Tomb Raider Legend
Pagini: 1, 2, 3

sirmaster

Am ajuns in camera aia uhde tre sa ridici statuia sa pui lumina in ochii la chestia aia din perete. Dar nu reusesc am doar doua pietre si imi mai trebuie una si nu ma pot urca sa o iau
Tyby
http://www.tombraiders.net/stella/tomb7.html

sirmaster
revin cu un screenshot
mango
iuuuuuuuuuuuuuuuui.. tomb raider!!! preferatul meu.. si nu pot juca tr 7 : upset.gif upset.gif upset.gif upset.gif fac urat sad.gif( am jucat toate jocurile de la tr.. numai asta nu.. i hate my pc .. iui si ce faina grafica are.. ma tai!
dark_lady
Eu am o problema la ultimul boss, unde trebuie s-o omor pe Amanda. Am tot lovit-o cu sabia aceea legendara, i-a scazut sanatatea pana la jumatate dar apoi se reface si de acolo nu stiu cu ce s-o lovesc am incercat si cu armele acelea barosane de pe marginea arenei da' n-are nici un efect. Pls help me!!! ca nu stiu cum sa termin jocu' confusedsmiley.png
sihaya
QUOTE(dark_lady @ Oct 28 2006, 16:35) *
Eu am o problema la ultimul boss, unde trebuie s-o omor pe Amanda. Am tot lovit-o cu sabia aceea legendara, i-a scazut sanatatea pana la jumatate dar apoi se reface si de acolo nu stiu cu ce s-o lovesc am incercat si cu armele acelea barosane de pe marginea arenei da' n-are nici un efect. Pls help me!!! ca nu stiu cum sa termin jocu' confusedsmiley.png

pe amanda trebuie s-o lovesti pana ii scade sanatatea la zero, moment in care cade pe jos. cat timp e jos, trebuie sa ii mai dai o lovitura, dupa care se ridica. repeti inca de doua ori (deci in total sa fie jos de 3 ori) si a treia oara moare. daca nu ajungi la ea in timp util sa o lovesti cand e jos, se ridica si viata ii revine la full, si ti-ai pierdut sansa. tip : cand trebuie s-o pui jos a treia oara, cand este aproape de viata zero incearca sa stai foarte aproape de ea, ca se ridica mult mai repede decat inainte.

bafta si spor smile.gif
Fusarau Ilie
QUOTE(mango @ Oct 18 2006, 20:50) *
iuuuuuuuuuuuuuuuui.. tomb raider!!! preferatul meu.. si nu pot juca tr 7 : upset.gif upset.gif upset.gif upset.gif fac urat sad.gif( am jucat toate jocurile de la tr.. numai asta nu.. i hate my pc .. iui si ce faina grafica are.. ma tai!

'

DA ai dreptate dar acum tre sa apara tomb raider anniversary ... un remake dupa primul

Fusarau Ilie
QUOTE(sirmaster @ Oct 11 2006, 21:37) *
Am ajuns in camera aia uhde tre sa ridici statuia sa pui lumina in ochii la chestia aia din perete. Dar nu reusesc am doar doua pietre si imi mai trebuie una si nu ma pot urca sa o iau

Trebuie sa le pui pe suporturile din jurul statui din centru daca le asezi corect se deschide o scara de unde poti urca sa iei a treia piatra
sirmaster
Scuze ca nu am mai postat. Am reusit sa-l termin intre timp. Oricum ms.
Fusarau Ilie

QUOTE(sirmaster @ Dec 15 2006, 06:45) *
Scuze ca nu am mai postat. Am reusit sa-l termin intre timp. Oricum ms.

Cu placere biggrin.gif
crigre69
Probleme !!!
Sunt la 35%
Pe un culoar am in fata trei randuri de bare cu tepe, iar din spate vine repede un bolovan.
Intrebarea de fapt nu ar fi ce trebuie sa fac, ci cum naiba vati miscat asa de repede (ce-i care au trecut) ca ati reusit sa faceti slalomul de riguare fara sa va ajunga bolovanul din spate ??? Se apropie repede, iar distanta e ingrozitor de mica in spatele tau.
Iar la ultimul rand de tepe mi se pare ca trebuie sa te apleci ca sa treci pe sub ele, ori tipa cand se taraste pe branci are o viteza de deplasare cu mult mai mica decat cand alearga. Chestie care iti da impresia ca e imposibil sa ti pasul cu bolovanul, ca sa nu te ajunga.
Deci...?!
Oricum, eu unul traiesc senzatia ca nu mai reusesc never.
Mai trebuie sa si faci slalom printre randuri, sa sari si la urma sa te apleci.
Cum dreak oameni buni??? Ba si ce misto e jocul!
crigre69
Am rezolvat. Am luat seavuri de pe net.
Americann
Salut. Am si eu putina nevoie de ajutor. Am ajuns la nivelul in care Amanda da fiara aia urata pe mine smile.gif Ce trebuie sa fac? Ma sui pe scaunul ala din mijloc si imping chestiile alea de la tesla de formeaza un circuit ceva, apoi inteleg ca trebuie sa iau fragmentul din sabie...Dar unde e? smile.gif De unde il iau si cum il iau? biggrin.gif
Cool game!
papusik22
QUOTE(Americann @ Mar 28 2007, 23:50) [snapback]2632859[/snapback]
Salut. Am si eu putina nevoie de ajutor. Am ajuns la nivelul in care Amanda da fiara aia urata pe mine smile.gif Ce trebuie sa fac? Ma sui pe scaunul ala din mijloc si imping chestiile alea de la tesla de formeaza un circuit ceva, apoi inteleg ca trebuie sa iau fragmentul din sabie...Dar unde e? smile.gif De unde il iau si cum il iau? biggrin.gif
Cool game!

