Ghete de Iarna

Ares

OK. Vine iarna peste mine noi si vreau sa-mi iau (din nou) ghete...
M-am saturat pana peste cap de Bontimes (sau cum naiba le mai spune) care m-au "lasat" de fiecare data la un purtat mai intensiv... Deci...
Ce recomandari aveti? Sunt dispus la cheltuieli, dar sa fie naiba ceva cu care sa pot sa urc si pe Everest smile.gif (eventual magazine de prin Bucuresti de pe unde va aprovizionati voi...)
alfaromeo
Cauta pe net marca ¨New Rock¨.Probabil www.NewRock.com. nu stiu sigur.Daca nu ai vazut asa ceva pana acum o sa ramai uimit.Asta daca esti dispus sa dai un 150 de euro pe o pereche de bocanci.

Ares
Se pare ca www.newrock.es si www.newrockstore.com dar ma gandeam la niste cumparaturi mai putin virtuale... oricum, o sa arunc o privire smile.gif
Amyd
Jack Wolfskin sunt printre preferatele mele. Si sunt ceva mai aproape, fiind germani de origine.

Nu le iau din Romania, dar daca nu ma insel, am vazut JW in multe dintre magazinele specializate in produse de treking si alpinism din Bucuresti. Da o raita prin ele.

Salutari,
Andrei
Indianu
hmmm
si eu is interesat de asa ceva
altceva?
Ares
Pai am tot cautat... Si...
Ghete misto la Timberland pe Magheru, dar preturi foarte piperate (4-5 mil. si la super-oferta au niste modele la 2 mil), niste modele aratoase si destul de sanatoase la Leonardo (in jur de 2 mil) si cele mai misto pe care le-am gasit erau Caterpilar - CAT in magazinul reprezentata din complexu' (haotic) Cora la vrel 3 mil... Astea mi s-au parut cele mai adevarate. Super ghete smile.gif
Indianu
da dar poate ai niste preturi mai mici

Ares
De 4 ani imi cumpar in fiecare iarna Bontimes... Intotdeauna s-au invartit in jur de 1 mil... Prima data am zis ca am avut eu ghinion... La a doua pereche - ca am purtat-o prea mult... Dar m-am saturat... Daca luam o pereche ca lumea in urma cu 4 ani, tot la banii astia ajungeam... sad.gif
Dar daca vrei ceva mai ieftin si te porti mai frumos cu ele (eu folosesc ghetele pe post de 4x4 biggrin.gif ) iti recomand Bontimes... Le gasesti la Leonardo sau prin alte magazine...
Zazie
Hmm cumva sa incerci si Mall-ul au un magazinas mai nou..nu mai retin cum ii zice...da am vazut niste chestii interesante...
mircmailus

www.surmont.ro
ihriel
Pai si eu is in cautari la sbiectu' asta si am fost deja prin magazinele pe care le stiu eu de profil (echipament de alpinism mostly). Preturile variaza intre 1 million 500 si 4 milioane. Ma rog, eu port o marime mai mica, prin urmare dau si mai putini bani...oricum cu mai putin de 2 milioane nu cred ca poti sa iti iei ceva k lumea.
ingrid
Mi-am luat cu 2.3 mil Gore-Tex Whole Earth , port marimea 35 si chiar m-am mirat ca am gasit . Am gasit asa ceva in Sibiu intr-un magazin de biciclete specializat unde aveau si echipament sportiv. Prietenul are Killtek la 2.4 mil. I-a parut rau ca si le-a luat pt ca la aceeasi bani gasea in Sibiu Solomon sau Gore-Tex care au un aspect mai frumos.
Si ghetele Killtek sunt bune si rezistente.
Asassin
Salut,

Hai sa imi dau si eu cu parerea, ca de 1 luna tot ma informez despre ghete, pantaloni, suprapantaloni si chestii din astea.
Deci, intai sa stii ce anume cauti, si aici recomandarile mele ar fi urmatoarele:
talpa : Vibram ( mai exista si altele, dar sincer din cate am citit si din cate am intrebat pe diversi prieteni am ajuns la concluzia ca asta ar fi cea mai buna varianta)
Membrana : Gore-Tex ( din nou, din ce am citit si am discutat cu diversi.... )
Si pentru ce doresti tu sa faci cu ei, cred ca e de ajuns.

