nu te duci tu la sala 10 ani sa vii la nevasta-ta obosit...

bogdanan

...dupa un scurt "fight" biggrin.gif, am decis sa pun intrebarea pe forum si sa vad cine are dreptate...

P.S
votati si pentru mine, eu nu pot tongue.gif
AlexIP
Zi'i la nevasta sa scrie corect de acuma inainte si sa reformuleze mai clar. smile.gif

Marcica Belearta
QUOTE(AlexIP @ Oct 4 2006, 16:44) *
Zi'i la nevasta sa scrie corect de acuma inainte si sa reformuleze mai clar. smile.gif

Pai, vi mai obosit de la meditatiile la limba romana decat de la sala, are dreptate omu'.
FireEyes
QUOTE(AlexIP @ Oct 4 2006, 15:44) *

acum mai alex tongue.gif
Jamais
toti ardelenii sunt agramati?
Bebeluska
Deci, despre ce este vorba in propozitie?!
bogdanan
graba strica treaba.

rog un moderator sa editeze tongue.gif

mianna
QUOTE(bogdanan @ Oct 4 2006, 17:20) *
graba strica treaba.

rog un moderator sa editeze tongue.gif

da' de tradus cine traduce? zau daca inteleg ce-ntrebi, daramite sa mai si votez tongue.gif da' daca vrei pun votul meu pentru tine - spune, da sau nu? ca macar tu sper ca stii ce vrei. biggrin.gif
Bebeluska
Poate a vrut sa zica:

Te duci la sala 10 ani ca sa vii la nevasta obosit, sau din alte motive?

DA

NU

mellow.gif
don_dannielo

Sau, i-a zis nevasta-sa sa se mai duca si pe la sala, si acum tot ea se plange ca e obosit ?

Traducerea plz
Bebeluska
Si culmea, 2 persoane au votat cu NU! Sa ne spuna si noua macar ce anume au votat biggrin.gif
bogdanan
...venise vorba de sala, si de faptul ca dupa "esti fara vlaga"... ea prefera ca in timpul cat "fac sala" sa fac cu ea "mai mult aerobic" smile.gif )

scuze de incoerenta(si de raspunsul intarziat) dar sunt un pic ametit...ce sa-i faci mai trebuie din cand in cand sa-i multumesti pe toti notangel.gif

edit: post dublu
submit
Muschii la barbat sunt ca sanii la femeie. Cu cat mai mari cu atat mai bine.
Bebeluska
QUOTE(submit @ Oct 4 2006, 19:32) *

ohmy.gif

Gandeste si tu pe termen lung!
none
lui arnold nu i-au cazut pana la pamant.
bogdanan
QUOTE(submit @ Oct 4 2006, 19:32) *

am trecut de faza aia biggrin.gif

am inceput sala la 72kg -> am urcat pana la 110 in aproximativ un an -> iar acum ma mentin la 76-78 (sub 80) (dupa o perioada de 3 ani) la o inaltime de 183

permite-mi sa te contrazic, o foarte mare importanta o are mobilitatea coolspeak.gif (prietenii stiu de ce)
amma
Are dreptate tongue.gif mersul normal la sala a trebui sa creasca dorinta.

Mai multe detalii despre cei 10 ani sleep.gif
dinteus
pare rau sa zic...dar nevasta a zis asta in timpul unei betii in familie?
pretty_woman
intai scrie corect si apoi asteapta raspunsuri de la noi...nu are sens ce ai scris pe acolo.. biggrin.gif
beyboubi
e strans votul biggrin.gif. Eu zic ca n-are dreptate. Cu cat faci mai mult sport cu atat esti mai in forma.Sa vina si ea cu tine. Sa vezi ce iese dupa aia ..... laugh.gif cool.gif
Valentine
Clar nu. Da' daca esti obosit dupa de fiecare data si nu mai faci "aerobic" ... parerea mea e ca "aerobicu" are prioritate biggrin.gif1
nano_thrust
De ce minte sotia ta atata? Dute la sala in continuare
ciutacu
Ma intreb cum poti arata dupa 10 ani de sala. rolleyes.gif
Poze ceva ?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.