Politia Rutiera

morpheusdj

Tocmai s-a terminat un buletin de stiri la Realitatea Tv, unde o ,,duduie,, de la Politia Rutiera, avand grad de comisar, a debitat asemenea ineptii, incat nu pot sa nu le impartasesc cu cineva.

Problema pusa in discutie se referea la nebunia de pe sosele, in special cursele ilegale de masini si clipurile care circula pe net cu diversi ,,asi,, ai volanului, care fac diferite manevre ,,periculoase,,.

Cei de la Realitatea au difuzat clipul celebru cu un BMW negru, care, undeva pe Soseaua Vitan, face cateva 360 in mijlocul traficului si ,,vezi doamne,, pune in pericol un autobuz. Ceea ce face ala e o mare tampenie, dar pericolul nu era chiar asa de mare, nici una din masinile implicate nu avea viteza mare.

In fine, conteaza mai putin ce face idiotul, insa, doamna comisar, isi incepe discursul spunand ca aceste curse ilegale sunt niste evenimente ,,izolate,, , iar Politia Rutiera actioneaza ,,prompt,, pentru solutionarea acestor cazuri.

Intre noi fie vorba, Bucurestiul, noaptea, e un fel de circuit de viteza. Trecem peste asta, consideram ca da bine la imagine. In continuare, reporterul o intreaba daca, in cazul idiotului de pe Soseaua Vitan, s-a luat vreo masura, avand in vedere ca sunt perfect vizibile numerele de inmatriculare. Doamna comisar incepe sa vorbeasca despre legislatie, ii da inainte cu multa gargara.

Reporterul mai prezinta un caz si anume cel al portului turistic din Constanta, unde se organizeaza in fiecare seara curse de masini. Doamna comisar ne spune cu nonsalanta ca acest caz nu este de competenta Politiei Rutiere, atat timp cat acele curse nu se desfasoara pe domeniul public, iar singurele sanctiuni ce pot fi aplicate sunt cele pentru ,,masturbarea linistii publice,,. Va dati seama cat de afectati sunt baietii aia de amenzile jandarmilor.

Trecem si peste asta. Reporterul readuce in discutie cazul prezentat initial si incearca sa afle daca s-a luat vreo masura in cazul idiotului cu BMW-ul. Doamna comisar incepe din nou cu legislatia, mai zice niste ineptii despre cercetarile efectuate de Politia Rutiera. Reporterul, demn de lauda, o intreaba din nou, mai raspicat, daca s-a luat vreo masura concreta, daca a fost identificat respectivul. Doamna comisar incepe sa ne explice acum ca trebuie identificat posesorul masinii si ca abia apoi se poate stabili cine a fost la volan. In continuare, indruga ceva despre colaborarea cu Evidenta Populatiei pentru indentificarea respectivului.

Reporterul, dandu-si seama ca doamna comisar de fapt nu a raspuns al intrebare, o intreaba iarasi despre masuri concrete. De data asta, cretina raspunde foarte ofensata ca este vorba de niste proceduri complicate care trebuie efectuate, ca este vorba despre niste probe care trebuie culese. De parca nu ar exista clipul respectiv, ce alte probe le mai trebuie smile.gif

Iar la final, vine cireasa de pe tort. Intrebata despre modificarile legislative care vor avea loc incepand cu 2007, foarte sigura pe ea, doamna comisar ne explica despre masurile drastice care vor fi luate impotriva conducatorilor auto care sunt implicati in cursele ilegale de masini dar si impotriva posesorilor de animale pentru ca.....vedeti dumneavoastra......pot exista si curse hipo pe drumurile publice.

Cu asemenea idioti.......ne mai mira ce se intampla pe strada? Cu acesti oameni care se preocupa de ,,concursurile hipo,, ilegale o sa intram noi in Europa?

Voi ati vazut vreodata curse ilegale de cai pe drumurile publice?