Acum, sa iti dau niste situri cu magazine din Bucuresti :

www.himalaya.ro
www.ascent.ro
www.salomon.ro

Cred ca ai sa gasesti pe siturile astea toata gama de produse pe care o cauti si la preturi zic eu rezonabile. ( nu ieftine, doar rezonabile consider eu smile.gif ).

Sper sa gasesti ce cauti, si sa ma anunti si pe mine de alegerea facuta.

Bafta.
Mar
QUOTE(ingrid @ Dec 2 2003, 17:34) *
Mi-am luat cu 2.3 mil Gore-Tex Whole Earth , port marimea 35 si chiar m-am mirat ca am gasit . Am gasit asa ceva in Sibiu intr-un magazin de biciclete specializat unde aveau si echipament sportiv. Prietenul are Killtek la 2.4 mil. I-a parut rau ca si le-a luat pt ca la aceeasi bani gasea in Sibiu Solomon sau Gore-Tex care au un aspect mai frumos.
Si ghetele Killtek sunt bune si rezistente.

nu exista ghete gore-tex , gore-tex este materialul - whole earth este brandul.
eu am o pereche de ghete adidas cu gore-tex, le-am luat de la reprezentanta din piata romana , sunnt f. multumit de ele.
ghete care merita cumparate: salomon, garmont, merrell , columbia - in general cam tot ce vezi pe cabelas.com e bun.
desigur sunt mai multe branduri, de astea stiu eu ca sunt bune wink.gif

preferatii mei:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/template...&hasJS=true
teo0
Eu intru in al treilea an de folosire RAICHLE, am dat 100 euroi pe ele si-s ok si-n prezent, mai am prieteni cu salomon ce arata chiar mai bine ca raichle
tryn
raichle, salomon, merrel

ce are gore-tex...si talpa vibram say contragrip

conteaza si cum le intretii

in nici un caz Kayland!
alex_marian
QUOTE(Mar @ Sep 20 2006, 12:44) *
nu exista ghete gore-tex , gore-tex este materialul - whole earth este brandul.
eu am o pereche de ghete adidas cu gore-tex, le-am luat de la reprezentanta din piata romana , sunnt f. multumit de ele.
ghete care merita cumparate: salomon, garmont, merrell , columbia - in general cam tot ce vezi pe cabelas.com e bun.
desigur sunt mai multe branduri, de astea stiu eu ca sunt bune wink.gif
preferatii mei:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/template...&hasJS=true

Salut, m-am indragostit si eu de ghetele alea, tu ai reusit sa le cumperi de undeva ?
CRG
eu am de vreo 4 ani de la Tecnica, cu vibram si gore-tex pe ele. Am urcat si pe munte cu ele, trag de ele ca de un cal mort, sunt impecabile, arata ca noi si acum.. Nevasta-mea are si ea, la fel de bine arata, iar ai ei sunt mai vechi cu inca un an.. wink.gif

Ce-mi mai place f mult e ca desi sunt rezistente, sunt foarte usoare.

PS: stiam ca Tecnica e printre primii cinci producatori mondiali de incaltari montane.

PPS: costa cam 140-150 eur, pentru ca pana la urma nu sunt bocanci de mers in mall, ci de urcat costisha.. smile.gif
doggystyle
ghetele hi-tech sunt bune?
r@zvan
Timberland, Columbia, etc. etc.
cyufulicy
sal.imi poate spune si mie cineva unde gasesc ghete de pe cabelas in bucuresti?este magazin cabelas?
reprezentanta?sau ghetele de la ei sunt distribuite de altcineva?
va rog,raspundeti-mi!!!!!
progy
Bocanci DE ORAS, eleganti si de o calitate impecabila sunt si ECCO. Ai mei au intrat in al treilea an de purtat. ECCO USA
In magazine gasiti modele mai variate si mai faine decat vad ca prezinta pe site-urile lor (chiar si fata de ECCO.com)
Arpi
http://www.mormota.ro wink.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.