Centrale termice pe lemne

Neculai

As dori sa stiu ce fel de centrale termice pe lemne sunt pe piata? As dori sa pun una la tara ptr. o casa cu 3 camere mari, baie, bucatarie si hol. Si sa fie ieftine...c-asa-i la romani.
tech
Sunt la Bricostore niste modele ptr. combustibil solid (carbune si/sau? lemne). Pretul este undeva intre 23 - 35 mil rol, in functie de capacitate
Alte detalii nu stiu, dar este un inceput
Poate postezi ceva impresii cand te decizi

PDPDPD
Te sfatuiesc sa iti cumperi o centrala pe lemne cu tehnologia de gazeificare. Randamentul este mult mai mare si am vazut ca majoritatea modelelor au o magazie de lemne ceea ce permite alimentarea la 6-12 ore.
Informatii poti gasi la www.atmos.ro, www.atmos.cz, www.secpralpro.ro, www.romstal.ro.
Horix
Neculai, ce-ai gasit pana la urma? share with us
IONUT_ONILL
QUOTE(Horix @ Mar 1 2004, 16:16) *
Neculai, ce-ai gasit pana la urma? share with us

Si eu sunt curios , deci ???

Ma bucur mult ca am gasit un topic deschis deja despre centralele pe combustibil solid, caci eu de astea folosesc, si anume: una pe gazeificare - Wissmann V150 si una cu ardere normasla Teromfarc SN27, ambele cu serpentina de racire, respectiv de acm.

Folosesc vas de expansioune deschis, si inchis inca cateva zile, caci voi construi repede inca unul tot deschis, inclusiv le voi dota pe ambele cu robinet cu plutitor si indicator de nivel.

Astept discutii pe baza centralelor cu combustibil solid, inclusiov accesoriile indispensabile (ex: instalatia, elemente de siguranta, calorifere, ventiloconvectoare, etc.. etc )

Doamne ajuta !
Kidu
omfg, deschis in 2003, inca un post in 2004 si cu voia Domnului, redeschis in sfarsitul lui 2006, ca simtea IONUT_ONILL sa se laude cu centrala lui...

IONUT_ONILL: casca ochii cand dai search, ca iti iei warn aiurea.
Reclama
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.