Trist, dar adevarat.
Berti
Omule am ras de m-am cracanat! coolspeak.gif

Probabil se referea la cainii comunitari care alearga dupa pneurile aflate in miscare! w00t.gif

Optimus
Pe respectiva o cheama cumva Nina Badea?
luc4s
Bine ca esti tu destept sleep.gif
Jamais
E funny rau, multumim comisar morpheusdj
tracky
Auzi la ei ..curse de cai ..tare faza .. coolspeak.gif
submit
In afara de cursele de cai, nu vad nimic funny in compunerea facuta de morpheusdj. Sau poate imi lipseste mie simtul umorului.

landscape10
QUOTE(luc4s @ Oct 8 2006, 13:38) *
Bine ca esti tu destept sleep.gif

Esti politist? smile.gif Numai un politist putea da o asemena replica originala.

Va zic si eu o intamplare. Odata, am intrat noaptea pe o straduta care avea pe stalp semnul de interzis. Garcea, care era la panda, coboara din masina si pe un ton inchizitorial latra la mine: "Actele! Nu vedeti semnul de acolo?".
La care eu, sigur pe mine: "Pai nu vedeti ca am semnal de avarie??"
"A,da, scuzati".

Pe langa faptul ca intelectul lor nu e tocmai ridicat, avem nevoie de ei. Fara politie care sa patruleze, traficul din Bucuresti cel putin ar fi un iad.
morpheusdj
Nu stiu exact cum o cheama pe doamna comisar, oricum, conteaza, zic eu, mai putin......felul in care a raspuns ea intrebarilor este edificator pentru nivelul de inteligenta din Politia Romana si alte institutii ale statului.

Luc4s, nu vad cu ce te-a deranjat postul meu. Imi pare rau ca trebuie sa-tispun, dar e trist daca tie ti se pare ca acea idioata a avut niste replici ok si eu sunt doar ,,un om rau,, care vrea sa-i faca rau.

Submit, postul meu nu se vrea a fi umoristic, e mai mult sarcastic. Nu toata lumea gusta sarcasmul, de aceea nu cred ca-ti lipseste simtul umorului, doarca nu ai o inclinatie spre sarcasm smile.gif

Problema cea mai grava este ca pe acea cretina o platim din buzunarul nsotru si, probabil,, faptul ca s-a facut de ras nu o afecteaza deloc, atat timp cat banii ii intra in cont in fiecare luna.

Va spun sincer ca era mai bine daca recunoastea din capul locului ca nu s-a luat nici o masura pentru identificarea soferilor care apar in diferite clipuri pe net.

Sau, daca vroia sa ne abureasca cu legislatia, putea foarte simplu sa spuna ca astfel de cazuri nu intra in atributiile sale si ca nu poate oferi detalii, in schimb ne poate explica mai exact care sunt consecintele unor astfel de incidente.

Insa, doamna respectiva,e atat de proasta, incat nici macar nu poate spune clar ca nu cunoaste cazul:)

Landscape, macar agentii de pe teren fac ceva, chiar daca toata lumea ii injura, dar asemenea specimene, rar mai vezi si mai ales debitand asemenea ineptii la un post tv. Macar altii, daca stiu ca-s prosti, tac din gura. Asta, din contra, sa vezi cum se umfla in pene si se ratoia la reporter cu procedurile greoaie pe care trebuie sa le urmeze politia smile.gif

Ce sa faci, IQ-ul cat temperatura de afara.
UnixMarius

Hmmm , oi fi io singurul care are masina cu cateva sute de cai putere (vii nu morti), si care se simte frustrat ca nu poate apasa acceleratia pe vre-o autostrada in Romania? . Cred ca problema curselor de masini este tocmai una din problemele MARI pe care politia trebuie sa le rezolve. Si cand te gandesti ca toate acestea cu Dacii Logan pe care scrie uneori "Politia Agricola" ... sau "rurala"? laugh.gif .

Daca ar fi sa scriu aicea pataniile pe care le-am avut cu polita rutiera din romania , cred ca mi-ar trebui vre-o 2 ani . Si nu cred ca numai eu is ce-l patit .... notangel.gif

Let`s get real , dar pana se va "anihila" cursele de masini , o sa ne cresca barba alba , mai ales de catre politia romana . laugh.gif

Curse ilegale de masini sunt peste tot in lume .
Manowar
as dori sa stiu unde anume se organizeaza curse de masini, legale sau nu, in Bucuresti.
...nu de alta, da' vreau sa vad si eu strada aia fara gropi, damburi si alte alea, pe care se poate circula cu peste 60 km/h fara sa inceapa masina sa planga cu sughituri sad.gif
morpheusdj
Unix, nu am vrut sa aduc in disutie chestiunea legata de cursele auto, doar vroiam sa subliniez imbecilitatea politiei romane.....iar situatia asta e valabila pt toate departamentele, nu doar pt politia rutiera.