Mda eu am terminat partea aia te sui pe masinaria aia ca sa tragi in globurile alea 4.Dupa ce ai tras in ele te dai jos de pe masinarie si poti sa iei partea aia de sabie cu grapple-ul. Dc nu ai inteles scrie-mi si-ti raspund.
Wizadry
Trebuie sa mergi cu Lara pina a jungi in fata stativului inalt pe care este a treia piatra (pe care nu o poti ajunge), trebuie sa observi o sclipire la piatra ,de locul une sclipeste o poti anina cu firul magnetic apasind tasta "G" ,Apoi apasa tasta "E"si tine-o apasata, vei observa ca Lara va trage de fir si piatra va cade jos,
astfel o vei putea folosi.Succes!
Lord_Shagrath
va rog ajutati un copilas care vrea sa continue jocul biggrin.gif ...m-am blocat la 45% cand amanda elibereaza un monstru...care a distrus pe toti pretenii larei cand erau ei mai mici....si de fiecare data cand il arunc in globurile alea electrice, el scapa avand foarte putina viata adica se duce si isi mareste din nou viata.....si nu stiu ce trebuie sa fac....va rog ajutati-ma
MisterM
Nu mai stiu chiar exact cam cum cum e, dar incerc sa te lamuresc (daca am inteles eu bine unde esti).
In camera aceea sunt 4 intrerupatoare. trebuie sa le dai pe toate patru ca sa coboare bilele alea din tavan si sa-ti arate o bucata de sabie deasupra la tunul ala electric. Cand au aparut bilele, tre sa tragi in ele cu tunul ala electic ca sa le impingi in sus, unde se lipesc pentru scurt timp si formeaza ceva scut. Trebuie sa le impingi pe toate 4. daca creatura aia se apropie de tine, o mai ametesti si pe ea. Cand toate 4 bilele sunt lipite, tre sa te dai repede jos din tun si cu grapel-ul sa tragi bucata de sabie de deasupra tunului. Gata smile.gif
Lord_Shagrath
merci mult....mai salvat....
MisterM
Uite si link la un filmulet daca nu te descurci smile.gif

http://video.neogen.ro/user/misterm/tmd3ba...xsgzc5xdowq44k/

Am sa mai incarc si altele care arata cum sa invingi BOSS-ii smile.gif
Lord_Shagrath
mai am o problema....of of nu mai probleme am cu jocul asta...deci sunt la regele arthur...dar nu stiu ce are...cred ca e de la joc pentru ca nu reusesc sa sa trec ..... adica nu stiu cum sa explic deci sunt acolo unde e podeaua distrusa....adica are gauri biggrin.gif si nu reusesc sa trec desi imi apare un inel care este pe mormantul...sau cel putine asa pare al regelui arthur cred pt ca are si o sabie..... dinala ca sa ma prind cu grapple-ul...dar nu se prinde nu stiu ce are va rog need help de o saptamana tot incerc sa trec si nu merge...pleaseeee ca nu mai rezist deadtongue.gif death.gif ...aaa si e la 55% tongue.gif biggrin.gif
Lord_Shagrath
mdea gata am rezolvat...mi-am dat si yo odata seama de ceva ohmy.gif ohmy.gif nu pot sa cred tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
emycrs
am si eu o problema mare de tot.. am trecut de camera regelui arthur.. si am ajuns la balaurul ala (sau ce este el).. si nu stiu cum sa trec mai departe..
worthy.gif am nevoie de ajutor...
MisterM
Uite un ajutor video:

http://video.neogen.ro/user/misterm/ctrjbv...r1m24dkbm67tbj/

In mare iti spun ca trebuie sa tragi in clopotele alea mari (pe rand) pana ii atragi atentia si sarpele se uita la el. Atunci rapid bagi armele si folosesti grapel-ul ca sa tragi de maneta de langa clopot, care lasa cusca de sus sa coboare exact in capul sarpelui. Faci asta de 4 ori, cu fiecare cusca in parte. La ultima moare si sarpele.

Bafta.
emycrs
QUOTE(MisterM @ Jun 21 2007, 07:34) [snapback]2995381[/snapback]
Uite un ajutor video:

http://video.neogen.ro/user/misterm/ctrjbv...r1m24dkbm67tbj/

In mare iti spun ca trebuie sa tragi in clopotele alea mari (pe rand) pana ii atragi atentia si sarpele se uita la el. Atunci rapid bagi armele si folosesti grapel-ul ca sa tragi de maneta de langa clopot, care lasa cusca de sus sa coboare exact in capul sarpelui. Faci asta de 4 ori, cu fiecare cusca in parte. La ultima moare si sarpele.

Bafta.

ms mult de tot. am reusit intr-un final sa trec.. problema e ca acum dupa ce am scapat si de amanda asteptam sa plec in cautarea lu maica-sa laugh.gif din pacate jocul s-a terminat mad.gif
MisterM
Lasa, ca dupa TR Legend vine Tomb Raider Anniversary smile.gif (daca nu l-ai jucat inca)
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.