parlit care vrea mobila cat mai ieftina, parca nici n-ai pune mana pe mouse! NU?
Daca vreti sa mai discutam pe tema asta, cu cea mai mare placere... da parca ma strange de gat discutia pe un forum public, stiti voi ce si cum
p.s. Angajatule cum sta treaba? Hai ca poate gasesc calculatoru lu nevasta liber intr-o seara si mai vorbim...
Ar fi mai multe aspecte aici, in primul rand, realizarea 3D in acad e de multe ori benefica, mai ales la mobile cu o structura mai complicata pentru ca te poti autoverifica, de fapt constructia 3D (sau cu solide) in acad e asemanatoare cu montarea propriuzisa a mobilei, asa ca daca tot ai realizat mobila in 3D poti sa mai faci un mic efort si sa o mapezi cu textura. La corpuri simple, evident ca nu se justifica acest efort. Cat privete 3d studio, nu am lucrat suficient de mult cu el ca sa imi dau seama de cantitatea de efort necesara unei randari ca lumea. Exista clienti foarte reticienti si in cazul acestora poate fi o solutie foarta buna o prezentare in 3D. Exista si riscul ca o randare facuta prost sa "sperie" clientul. Sunt si eu de acord cu Berti ca e suficient acadul chiar si pentru clienti mai exisgenti.