Formulare de contact si Send mail
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

aliat

Buna. Desi stiu ca exista un topic asemanator, rog pe cineva sa imi faca si mie un formular (fie folosing php, fie flash) dar care sa trimita direct mesajul, fara a apela la clientul de mail.

Mai jos exista un topic identic, insa la mine nu merge. Doar atat vreau, ca mesajele care se vor trimite sa ajunga la 100zile@gmail.com

Mai jos aveti si o poza ca sa vedeti cat de simplu este (pentru voi, caci pentru mine e complicat)
aliat
Poate fi si in flash, numai sa fie functionabil.

DarkAngelBv
Click pentru a vizualiza atașamentul

Inlocuiesti din mail.php "$catre="DarkAngelBv@fitnessmail.net";"
Cu adresa ta adica:
"$catre="100zile@gmail.com";"
aliat
Mersi mult, insa am o problema. Cand dau click pe trimite, imi alege optiunea de a deschide sau salva fisierul mail.php

Ce sa fac in acest caz? Este ceva setat gresit in optiunile serverului?

Daca da, cum il "repar"?
DarkAngelBv
Dupa cum tiam spus si pe PM acele fisiera trebuie puse pe un server web care "stie" php si are functia mail() activata

P.S daca mai ai probleme iti voi raspunde abia maine cam pe la aceasta ora, pt ca plec din localitate biggrin.gif
DarkAngelBv
Scuze, am mancat cateva litere in script biggrin.gif
Asta este atasamentul bun, trebuie sa schimbi la fel ca la celalalt, mailul meu cu adresa ta biggrin.gif
gumball3000
gasesti unul bun si aici salveaza codul sursa

DarkAngelBv
Din cate stiu eu functia mail() se foloseste in php... si php-ul se executa pe server... deci degeaba copiaza codul-sursa de acolo... pentru ca singurul lucru afisat este continutul html, mai precis "echo"-urile
Deci... mai incearca smile.gif

P.S. Oricum pana la urma a folosit scriptul de la mine smile.gif) dupa cum se observa aici
el_bandito
QUOTE(darkangelbv @ Oct 7 2006, 16:38) *
Din cate stiu eu functia mail() se foloseste in php... si php-ul se executa pe server... deci degeaba copiaza codul-sursa de acolo... pentru ca singurul lucru afisat este continutul html, mai precis "echo"-urile
Deci... mai incearca :)

P.S. Oricum pana la urma a folosit scriptul de la mine :)) dupa cum se observa aici

daca te uiti mai bine @aliat scriptul nu e bun
De ce ?Pt ca mailul pe care il primesti nu are decat textul :De la
el_bandito

vad ca l-ai reparat smile.gif
DarkAngelBv
Si de unde ai ajuns la concluzia asta istetule? din cate vad eu deja foloseste scriptul postat de mine... deci thumbup.gif
el_bandito
QUOTE(darkangelbv @ Oct 7 2006, 18:39) *
Si de unde ai ajuns la concluzia asta istetule? din cate vad eu deja foloseste scriptul postat de mine... deci thumbup.gif

pai normal ca l-am testat.Astfel cum stiam ca nu e bun? bicycle.gif
DarkAngelBv
Am scris mai sus
"Scuze, am mancat cateva litere in script
Asta este atasamentul bun, trebuie sa schimbi la fel ca la celalalt, mailul meu cu adresa ta
"
deci primul script care l-am pus era gresit.. (am mancat vreo 2 ; si am scris in loc de $nume $nune
de ce crezi ca am pus si rectificarea??
aliat
Multumesc de ajutor baieti. Functioneste:

http://www.100zile.lx.ro/mail.html
DarkAngelBv
Cu mare placere biggrin.gif

4 ever your friend DarkAngelBv naughty.gif
anayd_dy
Mi-a mers scripul dar as vrea sa ii mai adaug inca doua randuri. Am incercat sa il modific dar imi da o eroare la mail.php. Vreau sa precizez ca nu am vrea multe cunostinte de php. Ma puteti ajuta...
[urban]
Pentru a adauga chenare in pagina HTML:

Nume:<input type="text" name="nume"> Dar trebuie sa modifici si fisierul php!
(Nume fiind textul dinaintea casutei), poti seta si dimensiunile acestei casute dar nu cred ca e nevoie.
DarkAngelBv
QUOTE(anayd_dy @ Nov 9 2006, 12:27) *
Mi-a mers scripul dar as vrea sa ii mai adaug inca doua randuri. Am incercat sa il modific dar imi da o eroare la mail.php. Vreau sa precizez ca nu am vrea multe cunostinte de php. Ma puteti ajuta...

Ce anume sa contina acele casute, si unde vrei sa apara in continutul mailului acel text... detaliaza.
anayd_dy
Vreau un fomular de inscriere care sa contina: nume, prenume, e-mail, data nasterii, adresa si localitatea. Aceste date vreau sa le primesc in adresa mea de mail. In html ma mai descurc, dar in php nu. multumesc anticipat.
DarkAngelBv
aham.. si vrei sa ti-l faca cineva, nu? biggrin.gif
cyberDJ
Am facut mai demult un generator de formulare, la care poti adauga intre 3 si 18 campuri, cu denumiri personalizate, de exemplu Judetul, Tara, Telefon, etc. Nu stiu in ce masura te vei descurca cu el, dar poti face o incercare biggrin.gif Generatorul il gaesti aici: http://rank.xhost.ro/viewpage.php?page_id=5
DarkAngelBv
Uite-ti scriptul mult visat:
anayd_dy
QUOTE(darkangelbv @ Nov 10 2006, 21:21) *
Uite-ti scriptul mult visat:

Iti multumesc ca m-ai ajutat.
DarkAngelBv
QUOTE(anayd_dy @ Nov 11 2006, 08:46) *
Iti multumesc ca m-ai ajutat.

I`ll ever help u biggrin.gif
Alex M.
Nu va m-ai chinuiti cu scripturi in php, exista deja siteuri care ofera formulare de contact gratuite...

Si in plus, pe langa faptul ca puteti crea usor si rapid un formular de contact care trimite in email-ul specificat datele care au fost introduce, cu oricate campuri de orice fel si orice nume, nu trebuie sa instalati nici un script si poate avea si Image Verification ( Captcha ) din aia cum e la Yahoo signup.

In felul asta stiti sigur ca doar "oamenii" dau submit la form, nu si botii.. tongue.gif

De ex. Email Me Form e free, nu trebuie nici link back sau altceva ( au ei acolo un Powered By - da se poate scoate ), sau formmail sau altele...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.