Dj Aligator

tyrael

ash vrea sa stiu daca sunt singurul care il considera the best....alte opinii tot aici
tzunny
QUOTE(tyrael @ Sep 28 2006, 06:46) *
ash vrea sa stiu daca sunt singurul care il considera the best....alte opinii tot aici

a aparut atunci cu "Whistle song" si a creat o oarecare valva.. cred ca este dj-ul care a adus fluierul in discoteci... dar genul ala a disparut acum mult timp.. si el nu a schimbat nimic.. toate urmatoarele melodii (doggy-style, lollypop, mosquido, etc) sunt foarte asemanatoare..

genul ala de muzica electronica cu beat-uri puternice, gen Darude, s-a stins acum cativa ani..

MAVERICK_SS
@tzunny: Nu s-a stins neaparat. In unele locuri inca se mai aud melodii de-ale lui. Eu insumi sunt un fan al lui. Totusi intr-un fel ai dreptate ca nu prea mai e la moda acest gen de muzica dar totusi mai are inca "priza'' la un anumit grup de ascultatori ...
eddie91tm
QUOTE(tyrael @ Sep 28 2006, 07:46) *

nu cred ca esti singurul care il considerea "the best" , dar atb , globaldeejay , benny benassi , tiesto mi se par mai buni .
liviumx
e destul de bun cool.gif
FIoryn
the best Dj smile.gif

here are some great songs http://house-music-zone.blogspot.com
walftob
era un timp cand imi placea dj aligator la nebunie asta intre anii 2003- 2006 cand l-am descoperit. Si acum ii mai ascult melodiile, doar ca vad ca nu a mai scos de mult nimic. La acea vreme era nebunie sa-l ascult in masina la maxim sau cu sistemul audio la maxim biggrin.gif

krissti
am ales: "sucks" ( whistling.gif whistling.gif ... "whistle [song]" a paguba)
Jackz0rN
asa si asa ... nu am auzit decat de o melodie de la el
proxxxy

imi place, are unele piese super, insa nu am mai prea auzit nimic nou de la el;

Off: am ramas surprins cand am aflat ca dj Aligator (Ali Movasat) e din Iran.
vampirul_18
QUOTE (krissti @ Dec 11 2008, 16:56) *
am ales: "sucks" ( whistling.gif whistling.gif ... "whistle [song]" a paguba)

asa am ales si eu... smile.gif
rares815
Imi placea, dar m-am plictisit de melodiile mentionate mai sus: Whistle song, Lollypop, Mosquito a.o.
Owidiu
Prin 2000 in toate cluburile auzeai melodiile lui, a fost un mare artist, si asa va ramane
antinVidia
DJ Aligator & Heidi Deign - Close to you e singura piesa care imi place.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.