Am neaparat nevoie..

golfino

Am neaparat nevoie de un software care sa traduca propozii intregi din engleza in romana.
Dupa cateva zile de cautari am gasit 2 pe care as vrea sa le mentionez, in cazul in care vreti vrea sa mi-le recomandati : www.etranslator.ro (face traducerile incorecte si/sau incomplete) si Babylon Pro 6 (care ar fi excelent , dar nu are optiunea de text translation pentru limba romana).
Daca stie cineva un alt software, va rog extrem de mult sa postati un raspuns. Multumesc anticipat.
golfino
nimeni??? vo rog oameni buni dati-mi o solutie.. am de tradus vreo 400 de pagini:((

gtk
nu exista nici un fel de software care sa traduca 100% bine... nici macar google translator nu traduce foarte bine propozitiile mai lungi, desi e considerat de multi cel mai sofisticat transaltor...
pt. romana nu stiu sa existe ceva care sa traduca cat de cat apropiat de google sau alte translatoare profesionale...
intrare
Eu stiu ca cel mai bun translator e SYSTRAN. Oricum, nici un soft de pe piata nu va traduce decent texte incalcite.
kman2006
Intr-adevar nu gasesti un translator online din engleza in romana bun. Totusi pentru cei care mai cunosc si alte limbi straine si au de tradus texte mai mici va recomand Traduceri gratuite online un program destul de bun. Numai ca nu traduce in limba romana. In schimb poate fi foarte util daca utilizatorul mai cunoaste si o alta limba. Si eventual pagina lor de resurse in domeniul traducerilor: Resurse traduceri
Bafta!
LoveDemon
Si link-urile?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.