Cat despre frustrarea ta.......fa o excursie pana in Germania, intra pe Autobahn si descarca-te smile.gif) .

Despre Loganurile lor, e bine ca le au si pe alea. Iar la noi nu cred ca fenomenul curselor ilegale este atat de raspandit incat sunt multi oameni care ar putea sa fuga de politie cu super-masinile lor. Plus ca......e imposibil sa fugi.....daca isi fac treaba bine. Scapi pe moment...dar te gasesc.

Pe mine nu ma deranjeaza ca sunt curse ilegale.....e decizia fiecaruia ce face cu viata lui. Daca omul vrea sa-i dea cu 200 si eventual sa se adune cu tot cu masina dupa un copac....bravo lui.

Probleme apar atunci cand mor oameni nevinovati, cum s-a tot intamplat in ultima vreme (nu neaparat din cauza curselor ilegale, insa din cauza incostientei, care, fie vorba intre noi, este adevaratul motiv pentru care unii alearga masinile pe strazi circulate sau penru care altii se inghesuie 20 intr-o duba sau se urca beti la volan ).

Manowar, curse se fac mereu. Nu as putea sa-ti spun exact unde pentru ca nu ma pasioneaza.....insa...daca esti interesat....cauta pe forumuri si si situri gen 4tunning.ro si o sa gasesti cu duiumul.

A fi multe de spus pe aceasta tema.....dar mai bine va las pe voi sa duceti discutia intr-o directie sau alta.

Ar fi multe de spus pe aceasta tema
madman2711
luc4s este politist il cunosc dar si reporterul insista in mod dramatic pe un aspect realmente neesential pt ca nu il poate sanctiona pe un om doar pt ca apare pe o caseta filmata de un particular si care nu poate constitui o proba reala in instanta mai ales daca nu se vede fata soferului
Emix
QUOTE(morpheusdj @ Oct 8 2006, 10:50) *
Voi ati vazut vreodata curse ilegale de cai pe drumurile publice?

Dar curse de carute se pun ? Ca am vazut acum vreo luna asa ceva pe B-dul Alex. Obregia (fost Metalurgiei) in Bucuresti pe la 10 dimineata !E adevarat ca erau doar doua "atelaje" si poate intra la alta categorie !
Ei , se pun ?
romaximusro
un lucru imi place acum la politia rutiera: au din nou costume care impun respect, cascheta aia albastru cu alb e faina, la fel si costumul
turbo trabannt
QUOTE(romaximusro @ Oct 12 2006, 22:26) *
un lucru imi place acum la politia rutiera: au din nou costume care impun respect, cascheta aia albastru cu alb e faina, la fel si costumul

si buzunarele lor impun respect ...
olteanul
Nu am vazut militianca aia la tv , dar din relatarea asta eu inteleg altceva.
Ca era o tipa care avea ca sarcina de serviciu sa stea de vorba cu presa.
Ca nu prea avea voie sa vorbeasca ce-i trecea ei prin cap.
Ca in incercarea de a arta ca oamenii legii vegheaza, a reusit sa dea senzatia ca de fapt politaii nu fac nimic.

E drept, era foarte naspa pentru ea sa recunoasca ca nu stie daca a fost sau va fi sanctionat ala cu bmw-ul.
Si asta pentru ca ea nu are putere de decizie si nu poate impune ea sefilor o anumita atitudine in acest caz.
Iar sefii nu vor sa iasa in fata si lasa subordonatii sa se faca de kkt.

Insistenta reporterului de a primi un raspuns concret mi se pare ok. Si vreau sa-i mai aud pe aia care zic ca toti jurnalistii din romania sunt de cacao.
Alethia_Spitz
Mi se pare ca aceasta politista s-ar potrivi bine in rolul sotiei lui Garcea.
JJOne
Femeia avea dreptate. De unde sa stie ea daca se iau sau nu masuri? E ea de vina daca la identificare proprietarul BMW-ului a iesit cineva de sus si altcineva a spus stop?

Ar fi culmea sa-i prinda pe aia din politia calare ca fac curse pe strada.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.